rhett butler
کاربر سایت
دیگه ی قرون نداشتم ی کابل اچ دی جنس خوب بخرم700 تومن میزاشتی روش،یک دونه x900e میگرفتی!!
از اول برا 8000 برنامه داشتم ک از این و اون دستی گرفتم
پ.ن:9000 رو شش و خرده ای قیمت می دادن
اینجا مثن
دیگه ی قرون نداشتم ی کابل اچ دی جنس خوب بخرم700 تومن میزاشتی روش،یک دونه x900e میگرفتی!!
اینطور که بوش میاد احتمالا تا اواسط 97 دلار 6 تومن بشه . این برجام مرجام خرجام هم که کلا جنبه سرکار گذاشتن مردم داره خیلی جدی نگیریدشدلار پیش بینی شده تا چند ماه آینده یه 6 تا 7 تومن احتمالا برسه..اردیبهشت و تصمیم آمریکا در مورد برجامم خیلی مهمه تو قیمت دلار
ku7970تا 2 تومن خرید مانیتور خوبه یا تلویزیون؟ البته اینم بگم شخصا دیگه دوست ندارم پشت مانیتور بنشینم، داره واسم بشدت خسته کننده میشه...اصلا چی پیشنهاد میدید تا دو تومن؟
بگیرید ku7970 هارو که تا ۲ ماه دیگه ایشالا با وضع دلار بر میگردیم اول شهاب و گروندیگ و بعدشمسیاهسفیدku 7970
منم اخر ماه یک x930e میگیرم.دیگه صبر کردن فایده نداره.بگیرید ku7970 هارو که تا ۲ ماه دیگه ایشالا با وضع دلار بر میگردیم اول شهاب و گروندیگ و بعدشمسیاهسفید
آقا من چقدر اینجا گفتم تا قبل عید بگیرید..متاسفانه دوستان گوش نکردن و منتظر بعد عید شدن..الانم میگم دلار اواخر اردیبهشت از الانم بالاتر میرهبگیرید ku7970 هارو که تا ۲ ماه دیگه ایشالا با وضع دلار بر میگردیم اول شهاب و گروندیگ و بعدشمسیاهسفید
جناب شما که c7 دارید نظرتون چیه در موردش؟؟نقد x900f هم منتشر شده باز هم سونی ترکونده از سال 2015 که برای tv هاش اوج گرفت با انتشار این نقد نشان داد همچنان در اوج باقی خواهد ماند. هر چند با 1500 دلار رقیب جدی oled b7 lg با 1600 دلار رو هم داره اما برای کسایی که از oled فراری هستن به خاطر سطح مکس براتش با مشکل burn in که داری بهترین گزینه هستن خوشبختانه در هر سایزی هم این دفعه عرضه شده.ب
اگرم حوصله ی انتظار ندارید x900e هم عالی هست انچان فرقی با f نداره هر چند f قطعا بهتره
جناب شما که c7 دارید نظرتون چیه در موردش؟؟
من بین c7 و x930e موندم.از اون ور کنتراست بینهایت c7 از اون ور روشنایی فوق العاده x930e حدود 1400 نیت!!!!
تز اون ور قیمت c7 کمتر درمیاد در مقایسه با x930e!!
Hdr ال جی خیلی بهتر از ۸۵۰۰ سونیه.علت چشم دردت توی hdr فقط وفقط تنظیمات اشتباهته و علاقه ی زیادت به تنظیمات داینامیک کنتراست.چون 8500 اونقدر تی وی خوبی نیست که اون کیفیتیو که میخوای طبیعی بهت بده.پیک برایتنس بالا چشم رو اونقدری که داینامیک کنتراست و نور کم و رنگ زیاد اذیت میکنه،اذیت نمیکنه.از اونجایی که جفتشون من کنار هم دیگه ندارم نمی تونم نظر قطعی بدم منم در چیزی که اطلاعات درست ندارم نظر قطعی نمی دم اما اگر با سونی خودم مقایسه کنم باید بگم که lg قطعا روشنایی کمتری داره اما اگر 400 نیت من مکس بذاری واقعا برای اتاق خیلی زیاده طوری که در hdr horizon همه ی دوستام با خودم بعد 1 مدت اذیت شدیم حالا بالای 1000 تا دیگه چی بشه من نمی دونم من به شخصه برام hdr اهمیتی نداره پس انتخابم lg هست اما lg برای مانیتور کردنش 1 مشکل اساسی داره هم ماندگاری تصویرش هست هم اینکه تصویر ثابت بهش زیاد بدی قطعا مشکل دار می شه در مدت زمان پس برای pc چندان مناسب نیست اما کنسول نه مشکلی نداره.
