sh@y@n
کاربر سایت
من شنیدم که پلاسما زیر نور زیاد خوب بنظر نمیاد خونه ما هم تا دلتون بخواد نورگیره و اینکه میگن عمر محدودی دارن همچنین میگن رنگای ال ای دی زنده تره ولی اینپوت لگ پایینی داره پلاسماتلویزیون هرچی با کیفیت تر باشه لذت تماشا کردنش هم بیشترِ و حرفه ای و غیر حرفه ای نداره!
شما میتونی سایز 55 اینچ سامسونگ f8000 یا سونی w904 رو با گارانتی تا 7-8 تومن بگیری.که بین این دو تا تفاوت زیادی نیست فقط سونی اینپوت لگ پایین تری داره که برای گیم مناسب تره.
به نظر من تی وی 4k برای سایز 55 اینچ به بالا مناسبه.تو نت هم بگردی دلایل علمی زیادی راجع به این موضوع هست.
سونی مدل 904 چند صفحه پیش دیدم بچه ها گفتن مشکل زیر نویس داره مثل اینکه ؟ بعد اینکه این کیت ارتقا سامسونگ دقیقا کارکردش به چه شکله و توی ایران گیر میاد یا نه؟
f8000 ریویو میخوندم نوشته بودن اینپوت لگش 87 میلی ثانیست:-o برای گیم مشکل نداره؟
باید خودم یه سر برم ببینم و کیفیتشون رو مقایسه کنم از نزدیک
این مدل رو هم میبینم فقط نمیدونم اینجا اوردن یا نهعزيز اين مدل 2014 هست و بزودى ارائه ميشه و 49 اينچش 2199$ هست.
ببين چون TV هاى 4K بيش از 4 برابر FULL HD پيكسل داره بخاطر اين حتى فيلمهاى با كيفيت پايينتر خيلى لطيفتر و نرمتر نشان داده ميشه و لذت ديدنش چند برابره . فيلم FULL HD رو اينقدر زنده نشون ميده احساس ميكنيد تصوير واقعى هست واى به روزى كه فيلمهاى 4K بياد. من خودم اين مدل 55X9004A رو دارم وحشتناكه حال خود دانى.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk