دوستمون c7 رو با x930e مقایسه کرده بود نه x8500e
نوژن رفیقمه میدونم تیویش چیه وچجوری تنظیممیکنه با ۸۵۰۰ مقایسه کرده.
من 8500c دارم که به نظرم یکی از بهترین های سونی هست که یکنواختی بلکش جز بهترین های led هست هم دقت رنگش امتیاز 9.8 گرفته حتی خارج از جعبش هم 9.2 گرفته اتفاقا hdr من 1 تنظیم جداگانه داره که می ره روش قفل می شه منم تنظیماتش رو دیفالت می ذارم باشه با اینکه edge هم هست نور با سایه ها قشنگ درش تفکیک می شه و کم و زیاد می شه شاید روی کاغذ نباشه اما hdr ش که با c7 کنار هم مقایسه کردم با اینکه c7 مشخص بهتره اما اینم واقعا خوبه بدون فن بازی
اما مکس tv من در hdr 500 هست که می گم در مکان های روشن خیلی روشن می شد طوری که برای اتاق که محیط تاریکی حساب می شه ازاردهنده بود شاید برای محیط های روشن این میزان باید بیشتر باشه اما برای اتاق کاملا کافی یا حتی زیاد بود از نظر من در حالت sdr هم که اصلا نمی شه مکسش کرد شاید برای من چون نورش اون طور که باید کم یا زیاد نمی شه اینطوری باشه اما c7 هم به نظرم کافی می رسید. می گم اگه خیلی دیگه حساس هستید یا براتون مهمه 1000 نیت اهمیت پیدا می کنه اونم در محیطهای خیلی روشن و گرنه به نظر من اصلا ارزش نداره بعد نیم ساعت هم ازار دهنده می شه.
من tv هم lg داشتم(غیر از این c7) هم سونی هم سامی تنظیمات سونی 1 سر و گردن از همه ی اینا بهتره بر فرض live color سونی قشنگ به رنگ ها جون می ده بدون اینکه اغراق امیز بشه اما lg گند می زنه به دقت رنگ یا داینامیک کنتراست سونی فقط کاری می کنه که اختلاف محیط روشن با تاریک بیشتر بشه در محیط های تاریک خیلی سریع از اون حالت خارج می شه تا دیتل تصویر از بین نره حتی اگه دو تا کادر تیره رنگ در تصویر باشه سریع با تغییر تصویر کاری می کنه دو تا کادر مشخص بشه اما در محیط روشن با تاریک تر کردنش با بیشتر کردن کیفیت تصویر کمک می کنه اما در سامی یا lg تصویر حالت ابرنگی بدی پیدا می کنن دیتل هم در تاریکی گند می زنن بهش حتی کمش هم قابل استفاده نیست.
یا امکان اپ اسکیل به 4k که داری تنها tv هست که می تونید مقدار بین 1 تا 100 بهش بدید تا چیزی بشه که شما می خواید.
کلا کره ای ها در همه تولیداتشون اپشن فیک زیاد دارن توی ماشین ها یا لوازم خانگیشونم همینه 1 سری اپشن دارن که یا کارایی نداره یا به درد نخوره اما ژاپنی ها یا اروپایی ها(مخصوصا ژاپنی ها) بر عکس اگر اپشنی می ذارن کاملا واقعی هست و قابل استفاده
داداش با اینکه تیویخوبیه تلویزیونت شکی نیست ولی متاسفانه واسه ۲۰۱۵ هست و تکنولوژی هممثل بنز جلو میره.ku6300 هم از نظر کنتراست هم از نظر اینپوت لگ بهتر از اون تیویه،همینطور پیک برایتنسش هم همونقدره...فقط wcg رو کم داره.یعنی یه تیوی پایین رده برابری میکنه با ۸۵۰۰.
لایو کالر رو من روشن میکردم خوشگله واسه ی ۱ ساعت بعدش چشمم میسوزه!
قسمت نظرت راجع به کره ای ها و ارادت و فن بازیت سره سونی فقط و فقط نظر شخصیته نه واقعیت.
الان بهترین os رو lg داره اشغالترین رو سونی.
تمام oled هارو lg کره ای تولید میکنه سونی هم از همون استفاده میکنه.
دوره زمونه عوض شده الان کره ای ها سونی رویه جاهایی لوله کردن با قیمتی مناسب تر.سونی فقط میتونمروکیفیت ساختش دلم رو خوشکنم.
برادر من اینجا میخوای ملت رو راهنمایی کنینه اینکه نظر شخصی وسلیقه و فن بوییت رو به اثبات برسونیکه.خدارو شکر که با oled هم کار کردی پشمات ریخته! توی hdr هم oled از 8500 بهتره شدید!!!!
واقعیتش من کالیبره هایی که ازت دیدم رواصلا قبولندارم پدر چشم رودر میاره eye candy فقط... بک لایتتم انقدر کم میذاری کور میشه ادم.
شکیتویخوببودن تی وی های سونینیستولی نمیتونیبگی یه پنل ۲۰۱۵ va سونی با oled جدید ال جیتفاوتشون فاحشنیست مگر اینکه چشم های کژوالی داشته باشی.
من الان خودم mu 7970 روجوری تنظیم کردم که هیچ کمبودی حسنمیکنم چه توی hdr چه sdr.و ساعت ها هممیتونم بازی کنم باهاش بدون اینکه چشمم خسته بشه و تفکیک رنگ،نور،و مشکی فوق العاده ای دارم (چون مهمترین چیز کنتراسته که نزدیکه ۶۰۰۰ هست روی تیویم) ولی نمیام بگم زیاد فرقی با اولد یا 930 سونی نداره چون واقعیتش داره.راضی بودن شخص من ملاک بر اینکه تفاوتی نباشه نیست.
اگر بک لایتت روتویتصویر hdr تا ته زیاد کنی و چشمت اذیت بشه شکنکن تنظیماتت مشکل داره،۲ تا عکس الگوی کالیبره بگیر روی تیویت اجرا کن تا ببینی با استاندارد چقدر فاصله داری.
من از وقتی hdr استفاده کردم sdr بهمنمیچسبه چون طبیعینیست رنگها...تازه hdr تی وی من که معمولیه وای به روزی که x930 داشه باشم اون پیک برایتنس hdr هم فقط باعث میشه highlight ها روروشن تر ببینی نه کل تصویر رو و این خیلی خوبه! تفاوت بین دارک و لایت.مثل داستان کنتراسته هر چیبیشتر بهتر.تصویر hdr هست قرار نیست ۱۰۰۰ نیت رو نان اس ببینی مثل sdr.الان گوشی ایفون با پنل ips قدیمی خیلی کالیبره خوبی داره و برایتنس بالا که واقعا به کار میاد! ولی hdr نداره اکه نورو تا ته ببرمبالا کور میشم! داستان sdr با hdr متفاوته.توی hdr 1000 نیت واقعا نیازه خیلی بیشتر حال میده.
پ ن: تو ۲۰۶ تیپ ۵ هم داشتیروش فن بوی بودی! اونهمه خرجش میکردینمیپذیرفتی ماشین اشغالیه.یکم با منطق و عقل باش نه احساس حد اقل واسه راهنمایی مردم.