خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
نه من فعلا c7 گذاشتم توی حال چرا که زاویه ی دیدش اونجا خیلی مهمه ضمن اینکه pc هم دائما بهش تصویر ثابت می ده با این قیمتا دیگه جرات استفاده ندارم. قرار بود با 1 هزینه ی کم هر سال گارانتیش تمدید کنم که خیالت راحت شه بعد از نصب بهم گفتن که oled ها به جای 200 تومن در سال 1.500 در سال هزینش هست که اصلا به صرفه نیست ظاهرا خودشونم زیادی می ترسن یا شایدم خرابیش زیاد بوده هر چی

در کل من با سونی تا اخرش رفتم بهترین hdr بازی ها رو داشت و هیچ مشکلی نداشتم البته طبیعی هست در hdr هاله ها روشن تر باشن اما کل تصویر اگه نورش کم یا زیاد می شه قطعا برای abl هست زیر 50 درصد تنظیمش کنی تاثیرش خیلی کمتر می شه طبق سایت rtings اما کلا در حالت گیم باید 100 بذاری 50 خیلی کمه چون حالت گیمش عملا نورش نصف می شه.
روی غیر گیم مد هم امتحانش کردم تاثیری نداشت.
جالبه بازی thelast of us رو هم امتحان کردم اون اصلا همچین مشکلی نداشت.

• Like
Reactions: s.1
روی غیر گیم مد هم امتحانش کردم تاثیری نداشت.
جالبه بازی thelast of us رو هم امتحان کردم اون اصلا همچین مشکلی نداشت.

• Brightness levels vary depending on content being played (ABL)
بستگی به محتواش داره gow بازی نسل جدید هست که حجم نورش خیلی زیاده و از نور حجم دار استفاده می کنه برای همینم اگر از 1 حدی بیشتر بشه این شکلی می شه که طبق بررسیش حتی تا 137 سقوط می کنه در حالی که x900f تا 650 هست یا سامی 500 هست که خیلیه اختلافش به همین خاطرم بعضی جاها یا برخی محتواها ازار دهنده می شه.

این یکی از مشکلات شایع oled ها هست جایی گزارش نشده؟ هر سال rtings داره به عنوان تنها نکات منفیش با ماندگاری تصویرش ذکر می کنه. حتی برای sdr هم این حالت پیش میاد اما اختلافش در hdr بیشتره

البته oled جدید سونی که پنلش برای lg هست البته 1 گزینه داره برای رفع همین مشکل که نور تصویر روی 110 ثابت می شه تا دیگه این مشکل پیش نیاد برای همینم از نکات منفی سونی حذفش کرده هر چند 110 برای خیلی ها خیلی کمه در حقیقت مشکلی برطرف نشده

کلا مشخصه که oled ها در بالای 100 تا خیلی مشکل دارن و عمرشون در بالاتر از این عدد به پشم متصله برای همین بیشتر کسایی خوبه که در اتاق تاریک بازی می کنن علاقه ای هم به روشنایی ندارن.

• Brightness levels vary depending on content being played (ABL)
بستگی به محتواش داره gow بازی نسل جدید هست که حجم نورش خیلی زیاده و از نور حجم دار استفاده می کنه برای همینم اگر از 1 حدی بیشتر بشه این شکلی می شه که طبق بررسیش حتی تا 137 سقوط می کنه در حالی که x900f تا 650 هست یا سامی 500 هست که خیلیه اختلافش به همین خاطرم بعضی جاها یا برخی محتواها ازار دهنده می شه.

این یکی از مشکلات شایع oled ها هست جایی گزارش نشده؟ هر سال rtings داره به عنوان تنها نکات منفیش با ماندگاری تصویرش ذکر می کنه. حتی برای sdr هم این حالت پیش میاد اما اختلافش در hdr بیشتره

البته oled جدید سونی که پنلش برای lg هست البته 1 گزینه داره برای رفع همین مشکل که نور تصویر روی 110 ثابت می شه تا دیگه این مشکل پیش نیاد برای همینم از نکات منفی سونی حذفش کرده هر چند 110 برای خیلی ها خیلی کمه در حقیقت مشکلی برطرف نشده

کلا مشخصه که oled ها در بالای 100 تا خیلی مشکل دارن و عمرشون در بالاتر از این عدد به پشم متصله برای همین بیشتر کسایی خوبه که در اتاق تاریک بازی می کنن علاقه ای هم به روشنایی ندارن.
اینها رو متوجه هستم.
الان یک تست کردم.صحنه ای که کریتوس کلبه رو ترک میکنه همون اول بازی.همون دم کلبه نور بک لایت رو 0 گذاشتم بعد نگاه به اسمون کردم بازم نور کم میشه!!!!!!
شما اگر تونستی یک تست بزن رو tv سونیت نتیجه رو بهم بگو.

