خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
کیفیت تصویر مشابهی دارن وحتی یک جاهایی b7 بهتره مثل پنل 10 بیتی بهتر b7
فقط سیستم صوتی c7 بهتره به خاطر همین قیمتش یک مقدار بالاتره

کجاش b7 بهتره c7 هم پیک براتش بهتره هم زمان پاسخ دهیش بهتره هم ماندگاری تصویرش کمتره هم صداش یکنواختی خاکستریش بهتره
یکم کلا در زمینه ی بازه ی رنگی اونم در حجم با باندها بهتر عمل کرده که دقیق ترین ادم ها هم فرقش رو متوجه نمی شن

• Like
Reactions: cheguevara.
سلام توضیحات شما در مورد مانیتور و زمان پاسخگویی خوندم جالب بود .میخاستم اگه میشه راهنمایی کنی من خودم میخام مانیتور LG 24MP59G 24Inch FreeSync IPS 5ms بخرم به نظر شما مانیتور خوبی؟؟؟برا ps4 میخام.
بسيار عالي و بسيار پيشنهاد ميشه.خاصيت free sync رو هم كه داره براي كارت هاي amd والبته مثل اينكه xboxonex كه ساپورتش ميكنه.
و مهمترين مزيتش هم motion blur reduction هست و وقتي كه freesync غير فعال ميشه ميتونيد ازش استفاده كنيد. البته نميدونم روي ps4 هم كار ميكنه يا نه ولي به هرحال 1ms رو پنل ips واقعا زيباست .گرچه قبلا هم گفتم همون5ms هم مشكلي ايجاد نميكنه و تفاوت زياد نيست.
كيفيت تصوير هم بينظيره و حرف نداره فقط اينكه اگر خيلي دور هستي ٢٤ اينچ يه مقدار اذيت ميكنه ولي اگر نزديك هستيد به مانيتور ٢٤ عاليه به خاطر تراكم پيكسلي بهتر.
من خودم ٢٤ اينچ دارم ولي خيلي نزديكه به من

کجاش b7 بهتره c7 هم پیک براتش بهتره هم زمان پاسخ دهیش بهتره هم ماندگاری تصویرش کمتره هم صداش یکنواختی خاکستریش بهتره
یکم کلا در زمینه ی بازه ی رنگی اونم در حجم با باندها بهتر عمل کرده که دقیق ترین ادم ها هم فرقش رو متوجه نمی شن
هیچ فرقی باهم ندارن.کثرسایت ها به این موضوع اشاره کردن.
اون 200 دلار گرونتر به خاطر سیستم صوتی بهتر c7 هستش.حالا شما 200 دلار بیشتر دادی مشکل خودته:D
نمونه سایت cnet
مقایسه سایت 4k tv comparison

اینم منتقد سایت hdtvtest مقایسه side by side
تو حالت hdr و sdr که تاکید میکنه هیچ تفاوتی تو نصویر b7 و c7 نیست
سمت راست b7 و سمت چپ c7

Attachments

• Screenshot_20180503-173117.png
    Screenshot_20180503-173117.png
    262.6 KB · مشاهده: 15
  • Screenshot_20180503-173418.png
    Screenshot_20180503-173418.png
    246 KB · مشاهده: 14
  • Screenshot_20180503-174001.png
    Screenshot_20180503-174001.png
    372.9 KB · مشاهده: 36
  • Screenshot_20180503-174010.png
    Screenshot_20180503-174010.png
    145.7 KB · مشاهده: 33
  • Screenshot_20180503-173953.png
    Screenshot_20180503-173953.png
    271 KB · مشاهده: 34
  • Screenshot_20180503-173926.png
    Screenshot_20180503-173926.png
    227.6 KB · مشاهده: 35
  • Screenshot_20180503-173919.png
    Screenshot_20180503-173919.png
    157.8 KB · مشاهده: 29
Last edited by a moderator:
هیچ فرقی باهم ندارن.کثرسایت ها به این موضوع اشاره کردن.
اون 200 دلار گرونتر به خاطر سیستم صوتی بهتر c7 هستش.حالا شما 200 دلار بیشتر دادی مشکل خودته:D
نمونه سایت cnet
مقایسه سایت 4k tv comparison

100 دلار نه 200 دلار منم زمانی که خریدم دقیقا 1 قیمت بودن خوب هم صداش بهتر بود هم پایش شیک تر بود هم مهم تر از همه ماندگاری تصویرش کمتره برای گیم مناسب تره اینکه زمان پاسخ دهیشم 0.2 میلی ثانیه هست به جای 1.3 میلی برام خیلی جالب بود یعنی عملا زمان پاسخ دهیش بی ایراده کیفیت تصویراشون خیلی به هم نزدیکن فکر نکنم از نزدیکم قابل تشخیص باشن چه برسه از توی عکس

به هر حال جفتشون 8.500 بودن با 600 تومن جشوارش(9.100) که البته من بازم کمتر گرفتمش

اقا محسن تلوزیونت رسید حتما چنتا عکس بزار
حتما.شنبه تازه ارسالش میکنن از گناوه.:D

اینم یک مطلب ترجمه شده از سایت zoomit:

در مراسم سالانه‌ی HDTVTest که تلویزیون‌های مختلف در پنج رسته با هم مقایسه می‌شوند، تلویزیون‌های اولد از پاناسونیک، سونی و ال‌جی توانستند مدل‌های ال‌سی‌دی ازسامسونگ و سونی را شکست داده و تمام جوایز این مراسم را به خود اختصاص دهند.

