خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
من حتی ب ویدیوهای مقایسه ای توی یوتیوب هم اعتقاد ندارم
چه برسه مقایسه با دوربین موبایل تو شرایط خونه
تفاوت رو فقط و فقط با چشم واقعی میشه تشخیص داد
دقیقا نکته همینه ویدیو های یوتیوب اینا هم با این‌همه دم‌و دستگاه نمیشه فهمید درست چه برسه تنظیمات نا برایر با‌دوربین موبایل،من با یه فوکوس لنز hdr افرینی میکنم یا dim میکنم تصویر رو

دقیقا نکته همینه ویدیو های یوتیوب اینا هم با این‌همه دم‌و دستگاه نمیشه فهمید درست چه برسه تنظیمات نا برایر با‌دوربین موبایل،من با یه فوکوس لنز hdr افرینی میکنم یا dim میکنم تصویر رو
حالا دوستمون کاربر s1 یک مقایسه انجام داد دور همی :D
ولی اگر مرجع معتبر باشه میشه اطمینان کرد.

• Like
Reactions: R.I.P
اینم یک مقایسه خیلی جالب توسط یک یوتوبر معروف که با منتقدان سایت rtings با هم یک live میگیرن و مدل های x9fn و x900f و c8 و q8fn و z9d رو از نظر روشنایی تو حالت های مختلف sdr و hdr باهم مقایسه میکنن.حتما ببینید

به چشم های من الجی شارپتره تو عکسها
مقایسه دوم رو نگاه کن قشنگ نوری که روی زمین تابیده هستش تو الجی شارپتره.

نه این به خاطر اینه که lg دارای hdr دقیق تری از لحاظ local dimming هست برای همین اختلاف بین روشنایی با تاریکی مشخص تره ضمن اینکه سونی چون روشن تره در عکس بدتر افتاده اما از لحاظ شفافیت سونی به وضوح بهتر عمل می کنه کلا اپ اسکیل سونی بهترین با اختلاف هست با اینکه rtings هم همیشه گفته اما 1نمره به همه می ده اما lg در حالت super res high هم به عدد 33 که در سونی تنظیم کرده اصلا نمی رسه(این عدد تا 100 می ره) غیر از این با روشنایی کمش oled هیچ ایراد دیگه ای نداره و با اختلاف از سونی یا هر led دیگه ای سرتره اصلا کیفیت تصویرش قابل مقایسه نیست.

عکس ها هم در گوشی amoled دار ببینید خیلی فرقش مشخص تره

به هر حال با اینکه مقایسه ی اصلا با استناد نیست با دوربین چرا که در عکس یا صفحه نمایش های مختلف همه چیز فرق می کنه حتی سایت rtings هم همیشه زیر عکس هاش می نویسه که به این چیزا استناد نکنید برای همین همه چیز با عدد و ارقام اعلام می کنه اما جالب هست که تفاوتشون حتی در عکس هم اینقدر مشخصه حقیقتا کیفیت تصویر oled یه چیز دیگس حالا می رسه دستت خودت می بینی محسن جان بعضی ها هم از حسادت برن بمیرن:D

آخرین ویرایش:
نه این به خاطر اینه که lg دارای hdr دقیق تری از لحاظ local dimming هست برای همین اختلاف بین روشنایی با تاریکی مشخص تره ضمن اینکه سونی چون روشن تره در عکس بدتر افتاده اما از لحاظ شفافیت سونی به وضوح بهتر عمل می کنه کلا اپ اسکیل سونی بهترین با اختلاف هست با اینکه rtings هم همیشه گفته اما 1نمره به همه می ده اما lg در حالت super res high هم به عدد 33 که در سونی تنظیم کرده اصلا نمی رسه(این عدد تا 100 می ره)

عکس ها هم در گوشی amoled دار ببینید خیلی فرقش مشخص تره

جالبته oled جدید سونی نقد کرده از هز لحاظی از c7 b7 تقریبا پایین تره اما امتیاز نهاییش 0.1 بیشتره من همیشه گفتم این امتیاز نهایی rtings بی ارزشه هر چند نقدهاش فوق العاده هست.(هنوزم input lag 1080 نزدیک 47 هست ماندگاری تصویرشم افتضاحه)
در حالت عادی بدون دستکاری وگزینه های اضافی اپسکلینگ تقریبا یکیه.سونی گزینه ای تو منوی تصویرش داره الان دقیق یادم نیست اسمش چی بود. فکر کنم"reality creation" و"resolution" بود که با افزایشش یک مقدار تصویر شارپ تر میشد.ولی درحات عادی تقریبا یکی هستن

• Like
Reactions: s.1
آقا این مشکل پرش تصویر من دیگه محدود شده انگار فقط تو اساسین
واقعا آدم زده میشه...

