خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
دوستان الان 32 اینچW670A قیمت کردم نمایندگی سونی گفت 1700. تو جشنواره بود، گفت 1900 بوده شده این قیمت. با دو سال گارانتی. به نظرتون قیمتش اوکی هست. بگیرم؟ چون سال بعد هم 2% ارزش افزوده مثل اینکه می خوره بهش.
بعد نکته خاصی هست که موقع خرید باید بهش دقت کنم؟ مثلا برنامه خاصی بریزه یا ... اگه نکته ای هست لطف کنید بگید که می خوام بگیرم اطلاعاتم کامل باشه.
مرسی

بدون گارانتى 1200 هست

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام
بچه ها مانیتور lg 23ea63v چطوره ips هست و فول اچ دی به نظرتون خوبه ؟ کیفیتش رو که دیدم عالی بود برای ps4 جواب میده ؟ چون هم میخوام به عنوان مانیتور استفاده کنم هم ps4 گیم

سلام
بچه ها مانیتور lg 23ea63v چطوره ips هست و فول اچ دی به نظرتون خوبه ؟ کیفیتش رو که دیدم عالی بود برای ps4 جواب میده ؟ چون هم میخوام به عنوان مانیتور استفاده کنم هم ps4 گیم
سلام مانیتور بدی نیست اما فکر کنم این گزینه خیلی بهتری میتونه باشه ASUS - 24" - VN247H - LED;)

بچه ها الان که دارم فکر می کنم می بینم W670 32 کوچیکه. گزینه بعدی با توجه به بودجم، همین W670 سایز 42 هستش. قیمتشو گفت 2،350،000. حالا می خوام ببینم آیا با این پول چیز بهتری میشه گرفت. مثلا از سامسونگ یا ال جی ؟ برای گیم و فیلم دیدن می خوام. اسمارت بودنش زیاد واسم ملاک نیست.
سریع جواب بدید. فردا پس فردا می خوام برم بگیرم.
مرسی

بچه ها الان که دارم فکر می کنم می بینم W670 32 کوچیکه. گزینه بعدی با توجه به بودجم، همین W670 سایز 42 هستش. قیمتشو گفت 2،350،000. حالا می خوام ببینم آیا با این پول چیز بهتری میشه گرفت. مثلا از سامسونگ یا ال جی ؟ برای گیم و فیلم دیدن می خوام. اسمارت بودنش زیاد واسم ملاک نیست.
سریع جواب بدید. فردا پس فردا می خوام برم بگیرم.
مرسی

ميهن ماركت 42W804 رو 2680 تومن.
نسبت به قيمت يكى از بهترينهاست. 3D پسيو هست.

پايينتر هم 42W670 تو بانه ماركت 1910 تومن.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان کسی میتونه بهم قیمت LCD یا LED فقط TV باشه مانیتور نمیخوام 24 اینچ تا 32 اینچ بده
بیشتر از 600 نمیخوام باشه میدونم که 32 باید بالای 1 میلیون داشته باشم پس 24 تا 26 بهم بگید ممنون میشم مارکش مهم نیست زیاد
برای PS4 میخوام پس FULL HD باشه فقط

من امروز w804
رو از نزدیک تست کردم کیفیت تصویر فوق العادست رنگ ها واقعا طبیعی و کاملا زنده به همراه شفافیت ملموس بعد از تعطیلات قصد خریدش رو دارم به شخصه هیچ علاقه ای به امکانات اسمارت روی تی وی ها ندارم بخصوص اینترنت و... این جنگولک بازی ها اگه واقعا دنبال کیفیت تصویر هستید سونی فوق العادست وگرنه سامسونگ تا بگی امکانات اسمارت داره.
مهمترین کار یه تلویزیون نمایش تصاویر بی نقصه این امکانات جدید به نظر من بیشتر برای تبلیغات و رقابته.

سلام
من هم بالاخره از بین مدلایی که دوستان گفتن و با توجه به مزایا و معایب هر کدوم 55 اینچ f8000 رو گرفتم 1 میلیون هم تخفیف عیدانه خورده بود:d
بین w900 و f8000 خیلی مردد بودم ولی با توجه به اینکه سونی گارانتی نداشت و زاویه دید سامسونگ هم بهتر بود و اسمارت تر هم هست :d و سونی هم با زیرنویس مشکل داره همون سامسونگ رو گرفتم
میخواستم ببینم کسی اینجا f8000 داره ؟ چندتا سوال دارم

بچه ها یه سوال. این بانه چجوریه ؟ میگن تلویزیون هاشون اصل مالزیه و اونجا منتاژ شده. در حالیکه تلویزیونهای توی نمایندگی سونی تو همین ایران منتاژ میشه. آیا این نکته مهمه ؟ تو همین تهران نمیشه جنسی که تو مالزی منتاژ شده پیدا کرد؟
بعد این میهن مارکت چجوریه. کسی ازش خرید کرده براش از بانه تی وی بیارن؟ میشه بهشون اعتماد کرد !!؟

آخرین ویرایش:
بچه ها یه سوال. این بانه چجوریه ؟ میگن تلویزیون هاشون اصل مالزیه و اونجا منتاژ شده. در حالیکه تلویزیونهای توی نمایندگی سونی تو همین ایران منتاژ میشه. آیا این نکته مهمه ؟ تو همین تهران نمیشه جنسی که تو مالزی منتاژ شده پیدا کرد؟
بعد این میهن مارکت چجوریه. کسی ازش خرید کرده براش از بانه تی وی بیارن؟ میشه بهشون اعتماد کرد !!؟
سلام من قبلا بایکی از همون سایتهایی که از بانه جنس میارن صحبت کرده بودم برای Tvعلاوه بر پول Tv باید 160 هزار تومن هم پول کرایه بدی البته گفتش که پول رو بعد از تست تی وی میگیره اما برای صدور فاکتور اول باید 160 رو بدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or