خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
بحث و گفت و گو برای خرید سیستم صوتی یا هدفون برای PS4

بودجه هم مشخص کنید اینکه برای فضای چند متری هست صدای موزیکال بیشتر مد نظر هست یا سینمایی موزیکال می شه کیفیتی با بیس نرم که در فیلم یا بازی هم می تونه عالی باشه با جزئیات بالای صدایی
بودجه تقریبا 6-7 تومن، فضام محدود نیست ولی صدای انچنان پر قدرت و بلند هم بکارم نمیاد، توی امپ های سینمایی اگه مدلی باشه که برای پخش موزیک کیفیتی در حد امپ استریو ایجاد کنه هم لطفا معرفی کنید. و یه سوالم اینکه برای صدای اتموس 7.1 کاناله که گفته میشه باید حتما از طریق hdmi گرفته بشه، اگه از طریق arc تیوی به امپ متصل باشه فیلمایی که با هارد از خود تیوی دیده میشه رو میشه صدای 7 کاناله ازشون گرفت؟ مدل تیوی هم lg c7

بودجه تقریبا 6-7 تومن، فضام محدود نیست ولی صدای انچنان پر قدرت و بلند هم بکارم نمیاد، توی امپ های سینمایی اگه مدلی باشه که برای پخش موزیک کیفیتی در حد امپ استریو ایجاد کنه هم لطفا معرفی کنید. و یه سوالم اینکه برای صدای اتموس 7.1 کاناله که گفته میشه باید حتما از طریق hdmi گرفته بشه، اگه از طریق arc تیوی به امپ متصل باشه فیلمایی که با هارد از خود تیوی دیده میشه رو میشه صدای 7 کاناله ازشون گرفت؟ مدل تیوی هم lg c7

حالا اگر بخث بره داخل این تاپیک خیلی بهتر می شه چون بحث صدا هم خیلی مفصله
تا 7 تومن من سری refrence monitoraudio پیشنهاد می دم با توجه به گرونی های شدید اخیر mr1 همه رو بردارید یا مین mr2 باشه بقیه mr1 باشن. ساب همین از همین سری 1800 قیمتشه
این امپ به پای استریوهای حرفه ای که نمی رسن اما صداشون عالیه به شرط تنظیمات درست امپ 7.1 کانال الان زیر 3.200 یا حتی بیشتر نیست در ایران امپ خیلی گرونه پس فقط 5 تومن امپ با ساب می شه حداقل 400 تومنم سیم با rc برای ساب می شه. 3 جفت mr1 هم بالای 2 تومن اب می خوره با سنترش 3 تومنی می شه یعنی در بهترین شرایطتم برای ست 7.1 باید 8 تومن خرج کنید اما ارزش رو داره هر چند همیشه گفتم صدای خوب خیلی گرونه تازه این پایین ترین حالت ممکنه هست تا 1 میلیارد هم می شه سیستم بست.
برای سوال اخرم نه نمی شه ارک نسخه ی قدیمی پهناش خیلی کمه فقط استریو می ده pcm اگر باشه مگر اینکه با اپدیت جدیدش earc بشه که کمی بعید به نظر می رسه اون زمان همه چیز درست می شه.
من خودم 1 ست onkyo dolby atmos دارم اما ست 7.1 سوراند به اتمس ترجیح می دم برای همین گذاشتم بفروشمش به شما هم 7.1 سوراند پیشنهاد می دم هر چند اتمس هم برای فیلم چیز جالبیه
سوال دیگه ای هم اگر هست در تاپیکش مطرح کنید اگر اطلاعاتم بکشه حتما پاسخ می دم.

