زمان پاسخ دهی 4 میلی ثانیه یا همون GTG نمایشگر ارتباطی به input lag نداره.response time یا GTG به حالتی که یک پیکسل از حالت خاکستری میتونه به حالت خاموش و باز بصورت خاکستری دربیاد میگن.که این به این معناست شما با هرتز 144 و پنل ips با تاخیر 5ms اصلا تصویر رو روح مانند یا بلوری نمیبینید.وضعیت در مورد پنل های tn بهتر هم هست به طوری که اثری از تصویر قدیم روی تصویر جدید نمیمونه. اون input lag که شما میفرمایید برای گیم مهمه به معنی میزان زمان بین فشار دادن دکمه و دیدن اثر اون روی نمایشگر هست که اکثر مانیتور ها بین 9 تا 15 ms هستن و همشون از این نظر بهترین حالت رو دارن.مانیتوری که بنده معرفی کردم 4ms response time هست که به این معناست که پیکسل کامل خاموش شده و برای ارایه تصویر جدید بدون اثری از تصویر قبلی آماده است چون پنل 60hz هست پیکسل وقت زیاد داره برای نمایش تصویر جدید.
این مورد در مانیتور های gsync دار خیلی بهتر هم میشه به خاطر قابلیتی به اسم low motion bur هست که وضعیت بلور تصویر به حداقل خودش میرسه و برای گیمینگ بینظیر میشه. برای مشاهده input lag نمایشگر ها میتونید به
displaylag.com مراجعه کنید.
مانیتور PG27UQ به هیچ وجه مناسب برای بازی با کنسول نیست و مطمئن باشید به خاطر هرتز بالای واقعی نمایشگر و فشار زیاد روی پنل،به هیچ وجه کیفیت نمایش تصویر و همچنین hdr به پای tv های 10 میلیونی هم نمیرسه چه برسه به tv های 20 میلیونی.
در هر صورت اگر مانیتور بخوایین بخرین باید قید روشنایی زیاد و کمی کیفیت تصویر رو نسبت به tv هم بزنید.مانیتوری که من معرفی کردم یعنی BL2711U برای عکاسی کاربرد داره و نمایش دقیق رنگ ها.امیدوارم هر چیزی که خریدید لذتش رو ببرید