خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام خدمت دوستان عزیز
من بعد از اینکه tv اتاق پزیرایی خونمون عوض کردیم tv قبلیمون رو اوردم اتاق خودم.
مدلش اینه:
lg 42lm66100
میخواستم بدونم ارزش داره که اینو بفروشم برم و یه tv بزرگتر مثل sony
KDL-50R550A یا lg 50la6600 بگیرم و یا همینو نگه دارم.چون اونطور که حساب کردم کم کمش باید 1600 بزارم روش.
ممنون و موفق باشید.

سلام خدمت دوستان عزیز
مدلش اینه:
lg 42lm66100
KDL-50R550A یا lg 50la6600 بگیرم و یا همینو نگه دارم.چون اونطور که حساب کردم کم کمش باید 1600 بزارم روش.
ممنون و موفق باشید.
TV خوبیه که ! 3D هم هست . کافیه بابا هزینه اضافه لازم نیست

بکس من میخوام یه هفته برم سفر...میخواستم بدونم روشی هست که PS4 رو به لپ تاپ وصل کرد؟؟؟ لپ تاپ فقط خروجی HDMI داره درسته؟؟
همونطور که خودت گفتی لپ تاپ فقط خروجی HDMI داره . برای تصویر گرفتن نیاز به ورودی هست پس نمیشه

مارک hitachi چطوره با مشکل بر نمیخوره؟
داداش این همه برند بهتر چسبیدی به هیتاچی البته نظرم رو نمیخوام تحمیل کنم خدای نکرده

سلام خدمت دوستان عزیز
مدلش اینه:
lg 42lm66100
ممنون و موفق باشید.
سلام داداش TV بسیار شیک و زیبایی هستش به نظرم همین رو نگه دار در ضمن 42 هم عالیه برای اتاقت

بجه ها تی وی من kdl 40cx520 هست میخواستم بدونم تنظیمات پیشرفته هست که بتونم کیفیت رو بیارم بالا چجوری این کارو بکنم ؟
سلام دوست عزیز من یه W670 دارم یه سری تنظیمات رو روش انجام دادم ببین به دردت میخوره
تنظیمات: #961

سلام
دوستان بین Sony W670 42" و Samsung F5500 40" کدوم رو پیشنهاد میدید و چرا؟!
کیفیت پنل در درجه ی اول واسم مهمه! همینطور رفلکس کمتر نور...اسمارت بازیاش واسم مهم نیست ولی بدم نمیاد که زیرنویس فارسی رو بندازم کنار فیلم راحت بخونه! (انگار سونی مشکل داره توی این قضیه)-بدم نمیاد باز هم 3 تا HDMI بده تا همه کنسول هامو وصل کنم راحت بهش! تنظیمات پیشفرض هم برام مهم نیست خودم کالیبره میکنم.
استفاده ی اصلی گیمینگ.فیلم FHD.جفتش هم بدون گارانتی و غیر مونتاژ ایران!
ممنون میشم راهنماییم کنین و هر کدوم رو که گفتید بگید چرا.
پ ن: راستی سامسونگ F5300 و F5550 or 5570 هم مدنظر داشته باشید.از نظر قیمت داشتم می دیدم کم کم 400 نومت ارزونتره! تفاوتشون خیلیه؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
اگه خدا بخواد بعد 13 میخوام با ماشین برم بانه دو تا LED SONY 46 مدل W904 بیارم سوالم از دوستان اینه میزارن دو تا led را با ماشین شخصی بیارم یا نه ؟ اگه آدرسی یا مکانی را دوستان سراغ دارن که قیمتاش مناسب و مطمئنه آدرسشا لطف کنن بهم بدن خیلی ممنون

سلام عزیزان کمک
دوستان ما بین w900 و w904 سونی موندیم بالاخره کدوم بهتره ؟ ممنون میشم دقیق و تخصصی کمک کنید چون میخوام بخرم خیلی لازمه
اگه میشه لطف کنید و یه سینمای خانگی با کیفیت عالی هم از برند سونی معرفی کنید ممنون میشم
آخرین ویرایش:
سلام عزیزان کمک
دوستان ما بین w900 و w904 سونی موندیم بالاخره کدوم بهتره ؟ ممنون میشم دقیق و تخصصی کمک کنید چون میخوام بخرم خیلی لازمه
اگه میشه لطف کنید و یه سینمای خانگی با کیفیت عالی هم از برند سونی معرفی کنید ممنون میشم
عزیز این دو مدل یکی هست فقط w900 تولید چین و w904 تولید مالزی هست.من خودم تولید مالزی رو گرفتم.
فکر نکنم تفاوتی تو کیفیت داشته باشن ولی برای احتیاط بیشتر w904 رو تهیه کنید چون امتحانش پس رو داده.
راجع به سینما خانگی اطلاعی ندارم.
پیشاپیش مبارک هم باشه

عزیز این دو مدل یکی هست فقط w900 تولید چین و w904 تولید مالزی هست.من خودم تولید مالزی رو گرفتم.
فکر نکنم تفاوتی تو کیفیت داشته باشن ولی برای احتیاط بیشتر w904 رو تهیه کنید چون امتحانش پس رو داده.
راجع به سینما خانگی اطلاعی ندارم.
پیشاپیش مبارک هم باشه
سلام و اردت خدمت شما دوست عزیز
ولی من شنیدم که w900 تولید مالزی هست اگه اشتباه نکنم ؟؟!!! ممنون میشم کمکم کنید

سلام و اردت خدمت شما دوست عزیز
ولی من شنیدم که w900 تولید مالزی هست اگه اشتباه نکنم ؟؟!!! ممنون میشم کمکم کنید
نه دوست من هرکی این حرف رو زده خواسته شما رو گمراه کنه.حرف فروشنده هارو مخصوصا بانه ای ها رو نباید براحتی قبول کرد!
فقط یه نکته ای رو توجه داشته باشید که موقع خرید تی وی حتما چکش کنید که سالم باشه و پیکسل سوخته ای یا مشکل دیگه نداشته باشه.

سلام عزیزان کمک
اگه فقط بين اين دو تا رو ميفرمايى W904

بهترين سينما خانگى SONY هم:
SONY BDV-N9100 3D
3uny9usa.jpg
ege9u4yb.jpg

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or