سلام دوستان تلوزیونی خوبی به بنده معرفی کنید که 4k باشه
و رنج قیمتش تا 5 تومن باشه
یا 49 یا 55 اینچ باشه
برای این 4k میخوام خریداری کنم برای ps5 برای اینده که میاد که هم با ps4 بتونم کیفیت خوبی بازی کنم و هم اینده چون بودجم نمیرسه باز عوض کنم تلوزیونم رو
.
یه تلوزیون دیدم به نام 55XTU815
یه نظری هم بدید در مورد این برند xvision

یا 49 یا 55 اینچ باشه
برای این 4k میخوام خریداری کنم برای ps5 برای اینده که میاد که هم با ps4 بتونم کیفیت خوبی بازی کنم و هم اینده چون بودجم نمیرسه باز عوض کنم تلوزیونم رو
.

سونی 55X8500E قیمت تو بانه 5.500
سونی 55X8000E قیمت تو بانه 5.050

سایز 49 اینج هم سونی 49X8000E با قیمت 4.550

که حدودن 200 تا 250 میگیرن بیارن.

xvision چالب نیست.

• Like
Reactions: uncharted 3
سلام
کنسولم پرو هستش ، به تلویزیون بزرگ وصل هستش و HDR و بقیه چیزاش فعاله،
یه مانیتور دارم قبلا که 360 و 3 داشتم بهش وصل میکردم ولی اینو وصل کردم سیگنال نمیده
دو تا کابل HDMI رو هم امتحان کردم فایده نداشت
مشکل از چیه به نظرتون؟
مانیتور: LG W2261vp

زیر 2 تومن مانیتور 4k فکر نکنم باشه اگر مانیتور خوب 4k میخوای باید بالای 3 تومن هزینه کنی
این چطوره؟
Dell S2817Q 28" Ultra HD LED 4K Monitor with Integrated Speakers | eBay
در توضیح ebay رو خیلی از مانیتورهاش آف زده و میخوام بگیرم یکیشون رو چه ویژگی هایی غیر از کنتراست 4k و HDR باید در نظر بگیرم
و اینکه آیا 4K در کیفیت تصویر مانیتور (با چشم قایل تشخیص باشه) تاثیر داره یا نه؟ این رو هم پاسخ بدید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Jack cooper
دوستان اهل فن سلام
یه مشاوره
من الان LG 55B7 4K دارم تو اتاقم که از فاصله 70 سانتی بهش نگاه میکنم
تو خونه هم یدونه Samsung 55ES8880 1080p دارم که از فاصله 2 متری بهش نگاه میکنم
دیروز فیلم شعله رو دانلود کردم که بهترین کیفیت موجود تو نت بود که چیزی بین 1080 و 720 هست شاید مثلا 900
تو b7 خیلی قشنگ دیده میشه ولی عالی نیست
اما تو سامسونگم محشره انگار فیلم بلوری دارم میبینم
الان موندم الجی نمیتونه خوب آپ اسکیل کنه ؟
آپ اسکیل به 1080 راحت تر از آپ اسکیل به 4k هست ؟
اینو واسه این میپرسم که من مدیای 1080 و 720 زیاد دارم حالا یا سریال یا گیم رو ps3
موندم برم یدونه هم تی وی 1080 بگیرم برا مدیاهای رزولوشن پایین یا چیکار کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
سپاس

دوستان اهل فن سلام
یه مشاوره
دیروز فیلم شعله رو دانلود کردم که بهترین کیفیت موجود تو نت بود که چیزی بین 1080 و 720 هست شاید مثلا 900
اینو واسه این میپرسم که من مدیای 1080 و 720 زیاد دارم حالا یا سریال یا گیم رو ps3
سپاس
برو یه TV که 1080 باشه بخر8-|

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
دوستان اهل فن سلام
یه مشاوره
سپاس

