خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
دلار پیش بینی شده تا چند ماه آینده یه 6 تا 7 تومن احتمالا برسه..اردیبهشت و تصمیم آمریکا در مورد برجامم خیلی مهمه تو قیمت دلار
اینطور که بوش میاد احتمالا تا اواسط 97 دلار 6 تومن بشه . این برجام مرجام خرجام هم که کلا جنبه سرکار گذاشتن مردم داره خیلی جدی نگیریدش :D

متاسفانه برایه گیمرایه ایرانی هم خیلی بدمیشه . خدا میدونه این فروشنده ها چه کیسه ای دوختن واسه ما :(
درکل بنظر من تو این وضعیت خرید مانیتوره بالارده از از تلوزیونه بالارده بصرفه تره ، گرچه خیلی ها مانیتور نمیتونه جایه تلوزیونو براشون بگیره

بگیرید ku7970 هارو که تا ۲ ماه دیگه ایشالا با‌ وضع دلار بر میگردیم اول شهاب و گروندیگ و‌ بعدشم‌سیاه‌سفید
آقا من چقدر اینجا گفتم تا قبل عید بگیرید..متاسفانه دوستان گوش نکردن و منتظر بعد عید شدن..الانم میگم دلار اواخر اردیبهشت از الانم بالاتر میره

نقد x900f هم منتشر شده باز هم سونی ترکونده از سال 2015 که برای tv هاش اوج گرفت با انتشار این نقد نشان داد همچنان در اوج باقی خواهد ماند. هر چند با 1500 دلار رقیب جدی oled b7 lg با 1600 دلار رو هم داره اما برای کسایی که از oled فراری هستن به خاطر سطح مکس براتش با مشکل burn in که داری بهترین گزینه هستن خوشبختانه در هر سایزی هم این دفعه عرضه شده

اگرم حوصله ی انتظار ندارید x900e هم عالی هست انچان فرقی با f نداره هر چند f قطعا بهتره

نقد x900f هم منتشر شده باز هم سونی ترکونده از سال 2015 که برای tv هاش اوج گرفت با انتشار این نقد نشان داد همچنان در اوج باقی خواهد ماند. هر چند با 1500 دلار رقیب جدی oled b7 lg با 1600 دلار رو هم داره اما برای کسایی که از oled فراری هستن به خاطر سطح مکس براتش با مشکل burn in که داری بهترین گزینه هستن خوشبختانه در هر سایزی هم این دفعه عرضه شده.ب

اگرم حوصله ی انتظار ندارید x900e هم عالی هست انچان فرقی با f نداره هر چند f قطعا بهتره
جناب شما که c7 دارید نظرتون چیه در موردش؟؟
من بین c7 و x930e موندم.از اون ور کنتراست بینهایت c7 از اون ور روشنایی فوق العاده x930e حدود 1400 نیت!!!!
تز اون ور قیمت c7 کمتر درمیاد در مقایسه با x930e!!

• Like
Reactions: Jack cooper
من بین c7 و x930e موندم.از اون ور کنتراست بینهایت c7 از اون ور روشنایی فوق العاده x930e حدود 1400 نیت!!!!

از اونجایی که جفتشون من کنار هم دیگه ندارم نمی تونم نظر قطعی بدم منم در چیزی که اطلاعات درست ندارم نظر قطعی نمی دم اما اگر با سونی خودم مقایسه کنم باید بگم که lg قطعا روشنایی کمتری داره اما اگر 400 نیت من مکس بذاری واقعا برای اتاق خیلی زیاده طوری که در hdr horizon همه ی دوستام با خودم بعد 1 مدت اذیت شدیم حالا بالای 1000 تا دیگه چی بشه من نمی دونم من به شخصه برام hdr اهمیتی نداره پس انتخابم lg هست اما lg برای مانیتور کردنش 1 مشکل اساسی داره هم ماندگاری تصویرش هست هم اینکه تصویر ثابت بهش زیاد بدی قطعا مشکل دار می شه در مدت زمان پس برای pc چندان مناسب نیست اما کنسول نه مشکلی نداره.
از طرف دیگه سونی 1 مشکل اساسی داره در سری جدیدش که 1080 اینپوت بالایی داره که برای بازی های ps4 hdr که ادم می خواد رنگ هایی بهتری بگیره چرا که در 1080 hdr 10 4:4:4 می شه گرفت یا full rgb که به نظرم خیلی کیفیت بهتری داره یا در pc که بخوای همین hdr یا 1080 بگیری مشکل برات پیش میاد البته در pc بازم می شه 120 هرتزش کنی که اکثر بازی ها ازش پشتیبانی می کنن اینپوت لگتم می شه 17 که عالیه منم الان 120 دیگه بازی می کنم حالش از 4k خیلی بیشتره

