SleepyTurtel
کاربر سایت
سلام بابک جان از روی کنترل دکمه OPTION فشار بده بعد از اون بیا رو گزینه Sound بعد از اون منوی جدیدی باز میشه بیا پایین صفخه یه بار تنظیمات رو Reset کن گزینه Reset آخرین گزینه منو هستشدوستان من تنظیمات تلوزیونمو رو بازی گذاشتم اما صداش قطع شده
مسعود جان از کنسدل بود درست شد.ممنونسلام بابک جان از روی کنترل دکمه OPTION فشار بده بعد از اون بیا رو گزینه Sound بعد از اون منوی جدیدی باز میشه بیا پایین صفخه یه بار تنظیمات رو Reset کن گزینه Reset آخرین گزینه منو هستش
قبلا Muteش نکردی؟
اگر نشد باز دکمه Option رو فشار بده بیا رو گزینه Speaker بعدش گزینه TV Speaker بایستی فعال باشه
البته تا جایی که میدونم اون ارزونه کار نمیکنه برا این مقصود.شما باید اون یکی مدل که حالت آداپتوری هست رو بگیری.{بازم مطمئن نیستم و رو این حالت زیاد رو کیفیت حساب نکن}آره داداش خودم سرچ کرده بودم و دیدم ولی یکی بهم اینجوری گفت منم دو دل شدم!!
اِی خدا خیرت بده یکی از این فروشگاه ها که نوشتی میفروشه با قیمت ارزون و خوب من خودم هر جا میگشتم از 120 هزار تومن کمتر نبود
دستت درد نکنه
Panasonic VT60 50 اینچش با گارانتی نزدیک 9 تومن هست.قیمت دقیقش رو از نمایندگی پانا بپرسید.حتما هم سعی کنید با گارانتی این مدل رو بگیرید.سلام
دوستان با 9 تومن بهترین تی وی که میشه خرید چی هست؟
46 تا 55 اینچ باشه
مرسی
ینی درست تصویر نمیده (اچ دی و با کیفیت)؟!یا اصلا تصویر نمیده؟!البته تا جایی که میدونم اون ارزونه کار نمیکنه برا این مقصود.شما باید اون یکی مدل که حالت آداپتوری هست رو بگیری.{بازم مطمئن نیستم و رو این حالت زیاد رو کیفیت حساب نکن}
شما كه دارى 9 تومن ميدى 5 تومن ديگه بزار روش SONY 4K 55 اينچ مونتاژ ايران بگير حداقل 15 سالى راحتى.سلام
46 تا 55 اینچ باشه
مرسی
برای کالیبره کردن TV کدومشون رو باید دانلود کرد لینکش رو بده دانلود کنم ببینم چیه؟کسی با CalMAN برای کالیبره کردن کار کرده؟ میخوره خوب چیزی باشه:
SpectraCal downloads
vt 60 اگر گرون بود vt 50 شک هم نکنسلام
46 تا 55 اینچ باشه
مرسی
Panasonic VT60 50 اینچش با گارانتی نزدیک 9 تومن هست.قیمت دقیقش رو از نمایندگی پانا بپرسید.حتما هم سعی کنید با گارانتی این مدل رو بگیرید.
vt 60 اگر گرون بود vt 50 شک هم نکن
اون دیگه خیلی گرون میشه اونقدر نمیخوام هزینه بشه:dشما كه دارى 9 تومن ميدى 5 تومن ديگه بزار روش SONY 4K 55 اينچ مونتاژ ايران بگير حداقل 15 سالى راحتى.
وگرنه چند ماه صبر كن 46 اينچش بياد ارزونتره.
تلویزیون هرچی با کیفیت تر باشه لذت تماشا کردنش هم بیشترِ و حرفه ای و غیر حرفه ای نداره!سلام
این پاناسونیک رو من از نزدیک ندیدم , چون این تی وی رو قراره خانواده هم استفاده کنه میخواستم ببینم نوع تصویرش جوری هست که اونا هم خوششون بیاد یا به قول معروف بیشتر بدرد حرفه ای ها میخوره:d
سامسونگ f8800 چطوره؟
یک مدل از سونی هم لطفا معرفی کنید
اون دیگه خیلی گرون میشه اونقدر نمیخوام هزینه بشه:d
46 اینچش کی میاد و با چه قیمتی؟ و ایا اینکه کیفیت تصویرش ارزش صبر کردن داره یا نه فرق زیادی با همین 1080 نداره ؟
سلام
این پاناسونیک رو من از نزدیک ندیدم , چون این تی وی رو قراره خانواده هم استفاده کنه میخواستم ببینم نوع تصویرش جوری هست که اونا هم خوششون بیاد یا به قول معروف بیشتر بدرد حرفه ای ها میخوره:d
سامسونگ f8800 چطوره؟
یک مدل از سونی هم لطفا معرفی کنید
اون دیگه خیلی گرون میشه اونقدر نمیخوام هزینه بشه:d
46 اینچش کی میاد و با چه قیمتی؟ و ایا اینکه کیفیت تصویرش ارزش صبر کردن داره یا نه فرق زیادی با همین 1080 نداره ؟