کلا محتوای 720 اگر بیت ریتشم پایین باشه هیچ کجا کیفیت مناسبی نداره کلا 4K TV ها خیلی 1080 به 4K خوب تبدیل می کنن اما فرمت های پایینم خیلی خوب اپ می کنن بازم به نسبت ضمن اینکه در فاصله ی 2 متری اصلا 55 1080 کیفیتش افتضاح هست اصلا با 4K قابل قیاس نیست شما هم بهتره SUPER RES بذارید روی HIGH برای همچین محتوایی
ضمنا الان که نت دیگه فری شده تقریبا فیلک کیفیت بالا بگیرید من اصلا زیر 10 گیگ فیلم باشه دیگه نمی گیرم حتی اگرم از قبل باشه مجدد دانلودش می کنم.
استاده اپ اسکیل هم سونی هست برای 4K TV ها که دستی هم قابل تنظیمه اما من با LG هم هیچ مشکلی ندارم به جاش کیفیت تصویرش 1 سر و گردن بالاتره

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
این چطوره؟
Dell S2817Q 28" Ultra HD LED 4K Monitor with Integrated Speakers | eBay
در توضیح ebay رو خیلی از مانیتورهاش آف زده و میخوام بگیرم یکیشون رو چه ویژگی هایی غیر از کنتراست 4k و HDR باید در نظر بگیرم
و اینکه آیا 4K در کیفیت تصویر مانیتور (با چشم قایل تشخیص باشه) تاثیر داره یا نه؟ این رو هم پاسخ بدید
دوست عزیز شما از کجا میخوایید بخرید ؟ از ایران یا میخوایید از خارج وارد کنید ؟
4kرو مانیتور هم تاثیر داره حالا شاید مثل تلوزیون نباشه ولی تاثیر داره مخصوصا مانیتورهای 27 به بالا .
این مدلی که نوشتید خوب هست اما برای گیم asus بهتره اما باید هزینه بیشتری کنید که ارزششو داره

• Like
Reactions: Amir09
دوستان اهل فن سلام
یه مشاوره
سپاس
آره داداش همینه
کلا روی تی وی های ۱۰۸۰ فیلمه با رزول پایین تر و بیت ریت پایین کیفیت بهتری داره از بابت رزولوشن فقط ... انگار تصاویر شارپ تر هست ... منم همین موضوع رو تجربه کردم ... اما شما رنگ های خیلی بهتری میگیری تو تی وی اولدت ... تفاوت هم خیلی فاحش نیست اما قابل تشخیصه ... ب نظرم دیگه ارزش نداره برا فیلمای رزول پایین بخوای یه تی وی دیگه بگیری ... مخصوصا الان که تی وی ۱۰۸۰ خوب اصن تو بازار گیر نمیاد و تولید نمیشه
اما در کل حرف شما درسته ...
اما یدونه ۱۰۸۰ با بیت ریت بالا بگیر رو تی وی ۴کیت امتحان کن .... اون وقت تفاوت نمیبینی بین تی وی ۱۰۸۰دت و ۴کیت ...

سلام
کنسولم پرو هستش ، به تلویزیون بزرگ وصل هستش و HDR و بقیه چیزاش فعاله،
یه مانیتور دارم قبلا که 360 و 3 داشتم بهش وصل میکردم ولی اینو وصل کردم سیگنال نمیده
دو تا کابل HDMI رو هم امتحان کردم فایده نداشت
مشکل از چیه به نظرتون؟
مانیتور: LG W2261vp
داداش شما خروجی تصویر کنسولت رو بذار روی اتوماتیک یا بذار روی ۱۰۸۰ بعد وصل کن ب مانیتور ،،،
مانیتورت یکی از مانیتور های افسانه ایه ... یادش بخیر اون موقع ها این مانیتور رو بورس بود و تصویر خیلی خوبی میداد برا گیم ...

