مرتضی جان TV بدی نیست اما اگر برای گیم میخوای اتنخابت رو ببر به سمت سری W سونی . سری W مخصوص گیم هستشدوستان به نظرتون این مدل سونی چطوره ؟
Sony KDL-40R450
نسبت به قیمتش به نظرم خوبه 1600 هست کسی از دوستان اینو داره کیفیت تصویرش چطوره؟ ممنونم.
مرسی از پاسخت اما راستش قصدم خرید یه تی وی معمولی اما با کیفیت خوب و ارزونه چون اینده کم کم کیفیت 4k که بیاد قصد دارم اونموقع خرید کنم به نظرت این مدل خوب نیست؟ من تو سایتا که خوندم همه از تصویر روشن و باجزییاتش تعریف میکردننوشته شده توسط M@SOUD64;کیف5:مرتضی جان TV بدی نیست اما اگر برای گیم میخوای اتنخابت رو ببر به سمت سری W سونی . سری W مخصوص گیم هستشموفق باشیددوستان یه سوال؟؟ میشه درباره این تکنولوژی توضیح بدین Motionflow[SUP]™[/SUP] XR 240 technologyکلا باعث چه چیزی میشه
یدون w670 بدون گارانتی بخر 42 اینچ حدود 2 بچها 2050 خردیدن من اینجا 193 هم قیمت دارممرسی از پاسخت اما راستش قصدم خرید یه تی وی معمولی اما با کیفیت خوب و ارزونه چون اینده کم کم کیفیت 4k که بیاد قصد دارم اونموقع خرید کنم به نظرت این مدل خوب نیست؟ من تو سایتا که خوندم همه از تصویر روشن و باجزییاتش تعریف میکردن
عوض کردنش ضرورتی ندارهاین خوبه ؟!
UA40D6600WM - TECH SPECS | SUPPORT | SAMSUNG
الیته 1 ساله هست دارم !
نیاز هست عوضش کنم !؟
مسعود جان motionflow xr اسمیه که سونی برای رفرش ریت نرم افزاری تی وی هاش گذاشته.مثل clear motion سامسونگ یا trumotion ال جی.مرتضی جان TV بدی نیست اما اگر برای گیم میخوای اتنخابت رو ببر به سمت سری W سونی . سری W مخصوص گیم هستش
موفق باشید
دوستان یه سوال؟؟
میشه درباره این تکنولوژی توضیح بدین Motionflow[SUP]™[/SUP] XR 240 technology
کلا باعث چه چیزی میشه
System Software Update (PKG4.022GAA) For Asia Pacific : Download : Sony Australiaاقا تلوزیون من kdl 40cx520 هست این اپدیتش رو از کجا میشه گیر اورد و اینکه اپدیت کردن به کفیت تصویر کمک میکنه و خطری نداره؟
ممنون از توضیحاتت. البته پست شما رو همون موقع دیدم لایـــک هم زدم ولی دیگه فراموش کردم یه چی بپرسم. من یه دونه تبدیل برای XBOX360 دارم, فرقی نمیکنه از چه تبدیلی استفاده کنم؟یکمی خرج دارخ اگر بخوای از اپتیکش صدا بگیری.
ps4 خروجی صدا optical داره.این عکس
خیلی خلاصه بگم...
شما اول این کابل رو تهیه میکنید بعد با استفاده از یه تبدیل صدای دیجیتال به آنالوگ یعنی این میتونی با این کابل یا این به اسپیکر صدا بدی.
تو بازار هم همه این موارد موجودن قیمتش رو باید خودتون بگردید مناسبش رو پیدا کنید.
راه دیگه که من شک دارم بشه یا نه دسته ps4 هست که جک 3.5 داره.شما از چند نفر که کنسول رو دارن بپرس که آیا میشه از دسته به اسپیکر صدا داد یا نه.
اگر بشه که دیگه به اون لوازم احتیاجی نداری.فقط یه سیم دو سر ماده 3.5 میخوای.
بازم سوالی داشتی در خدمتم
Motion Flow چيست؟ عملكرد تقسيم فريم هاى دريافتى به تعداد بيشترمرتضی جان TV بدی نیست اما اگر برای گیم میخوای اتنخابت رو ببر به سمت سری W سونی . سری W مخصوص گیم هستش
موفق باشید
دوستان یه سوال؟؟
میشه درباره این تکنولوژی توضیح بدین Motionflow[SUP]™[/SUP] XR 240 technology
کلا باعث چه چیزی میشه
ممنون از توضیحاتت. البته پست شما رو همون موقع دیدم لایـــک هم زدم ولی دیگه فراموش کردم یه چی بپرسم. من یه دونه تبدیل برای XBOX360 دارم, فرقی نمیکنه از چه تبدیلی استفاده کنم؟
بعد یه سوال دیگه هم داشتم. من این مشکلِ صدا رو فقط روی مانیتورِ LED ــیم دارم. با وجود اینکه تازه هم گرفتم ولی هیچ پورت صدایی پشتش نداره ولی روی تلوزیون چنین مشکلی ندارم. یه LM68000 دارم که مدلِ سالِ 2012 هست و از نظر کیفیت واقعا عالی هست. 3D رو کامل ساپورت میکنه و دارای 4تا پورت HDMI 1.4 هست. خروجی صدای Optical رو هم داره. الان برای اینکه بالاترین کیفیت صدا رو تجربه کنم بهتره از خروجی صدای Optical استفاده کنم یا همون کابل HDMI کافیه ؟
چون من چندجا پرس و جو کردم یه سری میگفتن کابلِ HDMI خصوصا اگه 1.4 باشه صدای بهترین رو نسبت به کابلِ Optical منتقل میکنه! یه سری دیگه هم میگفتن برعکس! کابلِ صدای Optical بهترین صدا رو منتقل میکنه و نسبت به HDMI گزینه بهتری محسوب میشه.