به نظرم اگه دل رو به دریا بزنی c7 بگیر مکس روشناییش هم کاملا کافیه مخصوصا در hdr به جاش کیفیت تصویرش حرف نداره جبران مکسشم می کنه ضمن اینکه دالبی hdr هم داری دقت hdr هم خیلی بالاتره به خاطر local dimming کاملش اما تنها مشکلش هم burn in هست که باید دل رو به دریا بزنی اما شک نکن کیفیت تصویری می گیری که دیگه اخرشه فقط کمی زمان برای تنظیمش لازم داری کارخانه ایش افتضاحه
1 مزیت دیگه هم سونی داره که تنظیمات تصویرش خیلی بهتر و تاثیر گذار تره ضمن اینکه هیچیم در حالت گیم غیر فعال نمی کنه مگه موشن با mp noise

از اونجایی که جفتشون من کنار هم دیگه ندارم نمی تونم نظر قطعی بدم منم در چیزی که اطلاعات درست ندارم نظر قطعی نمی دم اما اگر با سونی خودم مقایسه کنم باید بگم که lg قطعا روشنایی کمتری داره اما اگر 400 نیت من مکس بذاری واقعا برای اتاق خیلی زیاده طوری که در hdr horizon همه ی دوستام با خودم بعد 1 مدت اذیت شدیم حالا بالای 1000 تا دیگه چی بشه من نمی دونم من به شخصه برام hdr اهمیتی نداره پس انتخابم lg هست اما lg برای مانیتور کردنش 1 مشکل اساسی داره هم ماندگاری تصویرش هست هم اینکه تصویر ثابت بهش زیاد بدی قطعا مشکل دار می شه در مدت زمان پس برای pc چندان مناسب نیست اما کنسول نه مشکلی نداره.
از طرف دیگه سونی 1 مشکل اساسی داره در سری جدیدش که 1080 اینپوت بالایی داره که برای بازی های ps4 hdr که ادم می خواد رنگ هایی بهتری بگیره چرا که در 1080 hdr 10 4:4:4 می شه گرفت یا full rgb که به نظرم خیلی کیفیت بهتری داره یا در pc که بخوای همین hdr یا 1080 بگیری مشکل برات پیش میاد البته در pc بازم می شه 120 هرتزش کنی که اکثر بازی ها ازش پشتیبانی می کنن اینپوت لگتم می شه 17 که عالیه منم الان 120 دیگه بازی می کنم حالش از 4k خیلی بیشتره

به نظرم اگه دل رو به دریا بزنی c7 بگیر مکس روشناییش هم کاملا کافیه مخصوصا در hdr به جاش کیفیت تصویرش حرف نداره جبران مکسشم می کنه ضمن اینکه دالبی hdr هم داری دقت hdr هم خیلی بالاتره به خاطر local dimming کاملش اما تنها مشکلش هم burn in هست که باید دل رو به دریا بزنی اما شک نکن کیفیت تصویری می گیری که دیگه اخرشه فقط کمی زمان برای تنظیمش لازم داری کارخانه ایش افتضاحه
1 مزیت دیگه هم سونی داره که تنظیمات تصویرش خیلی بهتر و تاثیر گذار تره ضمن اینکه هیچیم در حالت گیم غیر فعال نمی کنه مگه موشن با mp noise
Hdr ال جی خیلی بهتر از ۸۵۰۰ سونیه.علت چشم دردت توی hdr فقط و‌فقط تنظیمات اشتباهته و علاقه ی زیادت به تنظیمات داینامیک کنتراست.چون 8500 اونقدر تی وی خوبی نیست که اون کیفیتیو که میخوای طبیعی بهت بده.پیک برایتنس بالا چشم رو اونقدری که داینامیک کنتراست و نور کم و رنگ زیاد اذیت میکنه،اذیت نمیکنه.
منم داش سونی داشتم و دارم کاملا تنظیمات داینامیکش مصنوعی و اذار دهنده است واسه ی گیم مخصوصا!

