خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام و ارادت
دوستان من بین سینمای خانگی سونی و پایونر دو دل شدم بهضی از دوستانم در سایت p30world پیشنهاد دادن پایونر بخرم ممنون میشم دوستانی که از کیفیت و صدایی شفاف و مخصوص گیم و موزیک خبر دارن به من بگن سونی بخرم یا پایونر؟ قیمت هم میخوام در حدود 1.5 بشه تقریبا . از بانه هم میخوام خرید کنم البته اگه باشه و شما پیشنهاد میدید
لطفا مدل دقیق برندی که بهتره و شما اساتید تاییدش میکنید را برام بنویسید و اگه فروشگاه معتبر و جایی را سراغ دارید خواهشا دریغ نکنید.
بنده میخوام بهترین کیفیت را روی ps4 یه من تحویل بده و گه گاهی هم موزیک یا فیلم باهاش بزنیم.در ضمن led بنده هم سونی w904 هست اگه لازمه.
ممنون و تشکر از همه دوستان

سلام و ارادت
دوستان من بین سینمای خانگی سونی و پایونر دو دل شدم بهضی از دوستانم در سایت p30world پیشنهاد دادن پایونر بخرم ممنون میشم دوستانی که از کیفیت و صدایی شفاف و مخصوص گیم و موزیک خبر دارن به من بگن سونی بخرم یا پایونر؟ قیمت هم میخوام در حدود 1.5 بشه تقریبا . از بانه هم میخوام خرید کنم البته اگه باشه و شما پیشنهاد میدید
لطفا مدل دقیق برندی که بهتره و شما اساتید تاییدش میکنید را برام بنویسید و اگه فروشگاه معتبر و جایی را سراغ دارید خواهشا دریغ نکنید.
بنده میخوام بهترین کیفیت را روی ps4 یه من تحویل بده و گه گاهی هم موزیک یا فیلم باهاش بزنیم.در ضمن led بنده هم سونی w904 هست اگه لازمه.
ممنون و تشکر از همه دوستان

درود
عزيز از من ميشنوى يه 9 ماهه ديگه صبر كن مدلهاى بهترى مياد وگرنه SONY بگير چون با TV ايت سينك ميشه و خوب جواب ميده.
حالا چقدر ميخوايد هزينه كنيد؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

درود
عزيز از من ميشنوى يه 9 ماهه ديگه صبر كن مدلهاى بهترى مياد وگرنه SONY بگير چون با TV ايت سينك ميشه و خوب جواب ميده.
حالا چقدر ميخوايد هزينه كنيد؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام و ارادت
ممنون از راهنماییتون بنده در حدود 1.5 میتونم هزینه کنم

سلام دوستان

ارزونترین مانیتور Full HD ممکن که کیفیت خوبی برای ps4 داشته باشه معرفی میکنین ؟ من خودم LG W2286L دارم از قبل که کیفیت جالبی نداره رو ps4

TV هم تو سالن 46 اینچ D8880 داریم ولی نمیزارن من بازی کنم راحت :| :d

یه راهنمایی بکنین خلاصه واسه تو اتاق فاصله کم ارزونترین حالت ممکن o:-)

آخرین ویرایش:
دوستان تی وی 19 تا 22 اینچ ( برای اتاق خودم ) با قیمت زیر 1 تومن معرفی کنید لطفا ( میخوام اردیبهشت بخرم )
تو این قیمتا ( بین 650 تا 850 یا یکم بالا پایین ) اصلا چیزی پیدا میشه ؟ نه میخوام مزخرف باشه نه خیلی خفن :| 3D اصلا مهم نیست یعنی اصلا استفاده نمیکنم . دنبال مارک ـم نیستم یه چیزی که یه عمر جواب بده میخوام ;))

دوستان تی وی 19 تا 22 اینچ ( برای اتاق خودم ) با قیمت زیر 1 تومن معرفی کنید لطفا ( میخوام اردیبهشت بخرم )
تو این قیمتا ( بین 650 تا 850 یا یکم بالا پایین ) اصلا چیزی پیدا میشه ؟ نه میخوام مزخرف باشه نه خیلی خفن :| 3D اصلا مهم نیست یعنی اصلا استفاده نمیکنم . دنبال مارک ـم نیستم یه چیزی که یه عمر جواب بده میخوام ;))
دوست عزیز با این قیمت نمیتونی TV مناسب برداری من این مانیتور رو به جنابعالی وUzumaki Naruto
پیشنهاد میدم خیلی خوبه

