M@SOUD64
کاربر سایت
قیمت F8880 شده 4700؟ مطمئن هستید؟ باگارانتی دیگه؟46f8880
٢٠٠ تومن باید اضافه تر بدی : ۴٧٠٠
آخرین ویرایش:
قیمت F8880 شده 4700؟ مطمئن هستید؟ باگارانتی دیگه؟46f8880
٢٠٠ تومن باید اضافه تر بدی : ۴٧٠٠
سلام دوستانمن امروز صبح تی ویمو روشن کردم سونی w670, یه نقطه سیاه دیدم یک ماه بیشتر نیس خریدم یکی از پیکسلاش سوخته حالا میترسم به مرور زمان بقیه پیکسلا هم بسوزه آیا امکانش هست؟ کسی میدونه علت سوختن پیکسل چی میتونه باشه؟خیر سرم از فروشگاه خوده سونی خریدم ولی گارانتی نداره
سلام
نحوه تشخیص مدل w904 از w900 چیه؟ توی تنظیمات خود led هست که بشه دید و یا روی خود دستگاه درج شده ؟
ممنون
سلام دوست عزیز چند اینچش رو میخوایی بگیری؟یکی جواب مارو بده!:d
اگه w670 بخرم از فاصله نزدیک روی میز اذیت نمیشم؟
سلام علی جان سوالت چیه داداش عصبانی نشوجواب ما هم بدید:d)x
پیشاپیش مبارکت باشهدوستان صبح tv من میرسه دستم
چون از بانه میاد و گارانتی و ... نداره میخواستم ببینم به غیر از 4 تا رنگ ( سفید - آبی -سبز - قرمز ) چه چیزهای دیگه ای رو باید تست کنم ؟
فیلم هم باید بریزم روی فلش و تست کنم یا نیازی نیست. اگه آره که یه فیلم کوتاه با کیفیت بهم معرفی کنید برای تست و سایزش هم زیاد نباشه
ممنون عزیزسلام دوست عزیز چند اینچش رو میخوایی بگیری؟
من 32 رو دارم به عنوان مانیتور ازش استفاده میکنم فاصله هم باهاش 70 سانته اصلا اذیت نمیشم
سلام علی جان سوالت چیه داداش عصبانی نشو
پیشاپیش مبارکت باشه
به نظرم بدترین عیب میتونه پیکسل سوخته باشه
نمیخواد فیلم بریزی رو فلش بنظرم چندتا عکس بگیر با زمینه سفید بعد با عکسها تست کن ببین پیکسل سوخته نداشته باشه البته برای مشخص شدن پیکسل سوخته از چند جهت نگاهش کن
داخل تنظیمات تی وی هم زده.مشخصات سیستم رو ببین.سلام
نحوه تشخیص مدل w904 از w900 چیه؟ توی تنظیمات خود led هست که بشه دید و یا روی خود دستگاه درج شده ؟
ممنون
قیمت F8880 شده 4700؟ مطمئن هستید؟ باگارانتی دیگه؟
بدون گارانتیش ارزونتره؟
Input lag چقدره؟
سلام این مدل تو جمهوری هست LG 32LN575 32inch قیمت چنده:-b
اینم جواب بدین بی زحمت.(لطفا با شناخت کامل جواب بدین)دوستان عزیز یه تلویزیون میخوام تا سقف قیمت سه میلیون.مهمترین اولویتم اینه برای بازی کردن عالی باشه.مهم نیست که بتونم باهاش برم فیسبوک یا فیلم زیر نویس جدا بخونه مهم اینه یه تصویر خیلی خوب بهم بده.