خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
تلویزیون هرچی با کیفیت تر باشه لذت تماشا کردنش هم بیشترِ و حرفه ای و غیر حرفه ای نداره!
شما میتونی سایز 55 اینچ سامسونگ f8000 یا سونی w904 رو با گارانتی تا 7-8 تومن بگیری.که بین این دو تا تفاوت زیادی نیست فقط سونی اینپوت لگ پایین تری داره که برای گیم مناسب تره.
به نظر من تی وی 4k برای سایز 55 اینچ به بالا مناسبه.تو نت هم بگردی دلایل علمی زیادی راجع به این موضوع هست.
من شنیدم که پلاسما زیر نور زیاد خوب بنظر نمیاد خونه ما هم تا دلتون بخواد نورگیره و اینکه میگن عمر محدودی دارن همچنین میگن رنگای ال ای دی زنده تره ولی اینپوت لگ پایینی داره پلاسما
سونی مدل 904 چند صفحه پیش دیدم بچه ها گفتن مشکل زیر نویس داره مثل اینکه ؟ بعد اینکه این کیت ارتقا سامسونگ دقیقا کارکردش به چه شکله و توی ایران گیر میاد یا نه؟
f8000 ریویو میخوندم نوشته بودن اینپوت لگش 87 میلی ثانیست:-o برای گیم مشکل نداره؟
باید خودم یه سر برم ببینم و کیفیتشون رو مقایسه کنم از نزدیک

عزيز اين مدل 2014 هست و بزودى ارائه ميشه و 49 اينچش 2199$ هست.
ببين چون TV هاى 4K بيش از 4 برابر FULL HD پيكسل داره بخاطر اين حتى فيلمهاى با كيفيت پايينتر خيلى لطيفتر و نرمتر نشان داده ميشه و لذت ديدنش چند برابره . فيلم FULL HD رو اينقدر زنده نشون ميده احساس ميكنيد تصوير واقعى هست واى به روزى كه فيلمهاى 4K بياد. من خودم اين مدل 55X9004A رو دارم وحشتناكه حال خود دانى.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
این مدل رو هم میبینم فقط نمیدونم اینجا اوردن یا نه

اینترت تی وی استفاده چندانی نداره.بدون موس و کیبورد با کنترل تی وی چطور میشه اینترنت رفت؟!
در مورد زیرنویس هم سونی نمیدونم چرا حرکتی نمیزنه! البته الان تقریبا همه تو منزل ست تاب باکس یا بلوری پلیر یا حتی کنسول مثل ps3 دارن که مشکل زیرنویس و فرمت رو حل میکنه.
بشخصه اگر بخوام فیلمی از رو هارد یا فلش ببینم لپتاپ رو وصل میکنم به تی وی و با کیفیت عالی تماشا میکنم.
باز تصمیم با شماست اگر استفادتون از تی وی بیشتر گیمه w804 با passive 3d عالیه.

ممنون
بیشتر گیم نیست اما بازی میکنم
خوب اینترنتشم شاید بعضی وقت ها استفاده کنیم رسما سونی توی اسمارت از ال جی کمتر داره ولی خوب اینم tv خوبیه
من بین اینا میخوام بگیرم بشه
la7400 یاla8600
w804 sony
سامسونگ نمیدونم چطوریه

برای کالیبره کردن TV کدومشون رو باید دانلود کرد لینکش رو بده دانلود کنم ببینم چیه؟

آخرین ورژن پرو دانلود کن (البته برای استفاده کامل باید خرید اما مثل اینکه تا مدتی evaluation میمونه):
CalMAN 5 Version: 5.3.0 RC2
http://www.spectracal.com/downloads/CalMAN5_HomeTheater_530RC2.exe

به نتیجه ای رسیدی لطفا به اشتراک بذار

تلویزیون هرچی با کیفیت تر باشه لذت تماشا کردنش هم بیشترِ و حرفه ای و غیر حرفه ای نداره!
شما میتونی سایز 55 اینچ سامسونگ f8000 یا سونی w904 رو با گارانتی تا 7-8 تومن بگیری.که بین این دو تا تفاوت زیادی نیست فقط سونی اینپوت لگ پایین تری داره که برای گیم مناسب تره.
به نظر من تی وی 4k برای سایز 55 اینچ به بالا مناسبه.تو نت هم بگردی دلایل علمی زیادی راجع به این موضوع هست.

