خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
درود
کوچیکترین سایز TV که HDR با کیفیت خوب داشته باشه وقیمت مناسبی هم داشته باشه چی میتونم بگیرم؟
برای اتاق میخام برای همین سایزش میخام کوچیک باشه مانیتور HDR هم که تو بازار ایران گیر نمیاد

درود
کوچیکترین سایز TV که HDR با کیفیت خوب داشته باشه وقیمت مناسبی هم داشته باشه چی میتونم بگیرم؟
برای اتاق میخام برای همین سایزش میخام کوچیک باشه مانیتور HDR هم که تو بازار ایران گیر نمیاد

سلام دوست عزیز متاسفانه من و شما دقیقا یک مشکل یکسان داریم
کوچکترین تلویزیونی که رزولوشن 4K داشته باشه و HDR باشه مدل های زیر رو شامل میشه که همگی ۴۳ اینچ هستن ا
Daewoo DUHD-43H7000-DPB
LG 43UJ66000GI
LG 43UJ69000GI
SAMSUNG 43MU7980
SAMSUNG 43KU7970

حالا اگر دوستان لطف کنن بگن آیا هیچکدوم از این مدل ها مناسب هستن یا نه عالی میشه

هر دو مانیتور انتخاب های بسیار خوبی هستن.
PG27UQ این هم فکر نمیکنم وارد بشه خیلی محدود این جور مانیتور ها میاد
حالا من یه چیزی بگم پشیمون نمیشی یه نگاهی به BL2711U بنکیو حتما بنداز hdr نداره ولی 10bit هست یه مقدار گرون تر هست ولی برای بازی کنسول و pc هر دو مناسبه
کافیه یه نگاهی به نقداش بندازی ولش نمیکنی.
در ضمن انتخابای شما یه مقدار عجیبه ازMG28UQ پریدن به PG27UQ خیلی تفاوته.آیا شما کارت انویدیا دارید و gsync رو نیاز دارید؟آیا در بازی ها فریم 144hz رو میخوایید تجربه کنید؟اگر جواب شما بلی هست که باید بگم مدل pg279q با پنل ips خیلی بیشتر شبیه مدل نام برده هست با این تفاوت که 2k هست و hdr نداره واتفاقا موجود هم هست با قیمت منطقی. اگر به صورت آنچنان حرفه ای با pc بازی نمیکنید حتما حتما یه سر به BL2711U بنکیو بزن اینو بخری دعام میکنی بعدا:D

مدل BL2711U برای گیمینگ زمان پاسخگویی ۴ میلی ثانیه ایش زیاد مناسب نیست دوست عزیز
من بیشتر مانیتور برای کنسول میخوام برای همین به HDR حساس هستم که مدل PG27UQ مانیتور 4K HDR هستش که متاسفانه تو بازار موجود نیست و البته قیمتش هم به قدری فضایی هستش که موجودم بشه بعید میدونم بشه خرید مگر اینکه با اختلاف قیمت محسوسی وارد بازار ایران بشه نسبت به بازار جهانی و قیمت ۳۵۰۰ دلاریش !

Last edited by a moderator:
ممنون از راهنمایی
تهران هستم . میتونید آدرس بدید . اگر قوانین سایت اجازه نمیده تو پیام خصوصی

بحث و گفت و گو برای خرید سیستم صوتی یا هدفون برای PS4
اینجا هست تاپیک لینک یادم رفت بگم هر سوالی دیگه ای داشتید بگید در خدمتم حتی راجب اینکه اهم چی هست یا کلاس امپلی فایرها یا هر چیز دیگه ای
نه مشکلی نیست جمهوری از این چیزا دارن پاساژ چهارسو هم هست. همون جاس

• Like
Reactions: Natural Killer
سلام دوست عزیز متاسفانه من و شما دقیقا یک مشکل یکسان داریم
کوچکترین تلویزیونی که رزولوشن 4K داشته باشه و HDR باشه مدل های زیر رو شامل میشه که همگی ۴۳ اینچ هستن ا
Daewoo DUHD-43H7000-DPB
LG 43UJ66000GI
LG 43UJ69000GI
SAMSUNG 43MU7980
SAMSUNG 43KU7970