از طرف دیگه سونی 1 مشکل اساسی داره در سری جدیدش که 1080 اینپوت بالایی داره که برای بازی های ps4 hdr که ادم می خواد رنگ هایی بهتری بگیره چرا که در 1080 hdr 10 4:4:4 می شه گرفت یا full rgb که به نظرم خیلی کیفیت بهتری داره یا در pc که بخوای همین hdr یا 1080 بگیری مشکل برات پیش میاد البته در pc بازم می شه 120 هرتزش کنی که اکثر بازی ها ازش پشتیبانی می کنن اینپوت لگتم می شه 17 که عالیه منم الان 120 دیگه بازی می کنم حالش از 4k خیلی بیشتره
به نظرم اگه دل رو به دریا بزنی c7 بگیر مکس روشناییش هم کاملا کافیه مخصوصا در hdr به جاش کیفیت تصویرش حرف نداره جبران مکسشم می کنه ضمن اینکه دالبی hdr هم داری دقت hdr هم خیلی بالاتره به خاطر local dimming کاملش اما تنها مشکلش هم burn in هست که باید دل رو به دریا بزنی اما شک نکن کیفیت تصویری می گیری که دیگه اخرشه فقط کمی زمان برای تنظیمش لازم داری کارخانه ایش افتضاحه
1 مزیت دیگه هم سونی داره که تنظیمات تصویرش خیلی بهتر و تاثیر گذار تره ضمن اینکه هیچیم در حالت گیم غیر فعال نمی کنه مگه موشن با mp noise
C7 حرف نداره،من هم یک ماه پیش مثل شما بین این دو مدل مونده بودمجناب شما که c7 دارید نظرتون چیه در موردش؟؟
من بین c7 و x930e موندم.از اون ور کنتراست بینهایت c7 از اون ور روشنایی فوق العاده x930e حدود 1400 نیت!!!!
تز اون ور قیمت c7 کمتر درمیاد در مقایسه با x930e!!
دوستمون c7 رو با x930e مقایسه کرده بود نه x8500eHdr ال جی خیلی بهتر از ۸۵۰۰ سونیه.علت چشم دردت توی hdr فقط وفقط تنظیمات اشتباهته و علاقه ی زیادت به تنظیمات داینامیک کنتراست.چون 8500 اونقدر تی وی خوبی نیست که اون کیفیتیو که میخوای طبیعی بهت بده.پیک برایتنس بالا چشم رو اونقدری که داینامیک کنتراست و نور کم و رنگ زیاد اذیت میکنه،اذیت نمیکنه.
منم داش سونی داشتم و دارم کاملا تنظیمات داینامیکش مصنوعی و اذار دهنده است واسه ی گیم مخصوصا!
Hdr ال جی خیلی بهتر از ۸۵۰۰ سونیه.علت چشم دردت توی hdr فقط وفقط تنظیمات اشتباهته و علاقه ی زیادت به تنظیمات داینامیک کنتراست.چون 8500 اونقدر تی وی خوبی نیست که اون کیفیتیو که میخوای طبیعی بهت بده.پیک برایتنس بالا چشم رو اونقدری که داینامیک کنتراست و نور کم و رنگ زیاد اذیت میکنه،اذیت نمیکنه.
منم داش سونی داشتم و دارم کاملا تنظیمات داینامیکش مصنوعی و اذار دهنده است واسه ی گیم مخصوصا!