منم هر چی دنبال فرق 4k و 1080p گشتم،نوشته بود بستگی به سایز و فاصله ای که نگاه میکنی داره،چون چشم انسان بیشتر از 1080p واقعی رو درک نمیکنه(مثله فریم بازی)مگه اینکه فاصله و سایزی که میتونه پیکسل ها رو درشت و نمایان کنه
اگه سایز پایین تر از ۵۵ بود،باید فاکتور کیفیت رنگ و پنل و اینپوت لگ و... در نظر گرفت.
شاید در آینده،همه تلویزیون های گرون و اندازه ی دیوار خونشون بگیرن :)

f8000 ریویو میخوندم نوشته بودن اینپوت لگش 87 میلی ثانیست:-o برای گیم مشکل نداره؟

کی گفته؟!
تا جایی که من خوندم بین ٣٠ تا ۴۵ هستش و نوشته : good
به نظر من اگه میخوای هزینه ی کمتر کنی(تفاوت ١٣٠٠ تومن) و خدمات پس از فروش بهتر،کیفیت مساوی با سونی(سامسونگو کالیبره کنی)،نمایش زیرنویس فارسی و هوشمند بودن،f8880 رو بگیر

Last edited by a moderator:
آخرین ورژن پرو دانلود کن (البته برای استفاده کامل باید خرید اما مثل اینکه تا مدتی evaluation میمونه):
CalMAN 5 Version: 5.3.0 RC2
http://www.spectracal.com/downloads/CalMAN5_HomeTheater_530RC2.exe

به نتیجه ای رسیدی لطفا به اشتراک بذار
سلام امین جان این فایلی که گذاشتید مثل اینکه برای کالیبره کردن سینمای خانگی هستش (Home Theater)
در ضمن دانلودش کردم نصب نشد اگر میشه نسخه مربوط به کالیبرایشن TV رو بزار

کی گفته؟!
تا جایی که من خوندم بین ٣٠ تا ۴۵ هستش و نوشته : good
به نظر من اگه میخوای هزینه ی کمتر کنی(تفاوت ١٣٠٠ تومن) و خدمات پس از فروش بهتر،کیفیت مساوی با سونی(سامسونگو کالیبره کنی)،نمایش زیرنویس فارسی و هوشمند بودن،f8880 رو بگیر
در حالت game mode نوشته بود که 87 میلی ثانیست ولی در حالت pc mode میشه 45 میلی ثانیه ولی در این حالت مثل اینکه یک سری از قابلیت ها off میشن
با این تفاسیر نمیدونم بدرد گیم میخوره یا نه
این کالیبراسیون رو که گفتی چجور میشه انجامش داد ؟

سلام امین جان این فایلی که گذاشتید مثل اینکه برای کالیبره کردن سینمای خانگی هستش (Home Theater)
در ضمن دانلودش کردم نصب نشد اگر میشه نسخه مربوط به کالیبرایشن TV رو بزار
مسعود جان اشتب شد
اینو دانلود کن:
http://www.spectracal.com/downloads/CalMAN5_Business_530RC2.exe
قبل دانلود یه سری به این لینک بزن (Requirements):
SpectraCal CalMAN Professional Video Calibration Software Download CalMAN

مسعود جان اشتب شد
اینو دانلود کن:
http://www.spectracal.com/downloads/CalMAN5_Business_530RC2.exe
قبل دانلود یه سری به این لینک بزن (Requirements):
SpectraCal CalMAN Professional Video Calibration Software Download CalMAN
Ok دانلودش میکنم فقط کسی نیست که باهاش کار کرده باشه ببینیم قضیه از چه قراره مثل اینکه دنگ و فنگ زیاد داره:-b