در مراسم امسال HDTVTest که روز یک‌شنبه در اوکسبریج واقع در لندن برگزار شد، تلویزیون‌های اولد توانستند تمام جوایز را به خود اختصاص دهند. تمام تلویزیون‌های شرکت داده شده در این بررسی، توسط متخصصان HDTVTest کالیبره شده و سپس با نمایشگر استودیویی سونی، مقایسه شدند. در این مقایسه، پنج تلویزیون پرچم‌دار شرکت کردند که مدل‌های آن‌ها عبارت است از:

• تلویزیون ۶۵ اینچ اولد ال‌جی مدل B7
  • تلویزیون ۶۵ اینچ اولد پاناسونیک مدل EZ1000
  • تلویزیون ۶۵ اینچ ال‌سی‌دی سامسونگ مدل Q9
  • تلویزیون ۶۵ اینچ اولد سونی مدل A1
  • تلویزیون ۶۵ اینچ ال‌سی‌دی سونی مدل ZD9
  • در این مراسم از حاضرین درخواست شد تا این پنج تلویزیون را در ۸ شاخص (نسبت کنتراست، دقت رنگ‌ها، نشان دادن سوژه‌های سریع، یکپارچگی تصویر، پردازش ویدئو، اجرای بازی‌های کامپیوتری، خوانایی تصویر در محیط‌های پرنور و کیفیت تصویر HDR) مقایسه کنند. این ۸ شاخص کمک کرد تا این تلویزیون‌ها در پنج رسته، رتبه‌بندی شوند. نکته‌ی جالب اینکه تلویزیون‌های اولد در هر ۵ رسته، برنده شدند
  • اینم نتیجه
  • چقدر تبلیغ تلویوزین b7 رو میکنم:D

بهنرین تلویزیون hdr سال 2017 از نظر سایت rtings
رتبه اول lg b7:D
The 6 Best 4k HDR TVs - Spring 2018: Reviews

بهترین تلویزیون hdr gaming سال 2017 از نظر سایت rtings
رتبه اول lg b7:D
The 6 Best 4k HDR Gaming TVs - Spring 2018: Reviews

Attachments

• Screenshot_20180503-215936.png
    Screenshot_20180503-215936.png
    311.4 KB · مشاهده: 29
  • Like
Reactions: mohsen2012
مبارکت باشه می گم اینقدر طرفداری b7 می کنیا گذاشتن نداره که از نظر همه ی سایت ها b7 c7 شدن بهترین 2017

من فقط منتظر tv های 2019 هستم با hdmi 2.1 که انقلابی به پا خواهد کرد
اینا اگر بیان عالی میشن..هم 12 بیت هستن و هم ساپورت واقعی از دالبی ویژن دارن..
ولی فکر کنم برای خریدشون باید دو تا کلیه بفروشیم که بتونیم بخریمش..تازه تا اون موقع با این وضعیت قیمتها خدا میدونه چقدر در بیاد

• Like
Reactions: mohsen2012
اینا اگر بیان عالی میشن..هم 12 بیت هستن و هم ساپورت واقعی از دالبی ویژن دارن..
ولی فکر کنم برای خریدشون باید دو تا کلیه بفروشیم که بتونیم بخریمش..تازه تا اون موقع با این وضعیت قیمتها خدا میدونه چقدر در بیاد

حرف جالبی زدید اما مهم تر از اینا 4k 120hz 12bit هست با بی نیاز شدن از vsyc گرفتن تاخیر تصویر با کلی چیز دیگه کلی امکانات عالی داره حیف شد برای امسال اماده نشد.

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
مانیتور خوبیه اما اگه بتونی 27 اینچ بگیری بهتره ، مطمئن باش پشیمون نمیشی . اگرم پرو داری یه مانیتور 4k بگیر
سلام یه سوال داشتم از شما. میخام همین مانیتور مدل 27 اینچ بگیرم . ps4 معولی دارم. میخام بدون چون این مانیتور 1080 و با توجه به سایز صفحه نمایشگر 27 اینچی . تماشای فیلم و بازی کیفیت نمیاد پایین و اذیت نمیکنه. بعضی ها اصطلاحا پیکسل ها معلوم میشه.؟راهنمای کنید ممنون میشم/

بسيار عالي و بسيار پيشنهاد ميشه.خاصيت free sync رو هم كه داره براي كارت هاي amd والبته مثل اينكه xboxonex كه ساپورتش ميكنه.
و مهمترين مزيتش هم motion blur reduction هست و وقتي كه freesync غير فعال ميشه ميتونيد ازش استفاده كنيد. البته نميدونم روي ps4 هم كار ميكنه يا نه ولي به هرحال 1ms رو پنل ips واقعا زيباست .گرچه قبلا هم گفتم همون5ms هم مشكلي ايجاد نميكنه و تفاوت زياد نيست.
كيفيت تصوير هم بينظيره و حرف نداره فقط اينكه اگر خيلي دور هستي ٢٤ اينچ يه مقدار اذيت ميكنه ولي اگر نزديك هستيد به مانيتور ٢٤ عاليه به خاطر تراكم پيكسلي بهتر.
من خودم ٢٤ اينچ دارم ولي خيلي نزديكه به من
سلام یه سوال داشتم از شما. میخام همین مانیتور مدل 27 اینچ بگیرم . ps4 معولی دارم. میخام بدون چون این مانیتور 1080 و با توجه به سایز صفحه نمایشگر 27 اینچی . تماشای فیلم و بازی کیفیت نمیاد پایین و اذیت نمیکنه. بعضی ها اصطلاحا پیکسل ها معلوم میشه.؟راهنمای کنید ممنون میشم/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or