• Like
Reactions: s.1
روی ال جی رو حالت Game مود انگار روان تره . درسته ؟
کلا تاثیری داره این مد روی این تلویزیون ؟
اره روان تره،ولی کیفیت هم کمتر میشه
اینها رو متوجه هستم.
الان یک تست کردم.صحنه ای که کریتوس کلبه رو ترک میکنه همون اول بازی.همون دم کلبه نور بک لایت رو 0 گذاشتم بعد نگاه به اسمون کردم بازم نور کم میشه!!!!!!
دینامیک کنتراست رو باید خاموش کنی

• Like
Reactions: Daniel4u and s.1
وقتی تی وی میفهمه بازی HDR ساپورت میکنه میره رو حالت HDR اما کیفیت تصویر کم میشه. انگار تاریک میشه. راه حلی داره ؟
لازم به ذکر است وقتی میذارم رو حالت game mode اما وقتی تصویر رو حالت استاندارد میذارم روشنایی زیادی داره و رنگ ها غنی هستن.
راه حلی نداره،من خودم زیاد با lg ور رفتم
تلویزیون های ips ال جی hdr خوبی ندارن

• Like
Reactions: Daniel4u
اینها رو متوجه هستم.

من فروختمش رفت اما لست دارم اگه جاییش این شکلی می شه تست کنم. اگه این شکلی پس حالت بازی هست bloom یا شاید hdr افت لایت ها هست که مکانیزم خود بازیه ربطی به tv نداره این حالت شبیه سازی واقعیت هست که در روشنایی شدید لایت کمتری داریم در تاریکی برعکس عنی خیلی از بازی ها که داخل تونل می شه یا غیره باید حالت بدون hdr هم این شکلی بشه احتمالا

• Like
Reactions: mohsen2012
اره روان تره،ولی کیفیت هم کمتر میشه

دینامیک کنتراست رو باید خاموش کنی

راه حلی نداره،من خودم زیاد با lg ور رفتم
تلویزیون های ips ال جی hdr خوبی ندارن

بله من کنتراست رو خاموش کردم ( در حالت غیر HDR که اکثر بازی ها هستن )
اما در حالت HDR فقط دوتا بازی دارم . یکی فیفا 18 و دیگری GOW که کلا بیخیال فیفا شدم در حالت Standard Mode HDR بازی میکنم . برای GOW هم رو حالت Game Mode HDR هست و داینامیک رو متوسط کردم تصاویر یکم جون گرفتن اما وقتی مذارم Standard Mode HDR همه چی خوشرنگ و شفاف میشه در عوض Game Mode را از دست میدم و روان بودن بازی کمتر میشه.
در نهایت خودتون با تحقیقاتی که کردین چی پیشنهاد میدین ؟

من فروختمش رفت اما لست دارم اگه جاییش این شکلی می شه تست کنم. اگه این شکلی پس حالت بازی هست bloom یا شاید hdr افت لایت ها هست که مکانیزم خود بازیه ربطی به tv نداره این حالت شبیه سازی واقعیت هست که در روشنایی شدید لایت کمتری داریم در تاریکی برعکس عنی خیلی از بازی ها که داخل تونل می شه یا غیره باید حالت بدون hdr هم این شکلی بشه احتمالا
نه the last همچین مشکلی نداره.فقط god اینجوریه.منم احتمال میدم به خود بازی ربط داشته باشه.انچارتد 4 روهم یک تست میکنم ببینماون به چه صورته.هنوز اپدیت نشده بازیش.
کدوم رو فروختی؟

خوب روی تلویزیون ku7970 هم تست کردم بازم نپر کم و زیاد میشه!!!عجیبه بچه ها متوجه نشدن!!!!

Last edited by a moderator:
خوب روی تلویزیون ku7970 هم تست کردم بازم نپر کم و زیاد میشه!!!عجیبه بچه ها متوجه نشدن!!!!
مشکلی نداره،با همه tv ها همینه.منم رفتم یکم بازی کردم همینجوری بود
تو فیفا هم وقتی ضربه دروازه میزنی نور زیاد میشه بعد دوباره کم میشه

• Like
الان بازی thev last of us remastred رو تست hdr کردم.اون بازی مشکلی نداشت ولی god of wat مدام از یک صحنه به صحنه دیگه نور کم و زیاد میشه!!شاید خود بازی این شکلیه.یادمه تو تریلر معرفی بازی هم اونجا که تو جنگل بود نور همین طور تغییر میکرد.
داداش طبیعیه کار hdr همینه اصلا یه جوری کنتراست و برایتنس رو‌تنظیم‌میکنه که بیشترین حد جزییات رو‌ببینی.به اسمون و‌خورشید نگاه کنی تصویر یهو کم نورتر میشه.توی دوربین های عکاسی هم همینه ربطیم‌به abl نداره.اگر قرار‌ باشه نور کم نشه جزییات توی‌ابرها از دست میره.اگر توی‌مخته یه ذره داینامیک‌کنتراست بده به تصویر توی اچ‌دی ار.
کسیم که متوجه این داستان نشده برمیگرده باز به تنظیمات غلطی که همیشه اعمال میکنه زیاد جدیش نگیر جز اطلاعات غلط دادن ونگرانی ایجاد کردن کاره دیگه ای بلد‌نیست.ضعف تلویزیونش هم‌هست توی hdr چون قدیمیه.زیادم‌چشمای دقیقی نداره.
واسه ی منم گاد او‌ وار همینجوریه.