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
اول اینکه عذر میخوام که سوالم رو اینجا میپرسم! تاپیک مرتبط تر پیدا نکردم دیگه
یکی از دوستان من قصد خرید تلویزیون داره. اصلا هم برای گیم استفاده نمیکنه. استفادش کاملا معمولیه! یا تلویزیون و م.ا.ه.و.ا.ر.ه و سریال! هر از چند گاهی هم فیلم نگاه میکنه!
میخواستم خواهش کنم که دوستانی که اطلاع دارند تو بازه قیمتی 4.5 الی 5.3 اینطوریا چند مدل تلویزیون پیشنهاد بدن! حتما هم 4K باشه! 55 اینچ هم میخواد!
اگه از برند ال جی و سامسونگ هم باشه که بهتر هم میشه!
یه سوال دیگه هم داشتم! اونم اینکه راست هست که میگن تلوزیون های OLED به ضربه خیلی حساسن؟

یا 49 یا 55 اینچ باشه
.

سونی 55X8500E قیمت تو بانه 5.500
سونی 55X8000E قیمت تو بانه 5.050

سایز 49 اینج هم سونی 49X8000E با قیمت 4.550

که حدودن 200 تا 250 میگیرن بیارن.

xvision چالب نیست.

سلام دوستان
اول اینکه عذر میخوام که سوالم رو اینجا میپرسم! تاپیک مرتبط تر پیدا نکردم دیگه
یکی از دوستان من قصد خرید تلویزیون داره. اصلا هم برای گیم استفاده نمیکنه. استفادش کاملا معمولیه! یا تلویزیون و م.ا.ه.و.ا.ر.ه و سریال! هر از چند گاهی هم فیلم نگاه میکنه!
میخواستم خواهش کنم که دوستانی که اطلاع دارند تو بازه قیمتی 4.5 الی 5.3 اینطوریا چند مدل تلویزیون پیشنهاد بدن! حتما هم 4K باشه! 55 اینچ هم میخواد!
اگه از برند ال جی و سامسونگ هم باشه که بهتر هم میشه!
یه سوال دیگه هم داشتم! اونم اینکه راست هست که میگن تلوزیون های OLED به ضربه خیلی حساسن؟

همینایی ک دوستمون معرفی کرد خوبه ... برا نسل بعد هم بکار میاد ... برا این بودجه دیگه بهترینا همینان ...ب هیچ عنوان نگران ips بودنشون هم نباش و مطمئنن از تصویرشون لذت خوهی برد
اگه هم میتونی صبر کنی همون نسل بعد تی وی خریداری کن اما با این اوضاع اقتصادی ایران سخته صبر کردن

• Like
Reactions: Uchiha Itachi
سلام دوستان
مانیتور ال جی دارم گاهی اوقات موقعی که دارم از یوتیوب فیلم میبینم یا تو همین بازی سنتر صفحات رو نگاه میکنم رو صفحه مانیتور مربع و مستطیل های سیاه رنگ میاد به نظر شما مشکل چیه؟ حس میکنم تصویر هم کند میشه حس میکنم حالا بعد امتحان میکنم لطفا جواب بدید تشکر

همینایی ک دوستمون معرفی کرد خوبه ... برا نسل بعد هم بکار میاد ... برا این بودجه دیگه بهترینا همینان ...ب هیچ عنوان نگران ips بودنشون هم نباش و مطمئنن از تصویرشون لذت خوهی برد
اگه هم میتونی صبر کنی همون نسل بعد تی وی خریداری کن اما با این اوضاع اقتصادی ایران سخته صبر کردن
خیلی ممنون . اتفاقا من مدل 8000 رو از نزدیک دیدم، و کیفیت خوبی هم داره! فقط اینکه گزینه آلترناتیوی در حد کیفیت همین دو گزینه از برند سامسونگ و ال جی سراغ دارید. به دلیل اینکه این دوست من تهران نیست و میخواد که قسطی بخره! ممکنه که نمایندگی سونی توی اون شهر قسطی ارائه نده، و بخواد که از سامسونگ و ال جی بگیره، بخاطر همین میپرسم
یه سوال دیگه هم داشتم، اطلاع دارید که سری 9000 سونی الان توی بازار چه قیمتی داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or