خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام دوستان عزیز
منم قصد خرید ۴۶ TV اینچ دارم و بین انتخاب سونی KDL-46W904A و سامسونگ 46F8880 گیر کرم#:-s و برام مهم نیست که زیرنویس فارسی ساپورت نکنه و فقط برای گیم میخوام استفاده کنم
بشدت منتظر نظرات و راهنمایی هاتون هستم
یک دنیا سپاس
واما
دوستان تهرانی هم که قصد خرید TV و سینما خانگی بدون گارانتی دارن نیازی نیست تشریف ببرید بانه و یا اینترنتی خرید کنید ، برید خیابان ری سراه امین حضور ۸۰٪ فروشگاها بدون گارانتی میفروشن و حتی نمایدگی های رسمی سونی ، سامسونگ و ال جی هم که برید بهتون بدون گارانتی هم پیشنهاد میکنن :d کلا قیمتها هم مثل همون بانه ست با این تفاوت که باخیال راحت حضوری خرید میکنید :d

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز
منم قصد خرید ۴۶ TV اینچ دارم و بین انتخاب سونی KDL-46W904A و سامسونگ 46F8880 گیر کرم#:-s و برام مهم نیست که زیرنویس فارسی ساپورت نکنه و فقط برای گیم میخوام استفاده کنم
یک دنیا سپاس
[/B]:d
شک نکن KDL-46W904A عالیه و حرف نداره

سلام دوستان عزیز
یک دنیا سپاس
واما
دوستان تهرانی هم که قصد خرید TV و سینما خانگی بدون گارانتی دارن نیازی نیست تشریف ببرید بانه و یا اینترنتی خرید کنید ، برید خیابان ری سراه امین حضور ۸۰٪ فروشگاها بدون گارانتی میفروشن و حتی نمایدگی های رسمی سونی ، سامسونگ و ال جی هم که برید بهتون بدون گارانتی هم پیشنهاد میکنن :d کلا قیمتها هم مثل همون بانه ست با این تفاوت که باخیال راحت حضوری خرید میکنید :d
سلام دوست عزیز منم نظرم رو همون سونی هستش تو صفحات قبل مقایسه بین هردوتاشون هست اونها روببینی خودت متوجه میشی که سونی بهتره;)
#418 تو همین پست مقایسه بین هر دو شون هست

آخرین ویرایش:
بچه w804 سه بعدیش خوب هست واسش پول بدم؟ پسیو هست یا اکتیو ؟ بعد این دوتا اصولا کدومشون بهتره ؟ یه سری میگن اکتیو بهتره یه سری می گن پسیو !

من کلا بین W670 42 و W804 42 گیر کردم. می خوام ببینم به نظرتون میرزه 1 میلیون بیشتر بدم 804 بگیرم. تا اونجا که فهمیدم این دو تا تفاوتشون یکی اینه که 804 سه بعدی هست. یکی دیگه هم 804 فکر کنم 400 هرتز باشه و 670 200 هرتز. به غیر از این دو تفاوت آیا چیز دیگه ای هم هست که باعث این تفاوت قیمت شده ؟
این نمایندگیهای سونی چرا قیمتاشون با هم فرق داره ؟ یکی 804 قیمت می ده 3،430،000. یکی دیگه میگه 3،550،000.
مرسی

بچه w804 سه بعدیش خوب هست واسش پول بدم؟ پسیو هست یا اکتیو ؟ بعد این دوتا اصولا کدومشون بهتره ؟ یه سری میگن اکتیو بهتره یه سری می گن پسیو !

