خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام.محسن جان من قصد خرید تلویزیون ندارم فقط سوالی که برام پیش اومده چرا جدیدا از دیوار گرفته تا سایت های مختلف کالای خانه همش تبلیغ تلویزیون lg 43uj634 رو میکنن؟؟؟ به خاطر قیمت پایینش یعنی ۱ میلینو ۸۰۰ تومنشه ؟؟ تازه 4k هم هست.کیفیتش پاینه که قیمتش پایینه یا نه کیفیتش بالاست با قیمت منصفانه؟؟؟
چون ارزونه:D
کلا led های الجی مخصوص اونهایی هستش که فقط میخوان یک چیزی پخش بشه.براشون هم کیفبت انچنان اهمیت نداره.نمونش تو فامیل واطرافیان زیاده:D
کیفیتش هم در حد همون قیمتشه
قصد داری تلویزیون جدید بگیری؟:D

چون ارزونه:D
کلا led های الجی مخصوص اونهایی هستش که فقط میخوان یک چیزی پخش بشه.براشون هم کیفبت انچنان اهمیت نداره.نمونش تو فامیل واطرافیان زیاده:D
کیفیتش هم در حد همون قیمتشه
قصد داری تلویزیون جدید بگیری؟:D
نه باو تلویزیون جدید کجا بود فقط کنجکاو شده بودم چرا اینقدر این مدل افتاده روی بورس:D من پسر خالمم یه lg حدود 4 میلیون خریده با کلی اپشن و این ها داره اما اصلا منکه ازش راضی نبودم و کیفیتش خیلی بد بود.فیفا 18 رو باهام روش بازی کردیم کیفیت چمن رو به قدری رنگشو بد کرده بود که اصلا از لذت بازی کم کرد ! من خودم همیشه فقط از محصولات سونی توی همه زمینه ها استفاده میکنم و راضیم

نه باو تلویزیون جدید کجا بود فقط کنجکاو شده بودم چرا اینقدر این مدل افتاده روی بورس:D من پسر خالمم یه lg حدود 4 میلیون خریده با کلی اپشن و این ها داره اما اصلا منکه ازش راضی نبودم و کیفیتش خیلی بد بود.فیفا 18 رو باهام روش بازی کردیم کیفیت چمن رو به قدری رنگشو بد کرده بود که اصلا از لذت بازی کم کرد ! من خودم همیشه فقط از محصولات سونی توی همه زمینه ها استفاده میکنم و راضیم
مدل تلویزیونت چیه؟؟

• Like
Reactions: Jack cooper
دوستان کسی از سایت بانه خرید تلویزیون گرفته؟؟؟
مطمنه؟؟
میخوام یک lg b7 ازشون بگیرم
تو لیون کامپیوتر بچه ها گفتن خدمات پس از فروشش خوب نیست یعنی خراب باشه دهن آدم رو سرویس میکنن گردن نمیگیرن

• Like
Reactions: mohsen2012
تو لیون کامپیوتر بچه ها گفتن خدمات پس از فروشش خوب نیست یعنی خراب باشه دهن آدم رو سرویس میکنن گردن نمیگیرن
همه فروشگاه های بانه همینطورن.
از زمانی که اون طرف تلویزیون رو میاره منزل وتستش میکنه.اگر مثلا دو روز یعد مشکلی پیش بیاد با خودته دیگه.
سلام بابا هم همینطوره

• Like
همه فروشگاه های بانه همینطورن.
از زمانی که اون طرف تلویزیون رو میاره منزل وتستش میکنه.اگر مثلا دو روز یعد مشکلی پیش بیاد با خودته دیگه.
سلام بابا هم همینطوره
تو این زمینه دیجیکالا و لیون نسبتا بهترن ولی دیجیکالا قیمتاش فضاییه و لیون هم قیمت هاش رو بروز نمیکنه و وقتی هم که بروز میکنه بازم گرونه ولی نه در حد دیجی،اما باز راحت میتونی جای دیگه ارزونتر پیداش کنی ولی لیون و دیجی مسئولیت قبول میکنن

• Like
Reactions: mohsen2012
تو این زمینه دیجیکالا و لیون نسبتا بهترن ولی دیجیکالا قیمتاش فضاییه و لیون هم قیمت هاش رو بروز نمیکنه و وقتی هم که بروز میکنه بازم گرونه ولی نه در حد دیجی،اما باز راحت میتونی جای دیگه ارزونتر پیداش کنی ولی لیون و دیجی مسئولیت قبول میکنن
دیجی کالا و لیون که تلویزیونهاشون گارانتی دارن که!!
جنس قاچاق نمیفروشن
من فروشگاهای بانه رو منظورمه که بدون گارانتی هستن

• Like
دوستان کسی از سایت بانه خرید تلویزیون گرفته؟؟؟
مطمنه؟؟
میخوام یک lg b7 ازشون بگیرم
چرا از بانه؟ میتونی با همون قیمت تموم شده بانه که شامل خود تی وی و کرایش میشه (اگر گارانتی نخوای) همینجا بخری.
حتی c7 رو ارزون تر میتونی بخری خواستی پیام بده بگم کجا.

TV های بانه داخلشون رس*ی*ور هم دارن ؟!
تاجایی کیمدونم الجی ها دارن ولی مثل اینکه ریسیورهاشون 4k نیست

Last edited by a moderator:
Samsung 2018 QLED TVs will support 120hz Freesync and VRR

خوب به نظرم دیگر آخرین بهونه عدم جایگزینی تلویزیون با مانیتور هم به تاریخ پیوست
tv های 2018 سامسونگ از vrr و freesync 120hz پشتیبانی میکنن که در حالت vrr اینپوت لگ زیر 7 ثانیه مورد انتظار هست
پینوشت : اینپوت لگ در مانیتورها حدود 10 میلی ثانیه هست
Best TVs & Monitors for Gaming: Input Lag Database

آخرین ویرایش:
Samsung 2018 QLED TVs will support 120hz Freesync and VRR

خوب به نظرم دیگر آخرین بهونه عدم جایگزینی تلویزیون با مانیتور هم به تاریخ پیوست
tv های 2018 سامسونگ از vrr و freesync 120hz پشتیبانی میکنن که در حالت vrr اینپوت لگ زیر 7 ثانیه مورد انتظار هست
پینوشت : اینپوت لگ در مانیتورها حدود 10 میلی ثانیه هست
Best TVs & Monitors for Gaming: Input Lag Database
دو مقوله جدا
تلویزیون هیچوقت نمیتونه جای مانیتور رو بگیره و بلعکس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or