ps3_360_wii
کاربر سایت
سلام. یه tv سری 6 سامسونگ led. full hd که 400 هرتز هستش و 3d هم هست مسخواستم بدونم برای ps4 کفایت میکنه یعنی میتونم بازیها رو با کیفیت واقعیشون روی این tv بازی کنم
آخرین ویرایش:
از سرشم زیاده خیالت راحتسلام. یه tv سری 6 سامسونگ led. full hd که 400 هرتز هستش و 3d هم هست مسخواستم بدونم برای ps4 کفایت میکنه یعنی میتونم بازیها رو با کیفیت واقعیشون روی این tv بازی کنم
سلام
قصد خرید یه مانیتور برای اجرای بازی های ps4 داشتم
من خودم تو تلویزیونی که در پذیرایی هست استفاده میکنم (مدلش یادم نیست ولی 46 اینچ سه بعدی سامسونگ ) ولی وقتی میام رو LCD توی اتاقم که 29 ـه بازی میکنم افت کیفیت خیلی محسوسه حالا تصمیم گرفتم یه مانیتور بگیرم که کیفیت رو به خوبی نمایش بده و از 22 اینچ هم کمتر نباشه
سلام ببخشید اما بیشتر هزینه کنید این مدل اصلا توصیه نمیشهسلام این خوبه به نظرتون واسه بازی تو این رنج قیمت
X.Vision LE-29D30
اگه میخواید با گارانتی بخرید که حالا بخرید چون جشنواره دارن و قیمت پایین تر هست و اگه بدون گارانتی چیزی معلوم نیست هیچ کس اطلاع نداره قیمتا چطور میشه !!!دوستان من اتاقم تقریبا 3x4 هست. یه tv می خوام بگیرم. برای بازی و فیلم دیدن می خوام. کیفیتش خیلی برام مهمه. به نظرتون 32 اینچ کافیه برای اتاق دیگه ؟ فکر کنم در حال حاضر Sony W670A بهترین مدل موجود تو بازار هست. می خوام ببینم به نظرتون اینور عید بخرم یا بذارم سال جدید. از نظر قیمت میگم.
آیا مدل جدیدی 32 اینچ قرار نیست بیاد که ارزش صبر کردن داشته باشه؟ و اینکه میگید Sony زیر نویس ساپورت نمی کنه، اگه از تو لپ تاپ پخش کنم و لپ تاپ را وصل کنم به تی وی که مشکلی نداره ؟
کلا یه راهنمایی بکنید. مرسی.
نظر من این که صبر کنید و بعدا" یه چیز خوب بخرید آخه با این هزینه میتونید فقط یدون مانیتور خوب بخرید که لذتش مثل tv نیستچون تازه این ps4 رو خریدم دیگه خانوادم بیشتر از 900 پول نمیدن یه چیزه تو این رنج پیشنهاد میدید ممنون
سلام این بدک نیست اما اگر مانیتور بهتر میخواین باید یه 300 دیگه رو پولتون بزاریدمانیتور تا 500 میشناسین که dvi یا hdmi بخوره ؟!
سلام دوست عزیز دور اون مدل سامسونگ رو کلا خط بکش HD Ready هستش یعنی نهایت رزولی که به شما میده 720P هستش به هیچ وجه توصیه نمیشه حالا سونیه هنوز از اون بهتره اما راست و پوست کنده بهت بگم 32 به درد بخور از سونی اینه SONY W670 ...تونستی بودجه رو ببر بالاتر و این مدل رو بردار
ببخشید کدوم از ایناSamsung 32F4590وSony KDL-32R400A