من کلا بین W670 42 و W804 42 گیر کردم. می خوام ببینم به نظرتون میرزه 1 میلیون بیشتر بدم 804 بگیرم. تا اونجا که فهمیدم این دو تا تفاوتشون یکی اینه که 804 سه بعدی هست. یکی دیگه هم 804 فکر کنم 400 هرتز باشه و 670 200 هرتز. به غیر از این دو تفاوت آیا چیز دیگه ای هم هست که باعث این تفاوت قیمت شده ؟
این نمایندگیهای سونی چرا قیمتاشون با هم فرق داره ؟ یکی 804 قیمت می ده 3،430،000. یکی دیگه میگه 3،550،000.
مرسی
بله یه تفاوت دیگه هم وجودداره W804 چهارتا HDMI داره و W670 هم دو تا HDMI داره در کل اگر پول هستش W804 رو تهیه کنید

سلام به دوستان عزیز
قصد خرید ps4 رو دارم
یه تی وی دارم که میخواستم ببینم کارم رو راه میندازه؟
لگ و گیری که نداره؟
47LW9500
تو مشخصاتش که زده 400 هرتزه ولی خب به این چیزای تبلیغاتی نمیشه اعتماد کرد
اگه همین خوب باشه دیگه میتونم از تو فکر یه تی وی نو بیام بیرون
سپاسگذارم پیشاپیش از پاسخ های شما عزیزان دل

سلام به دوستان عزیز
قصد خرید ps4 رو دارم
یه تی وی دارم که میخواستم ببینم کارم رو راه میندازه؟
لگ و گیری که نداره؟
47LW9500
تو مشخصاتش که زده 400 هرتزه ولی خب به این چیزای تبلیغاتی نمیشه اعتماد کرد
اگه همین خوب باشه دیگه میتونم از تو فکر یه تی وی نو بیام بیرون
سپاسگذارم پیشاپیش از پاسخ های شما عزیزان دل
اقا بیا برو :دی TV 1080P باشه کافیه... مال شما هم کافیه کامل.اگه با PS3 راحتی با اینم راحتی... PS4 اونقدرام هیولای عجیب غریبی نیست....

سلام دوستان عزیز
یک دنیا سپاس
واما
سلام
منم چند روز پیش بین همین دو مدل گیر کرده بودم :d ولی آخر f8000 رو گرفتم
بهت پیشنهاد میکنم این دو تا ویدئو رو ببینی و بعد هم بری مغازه از نزدیک مقایسشون کنی
Samsung F8000 VS Sony W9 Side By Side Comparison - YouTube
Sony 46W905A vs Samsung 46F8000 - YouTube
از نزدیک که مقایسشون کنی سونی یکم رنگاش گرمتره ولی ویدوئوی دومو نگاه کنی به نظر من سفید رو خوب نشون نمیده و به قرمز میزنه
سونی هم زاویه دیدش بده
به غیر از این سامسونگ از همه لحاظ سرتره , ولی عیبش اینه که اینپوت لگش بالاست حدود 80 میلی ثانیه البته یکی از کاربرا نوشته که بعد از اپدیت 1116 خوب میشه ولی من تست نکردم هنوز
The F8000/F8005 series HAD an input lag that measured 40 ms in PC mode, while in Game mode around 60-70ms. After the firmwareupdate 1116, the input lag is as follows:

Standard Mode (With motion enhancers turned on):
1st reading: 34.1 ms
2nd reading: 34.0 ms
3rd reading: 33.0 ms
Average: 33.7 ms
Standard Mode (With motion enhancers turned off):
1st reading: 32.1 ms
2nd reading: 33.1 ms
3rd reading: 34.1ms
Average: 33.1 ms
Game Mode:
1st reading: 26.9 ms
2nd reading: 24.0 ms
3rd reading: 27.0 ms
Average: 26.0 ms
PC Mode:
1st reading: 27.0 ms
2nd reading: 27.1 ms
3rd reading: 29.0 ms
Average: 27.7 ms
ویدئوها رو هم اگر ببینی بعضی جاها به نظر من سونی بهتره بعضی جاها سامسونگ مثلا این عکس سامسونگ بهتره , سمت راستی سامسونگه

اقا بیا برو :دی TV 1080P باشه کافیه... مال شما هم کافیه کامل.اگه با PS3 راحتی با اینم راحتی... PS4 اونقدرام هیولای عجیب غریبی نیست....

عزيز صبر كن آپديت كيفيت 2160P براى PS4 بياد اونوقت متوجه هيولاى درون دستگاه ميشى.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or