riotan1234
کاربر سایت
اگر 3D برات مهم نیست از این بهتر نداریم برای 32 اینچ البته به نظر بندهتلویزیون 32 اینچ 3 بعدی مناسب برای بازی چه مدلی خوبه؟(اگه عینکش پسیو باشه چه بهتر:d)
کسی نیست جواب منو بده؟
3d فکر میکنم مهم باشه چون بعضی بازیا 3d هستش!!!اگر 3D برات مهم نیست از این بهتر نداریم برای 32 اینچ البته به نظر بنده
سلام3d فکر میکنم مهم باشه چون بعضی بازیا 3d هستش!!!
شما میدونی input lag این tv که معرفی کردی چنده؟
و tv 32 3d خوب میدونید مدلش چیه؟ input lag چطور؟
راستش هم بودجه نمیرسه هم فک کنم برا یه اتاق 9 متری 42 اینچ بزرگ باشهسلام
Input lag این TV: 15ms هستش
حتما باید 32 باشه اگر بودجتون میرسه 42 اینچه W804 هم خوبه
سلام بفرما اینم یه 32 اینچه 3D:3d فکر میکنم مهم باشه چون بعضی بازیا 3d هستش!!!
شما میدونی input lag این tv که معرفی کردی چنده؟
و tv 32 3d خوب میدونید مدلش چیه؟ input lag چطور؟
سلام عرفان جان ببین این به کارت میاد:دوستان یه مانیتور خوب واسه pc و کنسول واسه فاصله ی 1متری می خوام
3بعدی هم زیاد مهم نیست.
ممنون
سلام عرفان جان ببین این به کارت میاد:
کنسول های نسل قبل هم از hdmi 1.4 استفاده میکنن برای کنسول های جدید میگن تا چند مدت دیگه نسخه 2 میشه استفاده کرد که البته برای tv فول اچ دی همین 1.4 کافیهشنیدم نسل جدید کنسولا HDMI 1.3 نیاز دارن درسته؟ من یه LG W2261VP دارم میخواستم بدونم HDMI ــش چنده؟ یا اینه اگه 1.3 نباشه غیرقابل استفادس برا نسل جدید؟
3d هنوز به اون صورت پیشرفت نداشته که بخواین براش هزینه بدید و توی مدل های 32 هم اگه مدلی باشه از کیفیت خوبی پشتیبانی نمیکنهراستش هم بودجه نمیرسه هم فک کنم برا یه اتاق 9 متری 42 اینچ بزرگ باشه
ببخشید من جواب میدمسلام مسعود جان. داداش با وصل کردن PS4 که خروجی تصویرش FULL HD هستش به مانیتور و TV هایی که کیفیت تصویرشون HD هست مشکلی ایجاد می شه؟ کیفیت تصویر خیلی افت می کنه؟
یعنی الان با خیال راحت کنسولو بخرم؟ مشکلی پیش نمیاد؟کنسول های نسل قبل هم از hdmi 1.4 استفاده میکنن برای کنسول های جدید میگن تا چند مدت دیگه نسخه 2 میشه استفاده کرد که البته برای tv فول اچ دی همین 1.4 کافیه
نه هیچ مشکلی پیش نمیادیعنی الان با خیال راحت کنسولو بخرم؟ مشکلی پیش نمیاد؟