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
یک مشکلی تو برد hdmi تلویزیونت هست.
ببرش نمایندگی تعمیرات تلویزیون الجی شاید بتونن درستش کنن.
اگر نتیجه نگرفتی تلویزیونت رو از بالای پشتبام به پایین بنداز:D

• Like
Reactions: SleepyTurtel
یک مشکلی تو برد hdmi تلویزیونت هست.
ببرش نمایندگی تعمیرات تلویزیون الجی شاید بتونن درستش کنن.
اگر نتیجه نگرفتی تلویزیونت رو از بالای پشتبام به پایین بنداز:D
یه w670 سونی هم هست
محسن جان والا از خرید الجی پشیمون شدم
البته شانس من،کنسول سونی زد اینجوریش کرد

• Like
Reactions: mohsen2012
کو پول داداش تو این وضعیت
چند ماه نمیشه همینو خریدم
این نمایندگی درست میکنه یا میگه باید گارانتی باشه؟

نمایندگیهای رسمی فکر کنم یک مبلغی میگیرن درستش میکنن.ب
از دوستان اگر تجربه ای دارن میتونن راهنمایی کنن

• Like
Reactions: SleepyTurtel
در حالت عادی بدون دستکاری وگزینه های اضافی اپسکلینگ تقریبا یکیه.سونی گزینه ای تو منوی تصویرش داره الان دقیق یادم نیست اسمش چی بود. فکر کنم"reality creation" و"resolution" بود که با افزایشش یک مقدار تصویر شارپ تر میشد.ولی درحات عادی تقریبا یکی هستن

اره دیگه lg 1 گزینه داره suoer res که 3 حالت داره اما برای سونی حرفه ای تره از 0 تا 100 هست با auto که البته auto ش یکم زیادی شارپ می کنش کمی نویز می ندازه دیگه اینقدر شارپ می شه
اگرم 4k بدید که تقریبا اپ اسکیل از کار می افته(البته در اپدیت هاش درست شد.)
کلا سیستم تنظیماتی سونی خیلی بهتر و کارامد و پیشرفته تر هست همین سیستم bfi هم که در حالت گیم هم می شه ازش استفاده کرد من در ابتدا فقط در tv های سونی دیدمش که الان ال جی با سامی از روش طبق عادت همه ی کره ای ها کپی برداری کردن یا همین 1080 120hz الانم فقط سونی دیدم 1440p می شناسه الباقی تطعیل هستن در زمینه

1 مزیت خیلی عمده ی دیگه سونی هم اینه که حالت گیم مدش هیچ افکت تصویری رو خاموش نمی کنه یا محدودت نمی کنه برعکس ال جی فقط در حالت expert این چیزاش هست حتی در حالت گیم روشناییش به شدت افت می کنه اما از اونجایی که برای oled خیلی تنظیماتی لازم نیست و کیفیت تصویرش در حالت دیفالت هم عالی هست مشکلی نیست اما برای led های سامی یا ال جی این خیلی ازار دهنده می شه.

اپدیت های سونی هم خیلی بهتر و تاثیرگذارتر هست یعنی tv من نسبت به زمانی که خردیمش زماین تا اسمون بهتر شده با اپدیت هاش در اپدیت اخر سونی هم مشکل اپ اسکیل تصویر در حالت 1080 120hz hdr هم حلش کرد.

کلا اگر oled sony اینقدر گرون نبود من اصلا سمت lg ش نمی رفتم سونی دقیقا می دونه گیمرها چی لازم دارن.(حالا البته 1 عده اینو می خونن می گن فن سونی هستی در حالی که 1 جای دیگه می گن فن ماکروسافت هستی 1 جای دیگه می شیم فن pc 1 جای دیگه فن سامسونگ در گوشی کلا حرف زیاد در میارن اما من فن چیز هستم که بهتره فارق از برندش)

اون شارپ‌شدن رو منم داشتم رو‌ی تیوی قبلیم که سونی بود،خیلی مصنوعیه.پنل ها رو باید استاندارد مقایسه کرد
الان بین اپ اسکیل سونی الجی سامسونگ تفاوتی نیست،اولد ها هم که عالی این کار رو انجام‌میدن.نه با افکت های هجوی که تصویر رو پراسس میکنن و بهم میریزن
منتظر نقدت هستم محسن جان از الان‌هیجان اون لحظه ای که تصویر اولد رو ببینی و توی سایت غیب شی و نفهمی گذر زمان رو‌میبینم.

یه سوال دیگه
این ku7970 چه تفاوتی با این تلویزیون من داره؟

تلویزیون شما hdr بهتری راعه میده نسبت به سامسونگ و همچنین تاری تصویر کمتری نسبت به سامسونگ اراعه میده.یتونی مقایشونو تو سایت rtings ببینی

اون شارپ‌شدن رو منم داشتم رو‌ی تیوی قبلیم که سونی بود،خیلی مصنوعیه.پنل ها رو باید استاندارد مقایسه کرد
الان بین اپ اسکیل سونی الجی سامسونگ تفاوتی نیست،اولد ها هم که عالی این کار رو انجام‌میدن.نه با افکت های هجوی که تصویر رو پراسس میکنن و بهم میریزن
منتظر نقدت هستم محسن جان از الان‌هیجان اون لحظه ای که تصویر اولد رو ببینی و توی سایت غیب شی و نفهمی گذر زمان رو‌میبینم.
دقیقا با حرفت موافقم.اصلا دوست ندارم تنظیمات اضافی روی تصویر اعمال کنم.اکثر کالیبرتورها هم همین نظر رو دارن که اکثر گزینه ها اضافی تصویر باید خاموش باشه.
ممنون.حتما نظرم رو میگم

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or