سلامدر این که اولدهای ال جی کیفیت تصویر بینظیری دارن حرفی نیست . روشنایی شون هم برای من قابل قبوله
و یکی از برتریهای بزرگی که حتی نسبت مانیتورهای گمینگ داره زمان پاسخدهی کمش هست که در برترین مانیتورها به 1ms میرسه اما تو اولد 0.1 ms هست .
فقط یک مشکلی هست که ذهنم رو سخت مشغول کرده . لطف میکنید با توجه به تجربه استفادتون جواب بدید . اون هم Burn-In هست . میخواستم بدونم اگر مداوم بازی کنیم برن این میده ؟ و شما با این ایراد مواجه شدین؟
قصدم این هست که به عنوان مانیتور استفاده کنم .
متاسفانه تی وی من اندروید نیست و نمیتونم راهنمایی کنم فقط میدونستم که راه فعال کردن اون گزینه چطوریهالان فعال شد ولی گزینه هاش شبیه به عکس خای که دوستمون گذاست نیست.!!اصلا گزینه عمومی نداره
بله درست زده.پورت 2 و 3 ورژن دو هستاز دوستانی که تلوزیونهای سونی 2017 رو مانند 900e یا 930e دارن میخواستم بپرسم که درسته که از 4تا پورت hdmi فقط 2تاش ورژن 2 هستن؟ ینی فقط 2 و 3 رو میشه وسایل 4k 60 فریم متصل کرد؟ چون توی سایت rtings در مشخصات پورتها اینجوری زده. خواهش میکنم راهنمایی کنید.
برادر من تکنولوژی خروجی تصویر ک فرقی نکرده که ... فقط و فقط رزولوشن افزایش پیدا کرده توی تی وی های الاندوستانی که اینجا تلویزیون سایز بزرگ دارن 55 یا بیشتر و 4k هست ( منظورم تلویزیون های رده بالاست حالا هر برندی)
یک سوالی که دارم اینه که تکلیف اتصال کنسول نسل هشتم بهش مشخصه و کیفیت پخشش (پلی 4 یا مدل پروش).
نسل بعدی هم که بیاد باز تکلیفش مشخصه.
منتها کسی که یکم نوستالژی بازه (مثل من که نمیتونه از RDR و فیفا استریت 2012 بگذره) کنسولا نسل هفتمم استفاده میکنه کیفیت خروجی که مشاهده میکنه رو صفحه چجوریه؟
آیا این کیفیت عین مشاهده روی یه تلویزیون 55 اینچه 1080 هست یا بدتره یا بهتر؟
ممنون میشم اونایی که تجربش رو داشتن جوابم رو بدن.
حتی توی مدل های OLED سونی هم شاهد همچین چیزی هستیم؟؟؟نتها ایراد oled این حالت abl هست که وقتی نور تصویر زیاد هست اتوماتیک نور تی وی رو کم میکنه تا led ها نسوزن
اوایل خوشایند نیست ولی بعدا عادت میکنین
حتی توی مدل های OLED سونی هم شاهد همچین چیزی هستیم؟؟؟
دوستانی که اینجا تلویزیون سایز بزرگ دارن 55 یا بیشتر و 4k هست ( منظورم تلویزیون های رده بالاست حالا هر برندی)
یک سوالی که دارم اینه که تکلیف اتصال کنسول نسل هشتم بهش مشخصه و کیفیت پخشش (پلی 4 یا مدل پروش).
نسل بعدی هم که بیاد باز تکلیفش مشخصه.
منتها کسی که یکم نوستالژی بازه (مثل من که نمیتونه از RDR و فیفا استریت 2012 بگذره) کنسولا نسل هفتمم استفاده میکنه کیفیت خروجی که مشاهده میکنه رو صفحه چجوریه؟
آیا این کیفیت عین مشاهده روی یه تلویزیون 55 اینچه 1080 هست یا بدتره یا بهتر؟
ممنون میشم اونایی که تجربش رو داشتن جوابم رو بدن.
یدونه امپلی فایر از برند ONKYO یا YAMAHA یا DENON بگیرین که ورودی هاش HDR ساپورت باشن.دوستان تکلیف کسی که بخواد توی تلوزیونهای 2017 سونی از 3 یا 4 تا دستگاه با hdmi 2 استفاده کنه چیه.؟! ینی باید با همون 2 تا پورت بسوزه و بسازه؟ ینی هر بار باید یکی و دربیاریم و یکی دیگه جا بزنیم؟! واقعا از سونی بعید بوده این کار.! من قصد خرید تلوزیون 55 دارم، برای خرید اولد قصد دارم چند سال صبر کنم که بیشتر ضعفاش کمتر و کمتر بشه تا بتونم یه 65 عالی بگیرم. تا اونموقع میخواستم یه led خوب بگیرم که بیشترین کارایی رو داشته باشه و به نظرم الان بهترین انتخابا 930e و 900e هستن ولی با این جریان داشتن فقط 2 پورت hdmi 2 یکم دلسرد شدم، نظر شما چیه دوستان.؟
اونوقت کابلی که از امپلی به تیوی وصل میشه دیگه اهمیت نداره به پورت hdmi 2 متصل بشه یا پورت معمولی.؟یدونه امپلی فایر از برند ONKYO یا YAMAHA یا DENON بگیرین که ورودی هاش HDR ساپورت باشن.
تنها راه همینه
اونوقت کابلی که از امپلی به تیوی وصل میشه دیگه اهمیت نداره به پورت hdmi 2 متصل بشه یا پورت معمولی.؟