حالا اگر دوستان لطف کنن بگن آیا هیچکدوم از این مدل ها مناسب هستن یا نه عالی میشه

این چند موردی که شما گفتی میشه:
حداقل هزینه 2 تومن
حداقل سایز 43 اینچ
و ظاهرا فقط پنل ips

پنل va با این سایز چیزی هست؟

مدل BL2711U برای گیمینگ زمان پاسخگویی ۴ میلی ثانیه ایش زیاد مناسب نیست دوست عزیز
من بیشتر مانیتور برای کنسول میخوام برای همین به HDR حساس هستم که مدل PG27UQ مانیتور 4K HDR هستش که متاسفانه تو بازار موجود نیست و البته قیمتش هم به قدری فضایی هستش که موجودم بشه بعید میدونم بشه خرید مگر اینکه با اختلاف قیمت محسوسی وارد بازار ایران بشه نسبت به بازار جهانی و قیمت ۳۵۰۰ دلاریش !
زمان پاسخ دهی 4 میلی ثانیه یا همون GTG نمایشگر ارتباطی به input lag نداره.response time یا GTG به حالتی که یک پیکسل از حالت خاکستری میتونه به حالت خاموش و باز بصورت خاکستری دربیاد میگن.که این به این معناست شما با هرتز 144 و پنل ips با تاخیر 5ms اصلا تصویر رو روح مانند یا بلوری نمیبینید.وضعیت در مورد پنل های tn بهتر هم هست به طوری که اثری از تصویر قدیم روی تصویر جدید نمیمونه. اون input lag که شما میفرمایید برای گیم مهمه به معنی میزان زمان بین فشار دادن دکمه و دیدن اثر اون روی نمایشگر هست که اکثر مانیتور ها بین 9 تا 15 ms هستن و همشون از این نظر بهترین حالت رو دارن.مانیتوری که بنده معرفی کردم 4ms response time هست که به این معناست که پیکسل کامل خاموش شده و برای ارایه تصویر جدید بدون اثری از تصویر قبلی آماده است چون پنل 60hz هست پیکسل وقت زیاد داره برای نمایش تصویر جدید.
این مورد در مانیتور های gsync دار خیلی بهتر هم میشه به خاطر قابلیتی به اسم low motion bur هست که وضعیت بلور تصویر به حداقل خودش میرسه و برای گیمینگ بینظیر میشه. برای مشاهده input lag نمایشگر ها میتونید به
displaylag.com مراجعه کنید.
مانیتور PG27UQ به هیچ وجه مناسب برای بازی با کنسول نیست و مطمئن باشید به خاطر هرتز بالای واقعی نمایشگر و فشار زیاد روی پنل،به هیچ وجه کیفیت نمایش تصویر و همچنین hdr به پای tv های 10 میلیونی هم نمیرسه چه برسه به tv های 20 میلیونی.
در هر صورت اگر مانیتور بخوایین بخرین باید قید روشنایی زیاد و کمی کیفیت تصویر رو نسبت به tv هم بزنید.مانیتوری که من معرفی کردم یعنی BL2711U برای عکاسی کاربرد داره و نمایش دقیق رنگ ها.امیدوارم هر چیزی که خریدید لذتش رو ببرید>:D<

آخرین ویرایش:
خوب منم یک b7 سفارش دادم.دیگه منتظر موندن جایز نیست!!!یک هفته پیش b7 رو قیمت کردم 7 تومن. امروز قیمت گرفتم 7400:|
اوضاع از اونچه فکر میکردم خرابترهx_x
فقط امیدارم مشکلی پیش نیاد چون بدون گارانتی میگیرم:-s

