PooyaGH
کاربر سایت
اپديت جديد تلويزيون هاي سوني با تاخير زياد بلاخره براي اسيا اقيانوسيه هم اومد
سلام دوست عزیز نمیدونم باید اپدیت جدید تلویزیونم رو چطوری بگیرم میشه لینک دانلود رو بزارید. تلویزیون مدل x800d هستش.ممنون ایا این اپدیت اینپوت لگ رو بهتر میکنه یا نهاپديت جديد تلويزيون هاي سوني با تاخير زياد بلاخره براي اسيا اقيانوسيه هم اومد
Firmware update to v6.2858 for Asia Pacific | Sony MYسلام دوست عزیز نمیدونم باید اپدیت جدید تلویزیونم رو چطوری بگیرم میشه لینک دانلود رو بزارید. تلویزیون مدل x800d هستش.ممنون ایا این اپدیت اینپوت لگ رو بهتر میکنه یا نه
پس نیازی نیست من tv رو اپدیت کنم.البته ps4 pro دارم ارزش اپدیت داره یا نه بازم ممنونFirmware update to v6.2858 for Asia Pacific | Sony MY
خير بهبودي در مورد اينپوت لگ ننوشته بيشترين بهبود رو براي تلويزيون هاي رده بالا هست كه دالبي ويژن اضافه ميكنه.
گزينه هاي مهم ش رو خط كشيدم كه بيشتر بدرد دوستان ميخوره
همون لينك بالا براي همه ي مدل هاي ساخت مالزي هست.همه هستن جز 8500D
من آپدیت 1.6 گیگی رو ریختم تو یه فلش با فرمت fat32 و وصلش کردم به usb1 تلویزیون.بعدش tv رو روشن کردم و خودش مستقیم رفت واسه آپدیتاپدیتو دانلود کردم، فایل pkg هم ریختم تو usb اما وصل میکنم به tv هیچ اتفاقی نمیافته، از طریق tv تو usb هم میرم فقط فایله هست و کاری نمیشه کرد.
باید کار خاصی بکنی تا اپدیتو بخونه؟
احتمالا اتوپلي usb خاموشهاپدیتو دانلود کردم، فایل pkg هم ریختم تو usb اما وصل میکنم به tv هیچ اتفاقی نمیافته، از طریق tv تو usb هم میرم فقط فایله هست و کاری نمیشه کرد.
باید کار خاصی بکنی تا اپدیتو بخونه؟
از tv؟ چطور باید روشنش کنم؟احتمالا اتوپلي usb خاموشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگر با کنتراست ضغیفش مشکلی نداری میتونی بخریشدوستات این تی وی 55 x8000e چطور تلویزیونیه؟
برا بازی با پی اس پرو و پی سی خوبه؟
قیمتش 4.200 مشکوک نی ؟
ممنون میشم سریع ج بدین چون میخوام سفارش بدم
چیز خوبی یا این بودجه گیرتون نمیاد.آقا من دنبال یه تلویزیون در حدود ۴۰ اینچم، پولمم ۲ تومنه نهایتاً. میشه چیز خوبی خرید؟
پیشنهادتون چیه تا این قیمت؟ حتی الامکان سونیاگر با کنتراست ضغیفش مشکلی نداری میتونی بخریش
به ترتیب کیفیت تصویرپیشنهادتون چیه تا این قیمت؟ حتی الامکان سونی
دوستان اگه تهران جایی میشناسن ک ب قیمت بانه بفروشه خصوصی کنن لدفن