سونی تو 2017 خیلی خوب بود تلوزیون های ال ای دیش، نسبت به قیمت و کیفیت نسبت به بقیه برندها!اینم نقد سونی x850f
به معنای واقعی کلمه افتضاح!!!!
Sony X850F Review (XBR65X850F, XBR75X850F, XBR85X850F)
مدل x900f عالیهسونی تو 2017 خیلی خوب بود تلوزیون های ال ای دیش، نسبت به قیمت و کیفیت نسبت به بقیه برندها!
امسال بجای تغییر و پیشرفت انگار داره پسرفت میکنه مخصوصا با این 850f
در کل به نظرم خرید تی وی سونی 2017 (سری E) معقولانه است!
درود.سلام.
توی مبحث مانیتور یه مقدار منو راهنمایی میکنید. اولویت اول ps4 ، اولویت بعدی فیلم و ویندوز...
اینا انتخاب درستی هستن؟ از تو سایت دیجی پیدا کردم.
BenQ GW2270H
ASUS VX229H
تشکر.درود.
من خودم باشم بنکیو رو به خاطر کنتراست بالاتر ترجیح میدم.چیزی که من خودم شخصا تجربه کردم پنل های VAبنکیو بسیار خوبن.
ایسوس هم خوبه نه اینکه بد باشه پنلش ips هه عین همه ips های دیگه.شما خودتون باید ببینید کدام پنل رو میپسندید.
خواهش میکنمتشکر.
این benq رو خودم هم اول پیدا کردم ، بعد دیدم اون ایسوس ipsعه...
الان بنکیو 800 تومن حدود قیمتش درسته یا که کمتر بیشتره ؟!
-
این تفاوت رنگی که میگن بین ips و va وجود داره زیاده؟ یا اگه تا کنار هم نباشه متوجه نمیشی؟ اگه کمه که مهم نیست.
-
بعد کجا میتونم اینارو ببینم ، پاساژ رضا برم ؟
تلویزیون سایز،کوچیک که عالی باشه چیزی گیرتون نمیاد.بودجتون چه مقداره؟؟سلام دوستان
من بیشتر مصرفم رو PS4 Pro هست البته PC هم میزنم
هر چی گشتم مانتیور 4K HDR پیدا نکردم برای همین خواستم بپرسم TV 4K HDR داریم سایز کوچیک که بشه مثل مانیتور ازش استفاده کرد روی میز ؟
تلویزیون سایز،کوچیک که عالی باشه چیزی گیرتون نمیاد.بودجتون چه مقداره؟؟
اگز بتونی سونی x800d گیر بیاری مدل خوبیه.میخوام سعی کنم بیشتر ۴ هزینه نکنم ولی اگر ارزش داشته باشه دستم باز هست یه مقداری به بودجه اضافه کنم
فقط نمیخوام سایزش ۴۱ اینچ به بالا باشه
دوست عزیزم نمایشگر یه مسعله شخصی هست و بسته به استفاده مونده، حالا این مانیتور 4k هست و سایزشم 27، کلی مانیتور داشتم قبلا، حتی 27 فول اچدی منحنی سامسونگ، سایز 27 برا فول اچدی بزرگه، ولی رزولوشون 4کا برا بازیای استراتژی و ادونچر کوچیکه اونهم صرفا بخاطر ریز شدن فونت نوشته ها. من خودم احتمالا اینو بدم سایز 32 بردارم. البته الجی سایز 32 پنل va هست. اگه با سایز 27 راحتی و با فاصله نزدیک میخای کار کنی باهاش و صرفا گیمهای کنسول خوبه و وضوح خوبی داره و تفاوت 4کا با فول اچدی کاملا مشخصه. اگه پنل va مد نظرته سایز 32 اینو بخر
متاسفانه اینجا مانیتور مدلهای یکسال و دو سال قبل رو میارن همیشه.
هیچ نمایشگری هم بی نقص و عیب نیست. حتی مانیتورهای گیمینگ ایسوس و بنکیو هم خریده بودم که تاری تصویر و پرش داشتند شدید.
این هم در نظر بگیر با این مبلغ تلوزیون بگیری اصلا به درد گیم نمیخوره. اگه به تصویر حساس نیستی خیلی خوبه.
در مورد سایت rtings هم وقتی بررسیاش در مورد مانیتورها رو خوندم فقط خندیدم. چیزی در حد خندوندن خودشون هست