خوب منم یک b7 سفارش دادم.دیگه منتظر موندن جایز نیست!!!یک هفته پیش b7 رو قیمت کردم 7 تومن. امروز قیمت گرفتم 7400:|
اوضاع از اونچه فکر میکردم خرابترهx_x
فقط امیدارم مشکلی پیش نیاد چون بدون گارانتی میگیرم:-s
مباركه اينجا هيچ موقع چيزي ارزون نشده
X900 رو فروختي؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: mohsen2012
زمان پاسخ دهی 4 میلی ثانیه یا همون GTG نمایشگر ارتباطی به input lag نداره.response time یا GTG به حالتی که یک پیکسل از حالت خاکستری میتونه به حالت خاموش و باز بصورت خاکستری دربیاد میگن.که این به این معناست شما با هرتز 144 و پنل ips با تاخیر 5ms اصلا تصویر رو روح مانند یا بلوری نمیبینید.وضعیت در مورد پنل های tn بهتر هم هست به طوری که اثری از تصویر قدیم روی تصویر جدید نمیمونه. اون input lag که شما میفرمایید برای گیم مهمه به معنی میزان زمان بین فشار دادن دکمه و دیدن اثر اون روی نمایشگر هست که اکثر مانیتور ها بین 9 تا 15 ms هستن و همشون از این نظر بهترین حالت رو دارن.مانیتوری که بنده معرفی کردم 4ms response time هست که به این معناست که پیکسل کامل خاموش شده و برای ارایه تصویر جدید بدون اثری از تصویر قبلی آماده است چون پنل 60hz هست پیکسل وقت زیاد داره برای نمایش تصویر جدید.
این مورد در مانیتور های gsync دار خیلی بهتر هم میشه به خاطر قابلیتی به اسم low motion bur هست که وضعیت بلور تصویر به حداقل خودش میرسه و برای گیمینگ بینظیر میشه. برای مشاهده input lag نمایشگر ها میتونید به
displaylag.com مراجعه کنید.
مانیتور PG27UQ به هیچ وجه مناسب برای بازی با کنسول نیست و مطمئن باشید به خاطر هرتز بالای واقعی نمایشگر و فشار زیاد روی پنل،به هیچ وجه کیفیت نمایش تصویر و همچنین hdr به پای tv های 10 میلیونی هم نمیرسه چه برسه به tv های 20 میلیونی.
در هر صورت اگر مانیتور بخوایین بخرین باید قید روشنایی زیاد و کمی کیفیت تصویر رو نسبت به tv هم بزنید.مانیتوری که من معرفی کردم یعنی BL2711U برای عکاسی کاربرد داره و نمایش دقیق رنگ ها.امیدوارم هر چیزی که خریدید لذتش رو ببرید>:D<
سلام توضیحات شما در مورد مانیتور و زمان پاسخگویی خوندم جالب بود .میخاستم اگه میشه راهنمایی کنی من خودم میخام مانیتور LG 24MP59G 24Inch FreeSync IPS 5ms بخرم به نظر شما مانیتور خوبی؟؟؟برا ps4 میخام.

مباركه اينجا هيچ موقع چيزي ارزون نشده
X900 رو فروختي؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
بله فروختمش ولی به خودی فروختمش :D
تا فروختمش دلار به شدت رفت بالا!!
امیدوارم ارزش این همه هزینه رو داشته باشه

امروز از کسی که b7 رو گرفنه بودم گفت امروز،200 امد رو قیمت تلویزیونت:|
قیمتها ساعتی داره میره بالا:-??

خریدم 7300 از گناوه.سایت های بانه 7500 میدادن!!
هزینه پستش هم شد 170
یک هفته پیش 7 تومن بود.خنگ شدم نخریدم!!
مبارکه .
بنظرت b7 با c7 چقدر تفاوت داره تو کیفیت ؟

سلام توضیحات شما در مورد مانیتور و زمان پاسخگویی خوندم جالب بود .میخاستم اگه میشه راهنمایی کنی من خودم میخام مانیتور LG 24MP59G 24Inch FreeSync IPS 5ms بخرم به نظر شما مانیتور خوبی؟؟؟برا ps4 میخام.
مانیتور خوبیه اما اگه بتونی 27 اینچ بگیری بهتره ، مطمئن باش پشیمون نمیشی . اگرم پرو داری یه مانیتور 4k بگیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or