آخرین ویرایش:
من یک سوال مبتدیانه دارم:( :دی
الان این مانیتوری که معرفی کردید hdmi میخوره ولی مگه روش اسپیکر هم وجود داره ؟ اگه نه صدا رو چجوری باید از باند های خودم بگیرم ؟
ویرایش :
Extensive Connectivity and Built-in Stereo Speaker for Multimedia Enjoyment
:دی
من نمیدونستم مانیتور ها هم اسپیکر دارن :دی بخاطر همین میگفتم TV معرفی کنید اگه فکر میکنید چیز خوبی تو اون رنج قیمت گیر میاد ( و قاعدتا اسپیکر داشته باشه :دی ) یدونه معرفی کنید :دی

آخرین ویرایش:
سلام خدمت تمام بر بچ گیم خور بلخصوص از نوع سونی بازش b-)
امیدوارم متنی که مینویسم به درد همتون بخوره...
من دوستان برای ps4 و ps3 و pc دنبال یک مانیتور خوب بودم که کیفیت رنگ خوب و قیمت مناسب زمان پاسخ دهی کم و صدای خوب طراحی زیبا و کنتراست بالا و ... بودم یک سرچی زدوم توی مانیتورهای ایسوس و این مدل رو برای خودم مناسب دیدم(MX279H )هر چند با این پول میتونستم تلویزیون 32 سونی یا ال جی یا سامی بگیرم ولی ترجیح دادم مانیتور بگیرم چون به نظرم تکنولوژی استفاده شده برای مانیتور اون رو برای فاصله کمتر از 60 سانت هم مناسب میکنه تا سایز 27 اینج!!! ولی با تلویزیون 32 اینج به نظرم تجربه لذت بخشی در دراز مدت برای فاصله کم نباشه!!! خلاصه دوستان من این مدل رو انتخاب کردم صدای خوبی داره کیفیت تصویر عالیه رنگها طبیعی هستن و..... دوستانی که حالت استفادشون مثل منه (هم برای کامپیوتر هم برای کنسول و اتاقشون کوچیکه 3*4 و تا فاصله دو متر هم میخوان بازی کنن ) من این مدل رو پیشنهاد میکنم و دوستانی که پولشون کمتره بهتره یک نگا عمیق تری به مانیتورهای ایسوس بندازن حتی تا750 هزار تومن. دوستان هر کسی اطلاعات بیشتری در مورد مانیتور خواست من در خدمتم پیام خصوصی بدین.ممنون

دوستان پولم تا هفته آینده اگه خدا بخواد جوره
حول حوش 950 تومان
یه TV میخوام Full HD 32" l اگه چیزی توی این رنج قیمت سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید
...
اینم بگم یه سایت پیدا کردم lg 32 full hd رو از بانه با 72 ساعت تست و خودشونم اونجا تست میکنن میفرسته 900 خوده led و 60-70 تومان هم هزینه ارسالشه
کدومه این 2 تا بهترن ؟

آخرین ویرایش:
من یک سوال مبتدیانه دارم:( :دی
الان این مانیتوری که معرفی کردید hdmi میخوره ولی مگه روش اسپیکر هم وجود داره ؟ اگه نه صدا رو چجوری باید از باند های خودم بگیرم ؟
ویرایش :

:دی
من نمیدونستم مانیتور ها هم اسپیکر دارن :دی بخاطر همین میگفتم TV معرفی کنید اگه فکر میکنید چیز خوبی تو اون رنج قیمت گیر میاد ( و قاعدتا اسپیکر داشته باشه :دی ) یدونه معرفی کنید :دی
سلام مانیتور ایسوس که معرفی کردم تو مشخصاتش زده اسپیکر داره ... اما اگر هم نداشته باشه خروجی هدفون داره شما میتونی فیش اسپیکر رو به خروجی هدفون وصل کنی اونجوری با HDMI میتونی تصویر بگیری وصدا هم از اسپیکر داشته باشی;)
تو اون رنجی که شما گفتین دوستمونphoenix666دوتا TV معرفی کردن که مناسبه

- - -ویرایش - - -

سلام led sony 32r420a یا یه مدل تا یک 1100000 چی پیشنهاد میدید گارانتی مهم نیست فقط تا 1100000 ممنون
سلام اگر میتونی 200 دیگه بزار روش یه سونیW670 بردار بهترین 32 اینچه تو بازار

مانیتور های ASUS خیلی خوبه ولی روی اسپیکیرش حساب باز نکنین اندازه اسپیکر موبایل صداش! فیش خروجی صدا هم داره میشه اسپیکر وصل کرد بهش ولی صداش یه مقدار کمه نسبت به کارت صدا های دیگه... ولی کار رو راه میندازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or