• Like
داداش طبیعیه کار hdr همینه اصلا یه جوری کنتراست و برایتنس رو‌تنظیم‌میکنه که بیشترین حد جزییات رو‌ببینی.به اسمون و‌خورشید نگاه کنی تصویر یهو کم نورتر میشه.توی دوربین های عکاسی هم همینه ربطیم‌به abl نداره.اگر قرار‌ باشه نور کم نشه جزییات توی‌ابرها از دست میره.اگر توی‌مخته یه ذره داینامیک‌کنتراست بده به تصویر توی اچ‌دی ار.
کسیم که متوجه این داستان نشده برمیگرده باز به تنظیمات غلطی که همیشه اعمال میکنه زیاد جدیش نگیر جز اطلاعات غلط دادن ونگرانی ایجاد کردن کاره دیگه ای بلد‌نیست.ضعف تلویزیونش هم‌هست توی hdr چون قدیمیه.زیادم‌چشمای دقیقی نداره.
واسه ی منم گاد او‌ وار همینجوریه.
ممنون از توضیحاتت
اون دستمون هم نظرشو داد به هر حال.
باز هورایزون وانچارتد رو هم یک تست میزنم ببینم اون به چه صورته.

کلا اینطوری که من با سرچ و سوالات فهمیدم اینه که ، چه در حالت عادی و چه HDR باید از مد گیم تلویزیون استفاده کرد تا روانتر بشه . اما اینکه کدام تلویزیون کیفیت بهتری میده بستگی به انتخاب تلویزیون داره.
و اون تغییرات نور در HDR طبیعیه چون کار HDR اینه که نور زیاد رو کم و نور کم را زیاد کنه تا به تعادل برسن تا بافت ها نمایش داده بشه.

برای نمونه تلوزیون LG 49UJ66000GI 4K HDR بنده در حالت Game Mode تصاویر را کمی تاریک تر میکنه ولی در عوض روانتر هستن و این مورد در NFS Payback براحتی قابل حس هست و فرمان پذیری ماشین بدون تاخیر انجام میشه
تنها ضعف این مد کیفیتشه که من با کلی تغییرات در تنظیمات تصویر کیفیت را بهتر و در حد استاندارد تنظیم کردم.

همین حالت هم در HDR بوده اما به اندازه استاندارد نتونستم برسونم ، خوشبختانه در بازی مثل GOW در تنظیمات خود بازی کنتراست رو زیاد کردم و خوب شد. اما مشکل اینه که در بازی هایی که این گزینه نیست مانند فیفا 18 هیچ کاری نمیشه کرد و کیفیت صفحه نمایش خیلی تاریکه . متاسفانه بازی های دیگری هم نداشتم تا ببینم فقط مشکل فیفا هست یا بقیه هم همینطوری هستن.

کلا اینطوری که من با سرچ و سوالات فهمیدم اینه که ، چه در حالت عادی و چه HDR باید از مد گیم تلویزیون استفاده کرد تا روانتر بشه . اما اینکه کدام تلویزیون کیفیت بهتری میده بستگی به انتخاب تلویزیون داره.
و اون تغییرات نور در HDR طبیعیه چون کار HDR اینه که نور زیاد رو کم و نور کم را زیاد کنه تا به تعادل برسن تا بافت ها نمایش داده بشه.

برای نمونه تلوزیون LG 49UJ66000GI 4K HDR بنده در حالت Game Mode تصاویر را کمی تاریک تر میکنه ولی در عوض روانتر هستن و این مورد در NFS Payback براحتی قابل حس هست و فرمان پذیری ماشین بدون تاخیر انجام میشه
تنها ضعف این مد کیفیتشه که من با کلی تغییرات در تنظیمات تصویر کیفیت را بهتر و در حد استاندارد تنظیم کردم.

همین حالت هم در HDR بوده اما به اندازه استاندارد نتونستم برسونم ، خوشبختانه در بازی مثل GOW در تنظیمات خود بازی کنتراست رو زیاد کردم و خوب شد. اما مشکل اینه که در بازی هایی که این گزینه نیست مانند فیفا 18 هیچ کاری نمیشه کرد و کیفیت صفحه نمایش خیلی تاریکه . متاسفانه بازی های دیگری هم نداشتم تا ببینم فقط مشکل فیفا هست یا بقیه هم همینطوری هستن.
حالت گیم ربطی به روان بودن تصویر نداره که.
فقط اینپوت لگ رو کمتر میکنه.
در مورد کمو زیاد شدن نور هم من فقط god of war برام ابنجوری بود. تو بازی هوایزون و اخرین ما هم من همچین چیزی ندیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or