خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام یه سوال داشتم از شما. میخام همین مانیتور مدل 27 اینچ بگیرم . ps4 معولی دارم. میخام بدون چون این مانیتور 1080 و با توجه به سایز صفحه نمایشگر 27 اینچی . تماشای فیلم و بازی کیفیت نمیاد پایین و اذیت نمیکنه. بعضی ها اصطلاحا پیکسل ها معلوم میشه.؟راهنمای کنید ممنون میشم/
نه دوست عزیز خیالت راحت که کیفیتش عالیه مخصوصا برای بازی . اما برای فیلم تلوزیون بهتره گرچه مانیتورها هم بد نیستن . اما اگه بتونی هزینه کنی مدله lg27ud69 خیلی خوبه 4k هم هست قیمتشم 2700

• Like
Reactions: ebiram11
سلام یه سوال داشتم از شما. میخام همین مانیتور مدل 27 اینچ بگیرم . ps4 معولی دارم. میخام بدون چون این مانیتور 1080 و با توجه به سایز صفحه نمایشگر 27 اینچی . تماشای فیلم و بازی کیفیت نمیاد پایین و اذیت نمیکنه. بعضی ها اصطلاحا پیکسل ها معلوم میشه.؟راهنمای کنید ممنون میشم/
خب حقیقتش تراکم پیکسلی یا همون PPI مانیتور 24با 27 فرق میکنه و اگر هماهنگی درستی بین میزان فاصله چشم شما تا نمایشگر نباشه امکان تو ذوق زدن پیکسل ها و دیدنشون وجود داره.به ترتیب برای مانیتور 24 و 27 اینچ مقدار 91.79 و 81.59 PPI اندازه گیری شده.دقیقا اختلاف 10 PPI هست یه چیزی مثل عکس زیر
m3ox_ppi.jpg

البته اختلاف بین 80 با 90 PPI مثل عکس بالا نیست.چون نسبت بالا دوبرابر شده برای همین تفاوت زیاده ولی میخواستم تا حدودی بگم اگر تعداد 10 پیکسل هم در هر ردیف اضافه بشه خیلی مهمه مثل این عکس که خب 10 تا اضافه شده.
چیزی که خیلی برای شما مهمه و باید اهمیت داشته باشه فاصله شماست.طبق تجربه شخصی و دیدن هر دو نوع مانیتور ،اگر فاصله چشم شما از نمایشگر به بالای 1 متر و15 سانت هست 27 اینچ و اگر زیر این اندازه هست 24 اینچ رو بگیرید.
زیر اندازه ای که گفتم 27 بشه پیکسل هارو میبینید و بالای همین مقدار،24 اینچ باشه صفحه خیلی کوچک میشه که اذیت کنندست.
-------------------------------------------------------
ودر آخر یه چیزی بگم برای همه
عزیزان دل
هر چیزی رو که خریدید عشقشو ببرید. اصلا هر چی میخواد باشه دیدم کسایی که خیلی هزینه میکنن آخرشم هم ناراضی یا ته دلشون چرکینه.تحقیق و جمع آوری اطلاعات خوبه برای خرید ولی بعد از خرید آزار دهنده میشه
یادمه میخواستم کارت گرافیک بخرم کل بازار رو شخم زدم که از کدوم برند باشه که پایدار باشه و فنش دوام داشته باشه و فلان.آخرش فروشنده با یه لحن خیلی خوب که واقعا بدور از تملق بودگفت ببین دیگه وقتی خریدی عشقشو کن هرچی که بود.بعضی موقع ها وسواس ها نمیذاره لذت واقعی ببریم معمولا این موارد تو این تاپیک ها هست گفتم کمکی کرده باشم

اینم 1 عکس مقایسه ای بین c7 lg با x8500c sony که می شه oled vs led va panel اینم بگم که تنظیمات سونی در بهترین حالت ممکنه قرار داشت به همین ترتیب lg هم در گیم مد در بهترین شرایط تنظیمات بود در حالت گیم lg نور حالت hdr ش کمی کمتر از سونی بود جفت تصاویر hdr هستن در 1 بررسی کلی هم باید بگم که واقعا کیفیت تصویر oled بهتره با اختلافی که من مشاهده کردم اگر کنار بهترین led هم قرار بگیره بازم به مراتب کیفیت تصویرش بهتره تنها برتری سونی روشنایی بیشترش در کنار دقت رنگ بهترش با اپ اسکیل به 4k بهترش هست تصاویر سونی در 1080p به مراتب شفاف تر و با جزئیات تر بودن.

