Jack cooper
کاربر سایت
یه سایت هست مانیتور lg 32ud99 رو از خارج میاره حدود 11 تومن .ادم بخواد 11 تومن بده این میده c8 oled که شاهکاره .
این مدل full hd هستش.اين a7 هم مثه b7 و c7 هست يا فرق داره؟
دوستان، بین ۴ تا ۵ تومن تلویزیون خوب چیا هست توی بازار؟
ترجیحا سونی باشه سایزشم ۵۰ اینچ
البته اگه برندهای دیگه هم مدلای خوبی دارن ممنون میشم معرفی کنین.
یه مطلبی رو خواستم بگم دوستان
وقتی من و دوستم میخواستیم تی وی بگیریم تو یه مورد اختلاف داشتیم من نظرم رو سونی 9300d سایز 55 بود(با توجه به نقد سایتها و امتیازها و ...) و اون میگفت سونی 8500d ولی سایز 65
این در حالی بود که اون موقع 65 اینچ 8500 قیمتش 150 هزار تومن کمتر بود از 9300d سایز 55
در نهایت هر دو خریدیم چیزی که فکر کردیم بهتره.
الان که گاهی خونشون میرم میبینم حق با اون بود!
لذت تی وی بزرگ یه چیزه دیگست.
چون ما کاربر فوق حرفه ای نیستیم که بخوایم تو همه چی ریز بشیم!
یه کالیبره مطابق با سلیقمون بزنیم کافیه بنظرم.
اینو خواستم بگم که اینقدر خودتون رو درگیر امار و نمره و ... نکنید که بنظرم ارزش نداره.
تفاوت تصویر این دو تلوزیون چقدره شما ک هر دورو دیدی؟ توی تصاویر تاریک بیشتر منظورمه ...
شما میگی بهترین کیفیت تصویر فقط مال TV هست پس چرا همین بازیساز ها و گرافیست ها از TV استفاده نمیکنن؟من تنظیمات تصویر سایت رتینگز رو اعمال میکنم
بررسی جالبی بود ولی خب 48 ساعت که خیلی زیاده مگه میشه یه نفر یه تصویرو 48 ساعت ثابت بزاره کاشکی از 3 یا 4 ساعت به بالا تست میکردن!!ولی خب یه چیزی بگم الجی با اولدش کاری با من کرده که حتی اگر کلا تیوی هم بسوزه بازم دوباره میرم سمتش اما این بار با مراقبت بیشتر. چون واقعا دیگه ال ای دی ها جذابیتی برام ندارن.دم الجی گرم بخاطر اصرارش برای ساختن این تلویزیون های فوق العاده.
این سوختگی موقتیه و با کلیپ های شستشوی رنگی از بین میره.یادش بخیر وقتی پلاسما داشتم رو 5 دقیقه هم ماندگاری تصویر ایجاد میشد ولی با عوض شدن تصویر و به اصطلاح شستشوی رنگی کامل از بین میرفت
بررسی جالبی بود ولی خب 48 ساعت که خیلی زیاده مگه میشه یه نفر یه تصویرو 48 ساعت ثابت بزاره کاشکی از 3 یا 4 ساعت به بالا تست میکردن!!ولی خب یه چیزی بگم الجی با اولدش کاری با من کرده که حتی اگر کلا تیوی هم بسوزه بازم دوباره میرم سمتش اما این بار با مراقبت بیشتر. چون واقعا دیگه ال ای دی ها جذابیتی برام ندارن.دم الجی گرم بخاطر اصرارش برای ساختن این تلویزیون های فوق العاده.
زیر 2 تومن مانیتور 4k فکر نکنم باشه اگر مانیتور خوب 4k میخوای باید بالای 3 تومن هزینه کنیدوستان یک مانیتور برای PS4 Proمعرفی کنید بین 21 تا 32 اینچ که هم کیفیت Pro رو به نمایش بذاره هم قیمت معقول باشه (سقف بودجه 200 دلار). و اینکه آیا 4K در کیفیت تصویر مانیتور (با چشم قایل تشخیص باشه) تاثیر داره یا نه؟ مرسی
اقا محسن و دوستانی که در زمینه صدا تجربه ای دارن منو راهنمایی کنن که امپلی فایر 7.2 کاناله و بلندگوها رو چه مارکی بگیرم و از کجا میشه با اطمینان خرید کرد؟