خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
آقا سونی نخرید! همه قابلیتای اسمارتش که *****ه! زیرنویس فارسی هم نمیاره! کلا نخرید من مثل چی به غلت کردن افتادم! فقط خوشگلن پنلاش

Sent from my xperia Z1 using tapatalk
سلام محمد رضا جان ببین دوست عزیز با بخشی از حرفاتون موافقم و با بعضیاش نه چرا؟ ببینید قابلیت اسمارت یه قابلیت فرعی محسوب میشه که شاید همه نخوان ازش استفاده کنن اونجوری هم تو ایران فراگیر نیستش چون همه به نت خوب دسترسی ندارن اما دوست عزیز شما کیفیت خوب تصویر که مهترین ملاک برای خرید تلویزیون هستش رو مد نظر داشته باشین انصافا کیفیت سونی در زمینه تصویر چیزه دیگری هستش امیدوارم هر چه زودتر سونی سرورهاشو درست کنه تا شما دوست عزیز دیگه از انتخابتون اظهار پشیمانی نکنید;)

- - -ویرایش - - -

درود
دوستان یه سوال چند ماه پیش پرسیده بودم فک کنم هنوزم جواب ندادند!
میخواستم ببینم این مانیتور برای ps4 چه طوره؟
samsung s23b575v plus
میخوام بدونم اگه بتمن بیاد برای ps4 رو فول اچ دی باشه با این مانیتور بازی کنم چه طوره؟
سلام علی جان مانیتوره معمولی هستش البته FullHD وشما میتونی باخیال راحت بتمن رو FHD بازی کنی اینم مشخصاتش:
http://www.beronza.pro/shopproduct/3611-مانیتور سامسونگ S23B575V Plus 23||
البته من پیشنهاد بهتری براتون دارم لینک مشخصاتشو برات میزارم میتونی اینم جز گزینه های خرید داشته باشی از سام بهتره
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=7761

آخرین ویرایش:
سلام محمد رضا جان ببین دوست عزیز با بخشی از حرفاتون موافقم و با بعضیاش نه چرا؟ ببینید قابلیت اسمارت یه قابلیت فرعی محسوب میشه که شاید همه نخوان ازش استفاده کنن اونجوری هم تو ایران فراگیر نیستش چون همه به نت خوب دسترسی ندارن اما دوست عزیز شما کیفیت خوب تصویر که مهترین ملاک برای خرید تلویزیون هستش رو مد نظر داشته باشین انصافا کیفیت سونی در زمینه تصویر چیزه دیگری هستش امیدوارم هر چه زودتر سونی سرورهاشو درست کنه تا شما دوست عزیز دیگه از انتخابتون اظهار پشیمانی نکنید;)

- - -ویرایش - - -

سلام علی جان مانیتوره معمولی هستش البته FullHD وشما میتونی باخیال راحت بتمن رو FHD بازی کنی اینم مشخصاتش:
قیمت و مشخصات مانیتور سامسونگ S23B575V Plus 23||
البته من پیشنهاد بهتری براتون دارم لینک مشخصاتشو برات میزارم میتونی اینم جز گزینه های خرید داشته باشی از سام بهتره
ASUS - 24" - VN247H - LED ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا

مشکل اینه که من همین سامسونگ رو تازه گرفتم :| اون زمان میخواستم ایسوی بگیرم شانس نداشتم لامصب هیچ جا پیدا نمیشد! مجبور شدم اینو بگیرم و گر نه همون اول ایسوس میگرفتم :دی حالا ببینم چی میشه.ممنون

آقا سونی نخرید! همه قابلیتای اسمارتش که *****ه! زیرنویس فارسی هم نمیاره! کلا نخرید من مثل چی به غلت کردن افتادم! فقط خوشگلن پنلاش

شما با همين قيمت w804 چي پيشنهاد ميكنيد؟ من فقط كيفيت واسم مهمه و اينكه بالاي ٣ ورودي hdmi داشته باشه hz اش هم همين ٤٠٠

Sent from my iPhone using Tapatalk

- - -ویرایش - - -

http://www.beronza.pro/shopproduct/3611-مانیتور سامسونگ S23B575V Plus 23||
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=7761

والا بحث کیفیت باشه پاناسونیک که بهتر از سونیه اما متاسفانه به زیباییه سونی نیست!
این سال هم پنل 8800 سامسونگ رکوردا رو تو بحث کیفیت جابجا کرد ولی قیمتش نجومیه

دوستانی که f8880 دارن
من تا جایی که تو سایتهای مختلف،کالیبره های مختلف رو تست کردم
کیفیتاشون یه جوری بود، رنگ تیره داشتن،اینکه میگن دقیقترین رنگو دارن رو اصلا متوجه نمیشم!
تا الان بهترین کالیبره ای کالیبره ای که پیدا کردم این بوده :
Picture mode : dynamic
Eco solution : low
شما هم اینو بزارید،نظرتون رو بگید که بهتر از کالیبره ی سایت cnet هست یا نه؟!