من شنیدم که پلاسما زیر نور زیاد خوب بنظر نمیاد خونه ما هم تا دلتون بخواد نورگیره و اینکه میگن عمر محدودی دارن همچنین میگن رنگای ال ای دی زنده تره ولی اینپوت لگ پایینی داره پلاسما
سونی مدل 904 چند صفحه پیش دیدم بچه ها گفتن مشکل زیر نویس داره مثل اینکه ؟ بعد اینکه این کیت ارتقا سامسونگ دقیقا کارکردش به چه شکله و توی ایران گیر میاد یا نه؟
چون خونه شما نورگیره پلاسما حذف میشه.
904 و تی وی های سونی هنوز زبان فارسی رو تو زیرنویس ها پشتیبانی نمیکن.سامسونگ استاد تبلیغات هست و تو موارد جانبی خیلی عالی عمل میکنه! اگر همین تلاش رو تو مولفه اصلی محصولاتش میکرد الان ایفون و پلاسما های پانا و ... باید از رو کره زمین محو میشدن!
راجع به اینپوت لگ هم پیشنهاد میکنم یکم بیشتر تحقیق کنید تا به اطلاعاتتون اضافه بشه.پلاسما ها معمولا اینپوت لگ بیشتری از ال سی دی ها دارن
بهترین کار اینه که خودتون از نزدیک مدلارو ببیند و مقایسه کنید تا به انتخاب مورد علاقتون برسین.
ممنون
بیشتر گیم نیست اما بازی میکنم
خوب اینترنتشم شاید بعضی وقت ها استفاده کنیم رسما سونی توی اسمارت از ال جی کمتر داره ولی خوب اینم tv خوبیه
من بین اینا میخوام بگیرم بشه
la7400 یاla8600
w804 sony
سامسونگ نمیدونم چطوریه
اگر اسمارت بودن تی وی خیلی براتون مهم هست سمت سامسونگ برید.بعد ال جی و در آخر سونی
منم هر چی دنبال فرق 4k و 1080p گشتم،نوشته بود بستگی به سایز و فاصله ای که نگاه میکنی داره،چون چشم انسان بیشتر از 1080p واقعی رو درک نمیکنه(مثله فریم بازی)مگه اینکه فاصله و سایزی که میتونه پیکسل ها رو درشت و نمایان کنه
اگه سایز پایین تر از ۵۵ بود،باید فاکتور کیفیت رنگ و پنل و اینپوت لگ و... در نظر گرفت.
شاید در آینده،همه تلویزیون های گرون و اندازه ی دیوار خونشون بگیرن :)
چند صفحه پیش R.I.P زحمت کشیده بودن و یه عکس از تفاوت رزولوشن ها تو فاصله های مختلف گذاشته بود.
720vs1080-625x1000.png
در حالت game mode نوشته بود که 87 میلی ثانیست ولی در حالت pc mode میشه 45 میلی ثانیه ولی در این حالت مثل اینکه یک سری از قابلیت ها off میشن
منبعی که این اعداد رو نوشته میگی؟!

آخرین ویرایش:

والا من که هیچ لگی نمیبینم خیلی هم سریعه
شاید کابل hdmi ام خوبه!نمیدونم!
کالیبره رو هم سایتهایی مثله cnet انجام دادن ولی بدرد نمیخورد
اگه خریدی برات پ.خ میکنم...

اگر اسمارت بودن تی وی خیلی براتون مهم هست سمت سامسونگ برید.بعد ال جی و در آخر سونی

چند صفحه پیش R.I.P زحمت کشیده بودن و یه عکس از تفاوت رزولوشن ها تو فاصله های مختلف گذاشته بود.
!

خوب طبیعتا کیفیت مهمه برام -اما خوب دوست دارم یه فیلم راحت با Tv پخش کنم با زیرنویس فارسی
یا اینترنتش بتونم راحت برم -برنامه های خوبی هم توی لیست ال جی دیدم
میخوام انتن دیجیتالش خوب باشه
ساپورت فرمتش خوب مهمه
و در اخر برای بازی هم میخوام-توی la 7400 اذیت نمیکنه که؟
سامسونگ کلا یجوریه نمیدونم انتخاب خوبیه یا نه؟توی عکسا کیفیاتا جالبه(منظورم ساخت هستش)اما از نزدیک که دیدم یه چیزه دیگس-بعدش سامسونگ ها اکتیو هستن اذیت ندارن

چون خونه شما نورگیره پلاسما حذف میشه.
904 و تی وی های سونی هنوز زبان فارسی رو تو زیرنویس ها پشتیبانی نمیکن.سامسونگ استاد تبلیغات هست و تو موارد جانبی خیلی عالی عمل میکنه! اگر همین تلاش رو تو مولفه اصلی محصولاتش میکرد الان ایفون و پلاسما های پانا و ... باید از رو کره زمین محو میشدن!
راجع به اینپوت لگ هم پیشنهاد میکنم یکم بیشتر تحقیق کنید تا به اطلاعاتتون اضافه بشه.پلاسما ها معمولا اینپوت لگ بیشتری از ال سی دی ها دارن
بهترین کار اینه که خودتون از نزدیک مدلارو ببیند و مقایسه کنید تا به انتخاب مورد علاقتون برسین.

منبعی که این اعداد رو نوشته میگی؟!

والا من که هیچ لگی نمیبینم خیلی هم سریعه
شاید کابل hdmi ام خوبه!نمیدونم!
کالیبره رو هم سایتهایی مثله cnet انجام دادن ولی بدرد نمیخورد
اگه خریدی برات پ.خ میکنم...
من داشتم یکی از همین ریویو ها رو میخوندم نوشته بود که سریعترین پلاسماها معمولا اینپوت لگ پایینتری نسبت به led ها دارن
در مورد اینپوت لگ f8000 چند روز پیش یه جا خوندم اما الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم اون ریویو رو , اما این لینک هم نوشته مقدار اینپوت لگ رو
Samsung UNXXF8000 Game Mode Input Lag Awareness - CNET Samsung Forums
در حالت گیم مود همون 84 هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or