Daedalus
کاربر سایت
لازم به ذکره برام 4K مهم نیست.چیز خوبی یا این بودجه گیرتون نمیاد.
لازم به ذکره برام 4K مهم نیست.چیز خوبی یا این بودجه گیرتون نمیاد.
اینا تا 4200 ئه ؟به ترتیب کیفیت تصویر
الجی c7
سونی x930e
سونی x900e
سامسونگ ks8500
سونی x8500e
سونی x800d
سامسونگ ku 7970
سه تا گزینه ی اخر رو ببین قیمتهاشون چندهاینا تا 4200 ئه ؟
سونی x800d کیفیت خوبی داره ولی یک مقدار از بودجه شما بالاترهلازم به ذکره برام 4K مهم نیست.
X800d ک اصن گیر نمیادسه تا گزینه ی اخر رو ببین قیمتهاشون چنده
8500e زير ٥٥ اينچ ندارهX800d ک اصن گیر نمیاد
تفاوت x8000e و x8500e پنلشونه؟
ب نظر شما x8500e با سایز کوچکتر انتخاب بهتری هس تا x8000e پنجاه و پنج اینچ؟
مدل x800e پناش ips هستش به همین خاطر کنتراست پایینتری داره نسبت به va.اگر تو اتاق تاریک فیلم نمیبینی پنل ips کارتو راه میندازه.X800d ک اصن گیر نمیاد
تفاوت x8000e و x8500e پنلشونه؟
ب نظر شما x8500e با سایز کوچکتر انتخاب بهتری هس تا x8000e پنجاه و پنج اینچ؟
دلار پیش بینی شده تا چند ماه آینده یه 6 تا 7 تومن احتمالا برسه..اردیبهشت و تصمیم آمریکا در مورد برجامم خیلی مهمه تو قیمت دلارمن خودم به این نتیجه رسیدم که هزینه رو نباید صرف مدل های پایین رده کنم.یا بالا رده یا میان رده.تو پایبن رده ها اکثرا از تکنولوژی local dimming full array استفاده نمیکنن وطبیعتا نمیتونن نور بک لایت رو کنترل کنن.البته بعضی از تلویزیون ها هم مثل سامسونگ از تکنولوژی local diming استفاده میکنن ولی full array نیستن.
البته امسال سامسونگ تو مدل های بالارده جدیدش از تکنولوژی fald استفاده میکنه بلاخره.
به نظرم دوستان صبر کنن پولها رو جمع کنن x900f امسال خیلی عالی هستش.البته تا 5 ماه دیگه معلوم نیست قیمت دلار به چه صورته!!!
2 تومن که tv خوب گیر نمیاد! شما مانیتوری که الان داری چه مدلیه؟تا 2 تومن خرید مانیتور خوبه یا تلویزیون؟ البته اینم بگم شخصا دیگه دوست ندارم پشت مانیتور بنشینم، داره واسم بشدت خسته کننده میشه...اصلا چی پیشنهاد میدید تا دو تومن؟
یک 24 اینچ بنکیو2 تومن که tv خوب گیر نمیاد! شما مانیتوری که الان داری چه مدلیه؟
مبارک باسه.چند خریدی؟سلام دوستان
منم امروز رفتم جمهوری ی x8500 پنجاه و پنج اینچ خریدم
فعلا نصبش نکردم اما تو مغازه ها ک کیفیت تصویرش رو دیدم زیاد خوشم نیومد مخصوصا وقتی کنار سری 9000 باشه
حالا بزنم ب پی اس و تنظیماتش رو بالا پایین کنم تا کیفیتش دستم بیاد
در کل مبارکم باشه
مرسیمبارک باسه.چند خریدی؟
700 تومن میزاشتی روش،یک دونه x900e میگرفتی!!مرسی
پنج تومن