کنسول های نسلِ حاضر هم XBOX ONE هم PS4 هر دو تا جاییکه اطلاع دارم تا 1.4 رو ساپورت میکنند. فکر نمیکنم استفاده ای بشه تو این نسل ازشون کرد. مگر اینکه از طریقِ نرم افزار آپدیت کرد تا 2.0 رو ساپورت کنه البته اگه سخت افزارشون اجازه بده.اگه صداى حرفه اى و عالى ميخواهى بايد از Optical نورى بگيرى مخصوصاً به سينماخانگى وصلش كنى.
البته تا چند ماهه ديگه HDMI2.0 عرضه ميشه و كيفيت صداى اون خيلى بهتر از Optical نوريه حتى تا 32 كاناله صوتى رفت و برگشت رو ساپورت ميكنه.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام مرتضی جان تلویزیون خوبی که هستش البته قیمتش نزدیکه 2 تومنه فکر کنم قیمتی که به شما دادن قیمت بی گارانتی باشه که اگر این طور باشه شما میتونی یه 300 بزاری روش W670 برداری که کیفیتش برای بازی خیلی بهتره این نظره منه البته تصمیم گیری نهایی با خودتون دوست عزیزمرسی از پاسخت اما راستش قصدم خرید یه تی وی معمولی اما با کیفیت خوب و ارزونه چون اینده کم کم کیفیت 4k که بیاد قصد دارم اونموقع خرید کنم به نظرت این مدل خوب نیست؟ من تو سایتا که خوندم همه از تصویر روشن و باجزییاتش تعریف میکردن
در مورد لگ از کابلتون هست امتحان کنید 100% با عوض کردن کابل مشکل حل میشه ورژن کابلتون 1.4 باشهسلام.من یه led sony دارم که مشخصات زیر رو داره:
KDL-EX52 چهل اینچ
1080P
LED X-REALITY
PRESENE SENSOR
DOLBY DIGITAL PLUS
PULSE
موتور براویا
تو PS3 احساس میکنم کمی لگ داره.مشکل از TV هست یا باید HDMI رو عوض کنم؟ورژن HDMI 1.3 هست
بعد این TV برای PS4 مناسبه/؟؟؟
لطفا اساتید جواب بدن
برای استفاده از مانیتور به نظرم لازم نیست هزینه کنی و کلی کابل و تبدیل بگیری.میتونی از دسته با یه کابل صدا 3.5 صدا بگیری یا اینکه کلا یه هدفون بگیری و باز از دسته صدا بگیری.البته یه بدی که داره اینه که صدای استریو نداره و مونو هست.ممنون از توضیحاتت. البته پست شما رو همون موقع دیدم لایـــک هم زدم ولی دیگه فراموش کردم یه چی بپرسم. من یه دونه تبدیل برای XBOX360 دارم, فرقی نمیکنه از چه تبدیلی استفاده کنم؟
بعد یه سوال دیگه هم داشتم. من این مشکلِ صدا رو فقط روی مانیتورِ LED ــیم دارم. با وجود اینکه تازه هم گرفتم ولی هیچ پورت صدایی پشتش نداره ولی روی تلوزیون چنین مشکلی ندارم. یه LM68000 دارم که مدلِ سالِ 2012 هست و از نظر کیفیت واقعا عالی هست. 3D رو کامل ساپورت میکنه و دارای 4تا پورت HDMI 1.4 هست. خروجی صدای Optical رو هم داره. الان برای اینکه بالاترین کیفیت صدا رو تجربه کنم بهتره از خروجی صدای Optical استفاده کنم یا همون کابل HDMI کافیه ؟
چون من چندجا پرس و جو کردم یه سری میگفتن کابلِ HDMI خصوصا اگه 1.4 باشه صدای بهترین رو نسبت به کابلِ Optical منتقل میکنه! یه سری دیگه هم میگفتن برعکس! کابلِ صدای Optical بهترین صدا رو منتقل میکنه و نسبت به HDMI گزینه بهتری محسوب میشه.