vivaz360
کاربر سایت
با این بودجه میتونید سمت w670 سونی برید.پلاسماهای ارزون رو فراموش کنید.والا من همین مدل های 1500 اینا رو منظورم بود
با این بودجه میتونید سمت w670 سونی برید.پلاسماهای ارزون رو فراموش کنید.والا من همین مدل های 1500 اینا رو منظورم بود
من خودم این مانیتور رو دارم خدایی ازش راضیم و رزولوشن هم 1080P هستسلام دوستان من یک مانیتور LG 2261VP دارم ، به نظرتون ارزش داره هزینه کنم یه مانیتور بهتر بگیرم ؟؟ چه تفاوت هایی ایجاد میشه ؟؟
اگر بخواید بهتر از این بگیرید باید 700-800 تومنی خرج کنید!سلام دوستان من یک مانیتور LG 2261VP دارم ، به نظرتون ارزش داره هزینه کنم یه مانیتور بهتر بگیرم ؟؟ چه تفاوت هایی ایجاد میشه ؟؟
ممنون از پاسخ گویی !!! تو سایز 27 اینچ شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنی ؟؟ راستی من یه مدتی با یه پلاسما پاناسونیک 42 اینچ بازی میکردم اما یکبار که کنسول رو خاموش کردم روز بعد که روشن کردم تصویر نمیداد،کابل رو چک و حتی عوض کردم و به پورت های دیگه HDMI هم زدم اما بازم تصویر ندارم ! دستگاه دیگه ای وصل کردم اما بازم بی فایده بود ! به نظر شما مشکل از تلویزیونه ؟؟؟؟اگر بخواید بهتر از این بگیرید باید 700-800 تومنی خرج کنید!
تفاوت شاید تو زاویه دید بهتر و یکم کیفیت تصویر بهتر باشه.
البته سایز این مانیتور یکم برای ps4 کوچیکه که پیشنهاد میکنم به فکر 27اینچ به بالا باشید.
من خودم این مانیتور رو دارم خدایی ازش راضیم و رزولوشن هم 1080P هست
به نظر من اگه تو محیط کوچیک مثل اتاق بازی میکنید این جوابتون رو میده ولی اگه تو محیط بزرگ بازی میکنید میتونید یه مانیتور بزرگ ترجیحا 30 اینچ به بالا تهیه کنید
ممنون از پاسخ گویی !!! تو سایز 27 اینچ شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنی ؟؟ راستی من یه مدتی با یه پلاسما پاناسونیک 42 اینچ بازی میکردم اما یکبار که کنسول رو خاموش کردم روز بعد که روشن کردم تصویر نمیداد،کابل رو چک و حتی عوض کردم و به پورت های دیگه HDMI هم زدم اما بازم تصویر ندارم ! دستگاه دیگه ای وصل کردم اما بازم بی فایده بود ! به نظر شما مشکل از تلویزیونه ؟؟؟؟
- - -ویرایش - - -
تو رزولوشن که واقعا خوبه ، اما به نظر من پردازش رنگ تو پلاسما خیلی بهتره ! از نظر محیط که نهایتش 1 متر با مانیتور فاصله دارم فکر نمی کنم لازم باشه سایز بزرگتر
سلام امین جان جز زیرنویس فارسی هیچ مشکل دیگه ای ندارهبعد 13 میخوام برم Sony w670 بگیرم، مشکلی ایرادی چیزی که نداره دوستان؟
سلام عماد جان اون مانیتور سامسونگه که تو بازار اصلا پیدا نمیشه حتی دست دومش به نظرم برو تو کار ایسوس و به نظرم این رو بگیر ASUS - 24" - VN247H - LEDسلام دوستان .
اقا من میخوام مانیتور بخرم بین برند ایسوس و سامسونگ موندم ؟ کسی میدونه قیمت اینا چنده ؟Asus LED MX239H 23Inches
Samsung LED 3D Monitor S27A950D
برای همه ی زیرنویس ها نمیخواد این مراحل رو انجام بدین و فقط اونایی که نشون نمیدن رو باید دستکاری کرد.سلام دوستان
برای دیدن زیرنویس نمیشه فلش رو مستقیم به تی وی وصل کرد من از گیرنده دیجیتال مارشال که تو خونه بود استفاده کردم،.
فیلمای mkv با زیرنویس SRT ابتدا اسم فیلم با زیرنویس باید مثل هم باشن بعد برنامه notepad را باز کرده از گوشه سمت چپ file رو زده بعد open به پوشه ای که زیرنویس SRT توش هس میرید فایل SRT نشون داده نمیشه باید قسمت پایین راست اون پنجره text documents رو به all files تغییر بدین بعد فایل SRT رو انتخاب و open کنید دوباره از قسمت file گزینه save as رو انتخاب کرده قسمت encoding رو به UTF-8 تغییر داده و save بزنید تمام فیلم با زیرنویس را در یه پوشه قراردهید بریزید داخل فلش و به دستگاه دیجیتال وصل کنید.
منتهی رنگ زیرنویس سفیده اندازه فونتشو هم هر کاری کردم تغییر نداد
داداش من خودم بالای 3 ساله از این مدل مانیتور استفاده میکنم.خدایش کیفیتش عالیه.یعنی من به خیلی از تلویزیون ها ترجیجش میدم.سلام دوستان من یک مانیتور LG 2261VP دارم ، به نظرتون ارزش داره هزینه کنم یه مانیتور بهتر بگیرم ؟؟ چه تفاوت هایی ایجاد میشه ؟؟
سلام دوست عزیز تلویزیون خوبیه کیفیتشم واقعا خوبه نسبت به قیمتش من 42 اینچش 1880 گرفتم فقط برای دیدن شبکه های ایرانی بهتره از گیرنده داخلی خوده تی وی استفاده کنی کیفتش خیلی عالی میشه من اوایل از گیرنده مارشال و ایکس ویژن با کابل hdmi استفاده کردم اصن راضی کننده نبود،بعد 13 میخوام برم Sony w670 بگیرم، مشکلی ایرادی چیزی که نداره دوستان؟