mohsen2012
کاربر سایت
نه b7 هستش.پشت تلویزیون هم زده.عکسشو گذاشتمنکنه c7 ?
زنگ زدی بهشون چی گفتن ؟
اتفاقا تو دفترچه راهنمای نصب پایش همین پایه c7 رو عکسشو گذاشته
نه b7 هستش.پشت تلویزیون هم زده.عکسشو گذاشتمنکنه c7 ?
زنگ زدی بهشون چی گفتن ؟
خوب صد درصد مشکلی نیست چون پایست دیگه . اتفاقا این پایه ها خیلی خوب و مستحکم هستن از لحاظ ظاهری هم خیلی شیکه .نه b7 هستش.پشت تلویزیون هم زده.عکسشو گذاشتم
اتفاقا تو دفترچه راهنمای نصب پایش همین پایه c7 رو عکسشو گذاشته
هنوز تسنش نکردمخوب صد درصد مشکلی نیست چون پایست دیگه . اتفاقا این پایه ها خیلی خوب و مستحکم هستن از لحاظ ظاهری هم خیلی شیکه .
حالا کیفیتش چجوره ؟نصبت به تلوزیونه قبلیت چقدر فرق داره ؟
دوستان که c7 یا b7 دارن به نظرتون اپدیت کنم؟؟دوستان برای اپدیت این لینک معتبره؟؟میتونم بریزم رو فلش اپدیتش،کنم به نظرتون؟؟
LG OLED55B7V Product Support :Manuals, Warranty & More | LG U.K.
من کردم،مشکلی پیش نمیاددوستان که c7 یا b7 دارن به نظرتون اپدیت کنم؟؟
ممنون.فقط اپدیت رو کپی کنم داخل فلش؟؟من کردم،مشکلی پیش نمیاد
مبارک باشه.با روشناییش مشکلی نداری؟بلاخره امد
مبارک باشه دادا به خوشی استفاده کنی.نظرت راجب روشناییش چیه؟راضیت میکنه یا نه؟ قسمت نقد روشنایی از همه جالبترهبلاخره امد
والا سامسونگ یا ال جی،اگه از نظر اینکه صفحه نمایش خرکار تر باشه در صورت ضربه خوردن هم مقاوم تر باشه ips ها گردن کلفت ترن،lg uj752vسلام دوستان تی وی 49 یا 50 اینچ برای گیم نت جوری که یکسره کار کنه خرکار چی بخرم هم قیمت مناسب باشه هم کیفیت
بدون گارانتی
سلام دوستان تی وی 49 یا 50 اینچ برای گیم نت جوری که یکسره کار کنه خرکار چی بخرم هم قیمت مناسب باشه هم کیفیت
بدون گارانتی
كجا game net زدي؟سلام دوستان تی وی 49 یا 50 اینچ برای گیم نت جوری که یکسره کار کنه خرکار چی بخرم هم قیمت مناسب باشه هم کیفیت
بدون گارانتی
سلام دوستان تی وی 49 یا 50 اینچ برای گیم نت جوری که یکسره کار کنه خرکار چی بخرم هم قیمت مناسب باشه هم کیفیت
بدون گارانتی
من با کابل LAN تلوزیون رو وصل کردم به مودم و پیام آپدیت خودش اومد که البه به صورت دستی هم میشه بروز رسانی کرد.ممنون.فقط اپدیت رو کپی کنم داخل فلش؟؟
پوشه ای، چیزی نباید بسازم؟؟
چون من قبلا x900eداشتم با اون مقایسه میکنم.روشناییش عالی نیست ولی راضی کننده هستش.البته فعلا تو حالت sdr مقایسه کردم.باید روشنایی رو تا بالای 50 بیاری تا مقداری روشن بشه.زیر پنجاه خیلی روشن نیست!!ولی تو موقعیت ههایی که قرار یک صحنه خیلی پر نور بزرگ ببینم روشنایی کم میشه.تینو احساس میکنم.ولی درکل روشناییش خوبهمبارک باشه.با روشناییش مشکلی نداری؟
یکی از دوستان گفتن با خود تلویزیون خیلی طول میکشهوالا سامسونگ یا ال جی،اگه از نظر اینکه صفحه نمایش خرکار تر باشه در صورت ضربه خوردن هم مقاوم تر باشه ips ها گردن کلفت ترن،lg uj752v
از نظر اینپوت لگم فوقالعادست خوراک گیمنت
@mohsen2012
داداش مبارک باشه لذشت روببری
سر پایه نگراننباش او کیه.
اپدیت هم حواست باشه هم ریجن باشه فایل اپدیتت با تیویت،با وای فای خودش اپدیت نمیشه؟
تو حالت sdr اوج روشنایی 400 نیته و حتی تو بعضی صحنه ها تا 150 نیت هم پایین میاد.ولی خوب نمیشه همیشه بک لایت رو تا اخر برد بالا چون عمر تلویزیون پایین میاد مخصوصا oled ها که خیلی رو burn in حساسه مخصوصا زمانی که روشنایی حداکثر باشه این خظر بیشتر میشه.ولی در مقایسه با x900e,یک مقداری کمترهدوستانی که راجب روشنایی تلوزیون های oled lg سوال میپرسند خواستم تجربه ۳ ماه هم رو در اختیارشون بزارم،
توی فیلم دیدن که هیچ مشکلی نداره تو بازی ها هم تو حالت HDR فوق العادست ولی تو حالت SDR شاید اونجوری که میخواین عمل نکنه که با کالیبره کردن و تغییر میزان روشنایی اون هم حل میشه،البته این نظر و تجربه استفاده چند وقته من هست.