سلام
بهترین تلویزیون 40 اینچ یا 42 اینچ 1080P تا قیمت 2 تومن چیه؟
مصرف اول گیم بعدش هم فیلم دیدن.
سلام حدود 2.400 من 42 خریدم LG 66000 خیلی راضیم 400 هرتز هم هست
به این زودی! البته بعید بدونم گارانتیش شامل پیکسل سوخته بشهسلام دوستانمن امروز صبح تی ویمو روشن کردم سونی w670, یه نقطه سیاه دیدم یک ماه بیشتر نیس خریدم یکی از پیکسلاش سوخته حالا میترسم به مرور زمان بقیه پیکسلا هم بسوزه آیا امکانش هست؟ کسی میدونه علت سوختن پیکسل چی میتونه باشه؟خیر سرم از فروشگاه خوده سونی خریدم ولی گارانتی نداره
ضربه + نوسان برقسلام دوستانمن امروز صبح تی ویمو روشن کردم سونی w670, یه نقطه سیاه دیدم یک ماه بیشتر نیس خریدم یکی از پیکسلاش سوخته حالا میترسم به مرور زمان بقیه پیکسلا هم بسوزه آیا امکانش هست؟ کسی میدونه علت سوختن پیکسل چی میتونه باشه؟خیر سرم از فروشگاه خوده سونی خریدم ولی گارانتی نداره
پلی4 نمیتونه دیسک های بازی پلی3 رو اجرا کنها سلام دوستان یه سوال داشتم بازی های ps3 رو کنسول ps4 اجرا میشن یا نه
من دو تا کنسول دارم ps3 وایکس باکیس میخوام ببرم پشت شهرادای بفروشم یه ps4 بگیرم به نظر شما دوستان ارزش داره یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید
با سپاس
بین این 2 سایز 40 هست که تفاوت زیادی با 42 نداره و به نظرم سونی استانداردش بعد 32 .42 باشهدوستان من دیدم اگه بخوام 32 بگیرم خیلی کوچیک میشه اگه 42 بگیرم خیلی بزرگ میشه. یه مدل خوب از سونی بدین که بین این دوتا سایز باشه
بچه ها یه تلویزیون خوب می تونین معرفی کنین واسه گیمینگ با پی اس فور و پی سی و فیلم دیدن ؟
ممنون میشم ازتون
سقف هم چهار میلیون
نهایت نهایتش چهار و نیم