تم رنگ ابی در c7 در واقعیت قابل مشاهده نبود اما هر کاری کردم بازم در عکس ها تم ابی داشت علتشم دقت رنگ پایین تر c7 هست که زدگی رنگ ابیش بالا هست در نقد rtings هم کاملا رنگ ابیش مشخصه که حتی بعد از کالیبره کردن هم مقدار زیادی از خط فاصله داره البته در سری قبل این مشکل بیشتر بود در این سری کمتر شده

هر جفت
1080p full rgb hdr 12bit

1sony 2oled

آخرین ویرایش:
اینم 1 عکس مقایسه ای بین c7 lg با x8500c sony که می شه oled vs led va panel اینم بگم که تنظیمات سونی در بهترین حالت ممکنه قرار داشت به همین ترتیب lg هم در گیم مد در بهترین شرایط تنظیمات بود در حالت گیم lg نور حالت hdr ش کمی کمتر از سونی بود جفت تصاویر hdr هستن در 1 بررسی کلی هم باید بگم که واقعا کیفیت تصویر oled بهتره با اختلافی که من مشاهده کردم اگر کنار بهترین led هم قرار بگیره بازم به مراتب کیفیت تصویرش بهتره تنها برتری سونی روشنایی بیشترش در کنار دقت رنگ بهترش با اپ اسکیل به 4k بهترش هست تصاویر سونی در 1080p به مراتب شفاف تر و با جزئیات تر بودن.

تم رنگ ابی در c7 در واقعیت قابل مشاهده نبود اما هر کاری کردم بازم در عکس ها تم ابی داشت علتشم دقت رنگ پایین تر c7 هست که زدگی رنگ ابیش بالا هست در نقد rtings هم کاملا رنگ ابیش مشخصه که حتی بعد از کالیبره کردن هم مقدار زیادی از خط فاصله داره البته در سری قبل این مشکل بیشتر بود در این سری کمتر شده

هر جفت
1080p full rgb hdr 12bit

1sony 2oled

به چشم های من الجی شارپتره تو عکسها
مقایسه دوم رو نگاه کن قشنگ نوری که روی زمین تابیده هستش تو الجی شارپتره.

• Like
Reactions: Jack cooper
کلا c8 با c7 چقدر تفاوت دارن ؟
موشن فلو یک مقدار بهتر شده.روشنایی 3 تا 4 درصد بهتر شده.پروسسور جدید تو این مدل به کار رفته.
بازم میگم تفاوت ها خیلی ناچیزه
مدل قدیمی تر ارجعبت داره با قیمت پایینتر

اینم بررسی سونی a8f
Sony A8F Review (XBR55A8F, XBR65A8F)

Last edited by a moderator:
به هیچ‌عنوان توی هیچ عکسی نمیشه تفاوت hdr و sdr رو‌ فهمید.همینطور مقایسه ی پنل ها با هم! (اونم بدون مشخص بودن تنظیمات تلویزیون،اماتورترین‌ها هم اولین کاری که میکنن از تنظیماتشون عکس‌میگیرن)کلا مقایسه عکس کار بیهوده ای است.حتی توی فیلم هم نمیشه فهمید زیاد چون لنز دوربین خیلی معادله هارو عوض میکنه...خیلی حرکت اماتوریه اونم مقایسه روی سورس fhd.اونم بدون حتی دوربین عکاسی حرفه ای با سه پایه... یه کار فان میتونه باشه فقط.حتی مقایسه side by side هم‌نیست،یه کاره دلی و بیهوده و با نمک

آخرین ویرایش:
به هیچ‌عنوان توی هیچ عکسی نمیشه تفاوت hdr و sdr رو‌ فهمید.همینطور مقایسه ی پنل ها با هم! (اونم بدون مشخص بودن تنظیمات تلویزیون،اماتورترین‌ها هم اولین کاری که میکنن از تنظیماتشون عکس‌میگیرن)کلا مقایسه عکس کار بیهوده ای است.حتی توی فیلم هم نمیشه فهمید زیاد چون لنز دوربین خیلی معادله هارو عوض میکنه...خیلی حرکت اماتوریه اونم مقایسه روی سورس fhd.اونم بدون حتی دوربین عکاسی حرفه ای با سه پایه... یه کار فان میتونه باشه فقط.حتی مقایسه side by side هم‌نیست،یه کاره دلی و بیهوده و با نمک
من حتی ب ویدیوهای مقایسه ای توی یوتیوب هم اعتقاد ندارم
چه برسه مقایسه با دوربین موبایل تو شرایط خونه
تفاوت رو فقط و فقط با چشم واقعی میشه تشخیص داد

• Like
Reactions: mohsen2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or