خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
Last edited by a moderator:
X800d ک اصن گیر نمیاد
تفاوت x8000e و x8500e پنلشونه؟
ب نظر شما x8500e با سایز کوچکتر انتخاب بهتری هس تا x8000e پنجاه و پنج اینچ؟
مدل x800e پناش ips هستش به همین خاطر کنتراست پایینتری داره نسبت به va.اگر تو اتاق تاریک فیلم نمیبینی پنل ips کارتو راه میندازه.

تا 2 تومن خرید مانیتور خوبه یا تلویزیون؟ البته اینم بگم شخصا دیگه دوست ندارم پشت مانیتور بنشینم، داره واسم بشدت خسته کننده میشه...اصلا چی پیشنهاد میدید تا دو تومن؟

من خودم به این نتیجه رسیدم که هزینه رو نباید صرف مدل های پایین رده کنم.یا بالا رده یا میان رده.تو پایبن رده ها اکثرا از تکنولوژی local dimming full array استفاده نمیکنن وطبیعتا نمیتونن نور بک لایت رو کنترل کنن.البته بعضی از تلویزیون ها هم مثل سامسونگ از تکنولوژی local diming استفاده میکنن ولی full array نیستن.
البته امسال سامسونگ تو مدل های بالارده جدیدش از تکنولوژی fald استفاده میکنه بلاخره.
به نظرم دوستان صبر کنن پولها رو جمع کنن x900f امسال خیلی عالی هستش.البته تا 5 ماه دیگه معلوم نیست قیمت دلار به چه صورته!!!

من خودم به این نتیجه رسیدم که هزینه رو نباید صرف مدل های پایین رده کنم.یا بالا رده یا میان رده.تو پایبن رده ها اکثرا از تکنولوژی local dimming full array استفاده نمیکنن وطبیعتا نمیتونن نور بک لایت رو کنترل کنن.البته بعضی از تلویزیون ها هم مثل سامسونگ از تکنولوژی local diming استفاده میکنن ولی full array نیستن.
البته امسال سامسونگ تو مدل های بالارده جدیدش از تکنولوژی fald استفاده میکنه بلاخره.
به نظرم دوستان صبر کنن پولها رو جمع کنن x900f امسال خیلی عالی هستش.البته تا 5 ماه دیگه معلوم نیست قیمت دلار به چه صورته!!!
دلار پیش بینی شده تا چند ماه آینده یه 6 تا 7 تومن احتمالا برسه..اردیبهشت و تصمیم آمریکا در مورد برجامم خیلی مهمه تو قیمت دلار

تا 2 تومن خرید مانیتور خوبه یا تلویزیون؟ البته اینم بگم شخصا دیگه دوست ندارم پشت مانیتور بنشینم، داره واسم بشدت خسته کننده میشه...اصلا چی پیشنهاد میدید تا دو تومن؟
2 تومن که tv خوب گیر نمیاد! شما مانیتوری که الان داری چه مدلیه؟

• Like
Reactions: Paradise Lost
سلام دوستان
منم امروز رفتم جمهوری ی x8500 پنجاه و پنج اینچ خریدم

فعلا نصبش نکردم اما تو مغازه ها ک کیفیت تصویرش رو دیدم زیاد خوشم نیومد مخصوصا وقتی کنار سری 9000 باشه

حالا بزنم ب پی اس و تنظیماتش رو بالا پایین کنم تا کیفیتش دستم بیاد

در کل مبارکم باشه:دی

سلام دوستان
منم امروز رفتم جمهوری ی x8500 پنجاه و پنج اینچ خریدم

فعلا نصبش نکردم اما تو مغازه ها ک کیفیت تصویرش رو دیدم زیاد خوشم نیومد مخصوصا وقتی کنار سری 9000 باشه

حالا بزنم ب پی اس و تنظیماتش رو بالا پایین کنم تا کیفیتش دستم بیاد

در کل مبارکم باشه:D
مبارک باسه.چند خریدی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or