اقا امروز بالاخره قسمت شد رفتم تی وی هارو از نزدیک دیدم.نمیدونم چرا اینجا همه گیر دادن به سونی! باز هم همونجوری که فکر میکردم و قدیمم بود سامسونگ کیفیت مناسبتر و قیمت پایینتری نسبت به رقیب داشت.سونی ها یه ایرادی که داشتن و رو مخ من بود بازتاب نور از صفحش زیاد بود! یعنی چی؟ یعنی نور میفتاد توش بازتاب میکرد مثل اینه و این خیلی بد بود! اوضاع سامسونگ بهتر بود توی این مورد.
زیبایی سونی خیلی زیبا بود کیفیت تصویر و ریسپانس تایم هم واقعا متوجه فرق خاصی بین این 2 تا نشدم! (البته تراکم پیکسلی سامسونگ باز بهتر بود!!!! )
به هر حال سری 5 هم میتونه انتخاب مناسبی باشه برای دوستانی که میخوان تلویزیون بگیرن و هزینه کمتر کنن.
!!

SONY
W804

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اینم خوبه اما اینترنتش ؟ زیرنویس فارسیش؟ ساپورت پلیرش اینا تعطیله
دیگه چی؟

سلام
اره این چیزاش ظعیفه -اتفاقا پنلش که دورش زیاده اونکیا خوشگل ترن که ولی کیفیتش خوبه اما اینترنت و زیرنویسو ساپورته فرمت و اینا کمه

اینم خوبه اما اینترنتش ؟ زیرنویس فارسیش؟ ساپورت پلیرش اینا تعطیله
دیگه چی؟

سلام
اره این چیزاش ظعیفه -اتفاقا پنلش که دورش زیاده اونکیا خوشگل ترن که ولی کیفیتش خوبه اما اینترنت و زیرنویسو ساپورته فرمت و اینا کمه
اینترت تی وی استفاده چندانی نداره.بدون موس و کیبورد با کنترل تی وی چطور میشه اینترنت رفت؟!
در مورد زیرنویس هم سونی نمیدونم چرا حرکتی نمیزنه! البته الان تقریبا همه تو منزل ست تاب باکس یا بلوری پلیر یا حتی کنسول مثل ps3 دارن که مشکل زیرنویس و فرمت رو حل میکنه.
بشخصه اگر بخوام فیلمی از رو هارد یا فلش ببینم لپتاپ رو وصل میکنم به تی وی و با کیفیت عالی تماشا میکنم.
باز تصمیم با شماست اگر استفادتون از تی وی بیشتر گیمه w804 با passive 3d عالیه.

دوستان من پارسال این LED رو خریدم از برند LG
19EN33
به نظرتون خوبه؟!
خودم که راضیم بد نیست
تنها بدیش اینه که کابل اچ دی ام آی نداره!!!
مانیتور من ورودی VGA رو ساپورت میکنه میخواستم بدونم میشه از کابل VGA to HDMI استفاده کرد برای تصویر گرفتن از پی اس 4
همچین کابلی هست دیگه؟!چون مطمئنا تنها راهی که میشه 4 رو به مانیتور وصل کرد فقط کابل HDMI هست و مانیتورم HDMI نداره
و تنها راهش اینه از VGA to HDMI استفاده کنم که یکی از دوستان میگفت همچین کابلی نیست و اگر میخوای باید کابل DVI to HDMI بگیری
حالا موندم چکار کنم!!!

دوستان من پارسال این LED رو خریدم از برند LG
19EN33
به نظرتون خوبه؟!
خودم که راضیم بد نیست
تنها بدیش اینه که کابل اچ دی ام آی نداره!!!
مانیتور من ورودی VGA رو ساپورت میکنه میخواستم بدونم میشه از کابل VGA to HDMI استفاده کرد برای تصویر گرفتن از پی اس 4
همچین کابلی هست دیگه؟!چون مطمئنا تنها راهی که میشه 4 رو به مانیتور وصل کرد فقط کابل HDMI هست و مانیتورم HDMI نداره
و تنها راهش اینه از VGA to HDMI استفاده کنم که یکی از دوستان میگفت همچین کابلی نیست و اگر میخوای باید کابل DVI to HDMI بگیری
حالا موندم چکار کنم!!!
عزیز کی گفته تبدیل hdmi به d-sub نداریم؟!
کافی بود یه سرچ کوچیک میکردید.تو بازار هر نوع تبدیلی که بخواید پیدا میشه!!

ميشه بفرماييد Led LM76100 سه بعدي مارك LG خوبه يا نه؟بزرگترين مشكلم اينه كه نميتونم باهاش از هدفون(اوني كه به گوشي ايفون و اچ تي سي ام وصل ميكنم)استفاده كنم.خيلي لزار دهنزس

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

راستي فرمت اين ال اي دي هاي الجي كه usb ميخورن چيه واسه فيلم

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Last edited by a moderator:
عزیز کی گفته تبدیل hdmi به d-sub نداریم؟!
کافی بود یه سرچ کوچیک میکردید.تو بازار هر نوع تبدیلی که بخواید پیدا میشه!!
آره داداش خودم سرچ کرده بودم و دیدم ولی یکی بهم اینجوری گفت منم دو دل شدم!!
اِی خدا خیرت بده یکی از این فروشگاه ها که نوشتی میفروشه با قیمت ارزون و خوب من خودم هر جا میگشتم از 120 هزار تومن کمتر نبود
دستت درد نکنه:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or