C7 حرف نداره،من هم یک ماه پیش مثل شما بین این دو مدل مونده بودم
ولی بعد از تحقیق و دیدن کیفیتشون c7 رو گرفتم،کیفیت بینظیر
اگه واسه گیم میخوای و کنسولتم پرو هست اکثر بازیهام به صورت HDR میان و روشنایی تو این حالت خیلی بیشتر از حالت SDR هست.

• Like
Reactions: mohsen2012
Hdr ال جی خیلی بهتر از ۸۵۰۰ سونیه.علت چشم دردت توی hdr فقط و‌فقط تنظیمات اشتباهته و علاقه ی زیادت به تنظیمات داینامیک کنتراست.چون 8500 اونقدر تی وی خوبی نیست که اون کیفیتیو که میخوای طبیعی بهت بده.پیک برایتنس بالا چشم رو اونقدری که داینامیک کنتراست و نور کم و رنگ زیاد اذیت میکنه،اذیت نمیکنه.
منم داش سونی داشتم و دارم کاملا تنظیمات داینامیکش مصنوعی و اذار دهنده است واسه ی گیم مخصوصا!
دوستمون c7 رو با x930e مقایسه کرده بود نه x8500e

• Like
Reactions: Jack cooper

من 8500c دارم که به نظرم یکی از بهترین های سونی هست که یکنواختی بلکش جز بهترین های led هست هم دقت رنگش امتیاز 9.8 گرفته حتی خارج از جعبش هم 9.2 گرفته اتفاقا hdr من 1 تنظیم جداگانه داره که می ره روش قفل می شه منم تنظیماتش رو دیفالت می ذارم باشه با اینکه edge هم هست نور با سایه ها قشنگ درش تفکیک می شه و کم و زیاد می شه شاید روی کاغذ نباشه اما hdr ش که با c7 کنار هم مقایسه کردم با اینکه c7 مشخص بهتره اما اینم واقعا خوبه بدون فن بازی

اما مکس tv من در hdr 500 هست که می گم در مکان های روشن خیلی روشن می شد طوری که برای اتاق که محیط تاریکی حساب می شه ازاردهنده بود شاید برای محیط های روشن این میزان باید بیشتر باشه اما برای اتاق کاملا کافی یا حتی زیاد بود از نظر من در حالت sdr هم که اصلا نمی شه مکسش کرد شاید برای من چون نورش اون طور که باید کم یا زیاد نمی شه اینطوری باشه اما c7 هم به نظرم کافی می رسید. می گم اگه خیلی دیگه حساس هستید یا براتون مهمه 1000 نیت اهمیت پیدا می کنه اونم در محیطهای خیلی روشن و گرنه به نظر من اصلا ارزش نداره بعد نیم ساعت هم ازار دهنده می شه.

من tv هم lg داشتم(غیر از این c7) هم سونی هم سامی تنظیمات سونی 1 سر و گردن از همه ی اینا بهتره بر فرض live color سونی قشنگ به رنگ ها جون می ده بدون اینکه اغراق امیز بشه اما lg گند می زنه به دقت رنگ یا داینامیک کنتراست سونی فقط کاری می کنه که اختلاف محیط روشن با تاریک بیشتر بشه در محیط های تاریک خیلی سریع از اون حالت خارج می شه تا دیتل تصویر از بین نره حتی اگه دو تا کادر تیره رنگ در تصویر باشه سریع با تغییر تصویر کاری می کنه دو تا کادر مشخص بشه اما در محیط روشن با تاریک تر کردنش با بیشتر کردن کیفیت تصویر کمک می کنه اما در سامی یا lg تصویر حالت ابرنگی بدی پیدا می کنن دیتل هم در تاریکی گند می زنن بهش حتی کمش هم قابل استفاده نیست.
یا امکان اپ اسکیل به 4k که داری تنها tv هست که می تونید مقدار بین 1 تا 100 بهش بدید تا چیزی بشه که شما می خواید.
کلا کره ای ها در همه تولیداتشون اپشن فیک زیاد دارن توی ماشین ها یا لوازم خانگیشونم همینه 1 سری اپشن دارن که یا کارایی نداره یا به درد نخوره اما ژاپنی ها یا اروپایی ها(مخصوصا ژاپنی ها) بر عکس اگر اپشنی می ذارن کاملا واقعی هست و قابل استفاده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or