سلام خدمت دوستان عزیز سایز ۵۵ اینچ تلویزیون خوب چی پیشنهاد میدین حدود ۶ تومن،
که 4k باشه و برای ps4 pro مناسب باشه
خیلی هم گرون درنیاد
سپاس
سونی 55X9000E
حدوده 6.500
تو بانه بود البته قبل از این داستان گرونی دلار.
سلام خدمت دوستان عزیز سایز ۵۵ اینچ تلویزیون خوب چی پیشنهاد میدین حدود ۶ تومن،
که 4k باشه و برای ps4 pro مناسب باشه
خیلی هم گرون درنیاد
سپاس
تو ایران نیومده هنوز اگرم بیاد بالاتر از 3 تومنه.یه سوال اقا مانیتور که hdr و 4k باشه قیمتشم از 3تومن بالاتر نباشه و اینپوت لگشم از 20 بالاتر نباشه داریم اصلا؟
پنل ips متاسفانه این مشکل و داره شما برایتنس رو 40 تا 45 بیشتر نزار شاید کمی کمک کنه ضمن این که اونقدام بد به نظر نمیاد نسبت به مانیتورای دیگه مثل pg279qامروز یک LG 27UD69-W گرفتم ، همه چیز عالی هست به جز مشکل backlight bleed روی این مانیتور :
http://uupload.ir/files/81g9_20180409_230308.jpg
این مشکل توی اتاق تاریک دیده میشه ... و اینکه کلا توی دوربین موبایل هم بلید خیلی بیشتر خودش رونشون میده نسبت ب چشم عادی ... و توی صفحه ی کاملا تاریک فقط مشخصه ... توی تصاویر دیگه اصلا مشخص نیستامروز یک LG 27UD69-W گرفتم ، همه چیز عالی هست به جز مشکل backlight bleed روی این مانیتور :
http://uupload.ir/files/81g9_20180409_230308.jpg
سونی x900e عالیه ولی سایز 49 اینچش وارد ایران نشده.از 55 به بالا شروع میشهدوستان نظرتون در مورد 49X900e چیه؟؟
من برای ps4 و فیلم دیدن انتخاب کردم این مدلو...
قیمتش حدودا چقدر در میاد؟؟
اگه میشه در مورد X800e هم نظر بدین
ممنون
متاسفانه سايت مالزي سوني اين سايز رو توليد نميكنه از بانه هم مدل هاي اروپايي وارد نميشه مثلا x8500e هم همه جا ٦٥ و ٧٥ هس ولي مالزي ٥٥ اينچشو ميزنهسونی x900e عالیه ولی سایز 49 اینچش وارد ایران نشده.از 55 به بالا شروع میشه
سلام نو این مانیتور هست تو بازار؟؟؟این مدل ها هم اگه باشه خیلی خوبه تو همین رنج قیمت LG 24GM77-B و LG 25UM65-P Ultrawide IPS Monitoدوستان یه راهنمایی کنید لطفا زیاد از مانیتور سر رشته ندارم یه مانیتور 24 میخوام بگیرم برا ps4 و گهگاهی هم روش فیلم ببینم یه سرچی کردم نظرتون راچب تین چیه
ASUS VX248H 24" Full HD 1920x1080 1ms HDMI DVI VGA Eye Care Gaming Monitor
اگر مانیتور بهتری تو این رنج قیمتی هست لطفا کمک کنید
سلام ممنون از راهنمايي ولي اين مانيتور هايي كه معرفي كرديد يكيش ١٤٤ هرتز هست و اون يكي رزولوشنش بيشتر ١٠٨٠ در واقع من دنبال يه مانيتور ٢٤ اينچ با رزو ١٠٨٠ و ٦٠ هرتزي ميخوام كه زمان پاسخدهيش كمتر ٥ باشه پنلم ips يا pls باشهسلام نو این مانیتور هست تو بازار؟؟؟این مدل ها هم اگه باشه خیلی خوبه تو همین رنج قیمت LG 24GM77-B و LG 25UM65-P Ultrawide IPS Monito
پنل pls با ips فرق خاصی ندارهسلام ممنون از راهنمايي ولي اين مانيتور هايي كه معرفي كرديد يكيش ١٤٤ هرتز هست و اون يكي رزولوشنش بيشتر ١٠٨٠ در واقع من دنبال يه مانيتور ٢٤ اينچ با رزو ١٠٨٠ و ٦٠ هرتزي ميخوام كه زمان پاسخدهيش كمتر ٥ باشه پنلم ips يا pls باشه
پنل tn سریعترهنظرتون بین این دوتا چیه lg 24MP59G-P و benq ZOWIE RL2455 24 ال جی پنلش ips هست اون یکی tn
سلام ممنون از راهنمايي ولي اين مانيتور هايي كه معرفي كرديد يكيش ١٤٤ هرتز هست و اون يكي رزولوشنش بيشتر ١٠٨٠ در واقع من دنبال يه مانيتور ٢٤ اينچ با رزو ١٠٨٠ و ٦٠ هرتزي ميخوام كه زمان پاسخدهيش كمتر ٥ باشه پنلم ips يا pls باشه
سلام این دوتا مانیتور که گفتم دوتاشون 1080 هستن. در فرکانس بله حق با شماست . اون مانیتور الجی گفتی هم خوبهسلام ممنون از راهنمايي ولي اين مانيتور هايي كه معرفي كرديد يكيش ١٤٤ هرتز هست و اون يكي رزولوشنش بيشتر ١٠٨٠ در واقع من دنبال يه مانيتور ٢٤ اينچ با رزو ١٠٨٠ و ٦٠ هرتزي ميخوام كه زمان پاسخدهيش كمتر ٥ باشه پنلم ips يا pls باشه