mohsen2012
کاربر سایت
بعد تابستان احتمالاعجب چیزه خفنیه ، بنظرت کی می اد تو ایران ؟
اینم نقد lg e8
Same great picture, brand-new brain—the results speak for themselves
Last edited by a moderator:
بعد تابستان احتمالاعجب چیزه خفنیه ، بنظرت کی می اد تو ایران ؟
اگه میتونی full hd بگیر چون این مانیتور با رزولیشن برای ps4 بدرد نمی خورهسلام دوستان
توی تنظیمات کنسول میخوام رزولوشن رو انتخاب کنم فقط 4 تا گزینه داره و یه دونه هم اتوماتیک
من میخوام مانیتور بگیرم رزولوشنش 1440x900 هستش
میخواستم بدونم اگه این مانیتور رو بگیرم تصویر بازیم با همین رزولوشن هماهنگ میشه ؟ ( مثل بازی های کامپیوتر )
یا اینکه به 720p افت میکنه ؟ کسی تابحال کنسولش رو روی مانتیوری با این رزولوشن تست کرده ؟
آخه یه دونه پیدا کرده بودم IPS بود قیمتشم خوب بوداگه میتونی full hd بگیر چون این مانیتور با رزولیشن برای ps4 بدرد نمی خوره
دوست گلم یه وقت نری اونو بخری مطمئن باش با این رزولیشن پشیمون میشی . بعد پنل tn اگه روبه روش وایسی مشکلی نداره تازه زمان پاسخگوییش خیلی پایینه . شما بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا بهت بگم چی بخریآخه یه دونه پیدا کرده بودم IPS بود قیمتشم خوب بود
فول اچ دی ها قیمتای پایینش همشون TN هستن
البته من که زیاد سر درنمیارم چون تازه PS4 گرفتم ولی خب اونجور که خوندم همه میگن IPS بهتره
حالا چه کنم ؟
واقعا ؟؟؟؟ من الان رو تلویزیون بازی میکنم چون مانیتور ندارمدوست گلم یه وقت نری اونو بخری مطمئن باش با این رزولیشن پشیمون میشی . بعد پنل tn اگه روبه روش وایسی مشکلی نداره تازه زمان پاسخگوییش خیلی پایینه . شما بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا بهت بگم چی بخری
شما مانیتورهlg22mp58vq رو بگیرید . فول اچ دی هست تازه پنلشم ips هستواقعا ؟؟؟؟ من الان رو تلویزیون بازی میکنم چون مانیتور ندارم
خدا خیرت بده
من در حد 500 تومن میخوام هزینه کنم
Asus VP228HEواقعا ؟؟؟؟ من الان رو تلویزیون بازی میکنم چون مانیتور ندارم
خدا خیرت بده
من در حد 500 تومن میخوام هزینه کنم
بلاخره امد
محسن جان مبارکت باشه ولی بد گفتیبلاخره امد
مبارکت باشه . فقط نقد و بررسی یادت نره اقا محسنبلاخره امد
محسن جان مبارکت باشه ولی بد گفتی
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
نکنه c7 ?تلویزیون رو نصب کردم ولی پایش مثل مدل c7 هستش!!!یک کم عجیبه!!!