خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام دوستانمن امروز صبح تی ویمو روشن کردم سونی w670, یه نقطه سیاه دیدم یک ماه بیشتر نیس خریدم یکی از پیکسلاش سوخته حالا میترسم به مرور زمان بقیه پیکسلا هم بسوزه آیا امکانش هست؟ کسی میدونه علت سوختن پیکسل چی میتونه باشه؟خیر سرم از فروشگاه خوده سونی خریدم ولی گارانتی نداره

سلام دوستانمن امروز صبح تی ویمو روشن کردم سونی w670, یه نقطه سیاه دیدم یک ماه بیشتر نیس خریدم یکی از پیکسلاش سوخته حالا میترسم به مرور زمان بقیه پیکسلا هم بسوزه آیا امکانش هست؟ کسی میدونه علت سوختن پیکسل چی میتونه باشه؟خیر سرم از فروشگاه خوده سونی خریدم ولی گارانتی نداره
به این زودی! البته بعید بدونم گارانتیش شامل پیکسل سوخته بشه
بچه ها از w670 تعریف میکردن عجیبه واقعا

آخرین ویرایش:
سلام دوستان..برای خونه میخواییم یک ال ای دی 46 بگیریم،،قیمت های قشم چه فرقی داره با اینجا؟
بیشتر برای گیم و فیلم میخوام بعدش هم که دیگه همون تی وی :دی
لطفا از 4.500 به پایین چند مدل رو بگید میخواییم بریم قشم ..فقط چند تا مدل بگید که سرچ کنم..ممنون.

ضربه + نوسان برق
مرور زمان
+ شانس

ا سلام دوستان یه سوال داشتم بازی های ps3 رو کنسول ps4 اجرا میشن یا نه

من دو تا کنسول دارم ps3 وایکس باکیس میخوام ببرم پشت شهرادای بفروشم یه ps4 بگیرم به نظر شما دوستان ارزش داره یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید
با سپاس

ا سلام دوستان یه سوال داشتم بازی های ps3 رو کنسول ps4 اجرا میشن یا نه

من دو تا کنسول دارم ps3 وایکس باکیس میخوام ببرم پشت شهرادای بفروشم یه ps4 بگیرم به نظر شما دوستان ارزش داره یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید
با سپاس
پلی4 نمیتونه دیسک های بازی پلی3 رو اجرا کنه
در مورد فروش هم نظر خودتون هست فقط این رو مد نظر داشته باشید که پلی4 کپی خور نیست فعلا" و باید اورجینال بازی کنید

بچه ها یه تلویزیون خوب می تونین معرفی کنین واسه گیمینگ با پی اس فور و پی سی و فیلم دیدن ؟
ممنون میشم ازتون
سقف هم چهار میلیون
نهایت نهایتش چهار و نیم

دوستان من دیدم اگه بخوام 32 بگیرم خیلی کوچیک میشه اگه 42 بگیرم خیلی بزرگ میشه. یه مدل خوب از سونی بدین که بین این دوتا سایز باشه
بین این 2 سایز 40 هست که تفاوت زیادی با 42 نداره و به نظرم سونی استانداردش بعد 32 .42 باشه

سلام دوستان یکی منو راهنمایی میکنه؟
من میخوام Ps4 بگیرم و یه ماینتور یا Tv ازش تو مغازم استفاده کنم و همراهش از کامپیوتر پس فاصلم باهاش کمه پیشنهاد شما مانیتور چند اینچیه؟اون Asus که دوستان معرفی کردن خوبه؟کیفیت تصویر خیلی برام مهمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or