خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
دوستان عزیز یه تلویزیون میخوام تا سقف قیمت سه میلیون.مهمترین اولویتم اینه برای بازی کردن عالی باشه.مهم نیست که بتونم باهاش برم فیسبوک یا فیلم زیر نویس جدا بخونه مهم اینه یه تصویر خیلی خوب بهم بده.

سلام دوستانمن امروز صبح تی ویمو روشن کردم سونی w670, یه نقطه سیاه دیدم یک ماه بیشتر نیس خریدم یکی از پیکسلاش سوخته حالا میترسم به مرور زمان بقیه پیکسلا هم بسوزه آیا امکانش هست؟ کسی میدونه علت سوختن پیکسل چی میتونه باشه؟خیر سرم از فروشگاه خوده سونی خریدم ولی گارانتی نداره

فک کنم باید تصویر اسکرین سیور رو سیاه بزاری ببینی اون نقطه اگر سیاه نشد مشکل داره , ولی بگم که واسه مطمئن شدن اونجا رو با دستمال خود tv خوب تمیز کن یادمه چند سال پیش منم فک کردم پیکسل مانیتور سوخته ولی یه لکه عجیب بود که تونستم پاکش کنم :d
تازه اگه پیکسلش هم سوخته باشه ببر گارانتی , هر چند امیدوارم همون لکه باشه و کارت راه بیوفته

دوستان صبح tv من میرسه دستم
چون از بانه میاد و گارانتی و ... نداره میخواستم ببینم به غیر از 4 تا رنگ ( سفید - آبی -سبز - قرمز ) چه چیزهای دیگه ای رو باید تست کنم ؟
فیلم هم باید بریزم روی فلش و تست کنم یا نیازی نیست. اگه آره که یه فیلم کوتاه با کیفیت بهم معرفی کنید برای تست و سایزش هم زیاد نباشه

یکی جواب مارو بده!:d
اگه w670 بخرم از فاصله نزدیک روی میز اذیت نمیشم؟
سلام دوست عزیز چند اینچش رو میخوایی بگیری؟
من 32 رو دارم به عنوان مانیتور ازش استفاده میکنم فاصله هم باهاش 70 سانته اصلا اذیت نمیشم

جواب ما هم بدید:d)x
سلام علی جان سوالت چیه داداش عصبانی نشو;)

دوستان صبح tv من میرسه دستم
چون از بانه میاد و گارانتی و ... نداره میخواستم ببینم به غیر از 4 تا رنگ ( سفید - آبی -سبز - قرمز ) چه چیزهای دیگه ای رو باید تست کنم ؟
فیلم هم باید بریزم روی فلش و تست کنم یا نیازی نیست. اگه آره که یه فیلم کوتاه با کیفیت بهم معرفی کنید برای تست و سایزش هم زیاد نباشه
پیشاپیش مبارکت باشه
به نظرم بدترین عیب میتونه پیکسل سوخته باشه
نمیخواد فیلم بریزی رو فلش بنظرم چندتا عکس بگیر با زمینه سفید بعد با عکسها تست کن ببین پیکسل سوخته نداشته باشه البته برای مشخص شدن پیکسل سوخته از چند جهت نگاهش کن

سلام دوست عزیز چند اینچش رو میخوایی بگیری؟
من 32 رو دارم به عنوان مانیتور ازش استفاده میکنم فاصله هم باهاش 70 سانته اصلا اذیت نمیشم

سلام علی جان سوالت چیه داداش عصبانی نشو;)

پیشاپیش مبارکت باشه
به نظرم بدترین عیب میتونه پیکسل سوخته باشه
نمیخواد فیلم بریزی رو فلش بنظرم چندتا عکس بگیر با زمینه سفید بعد با عکسها تست کن ببین پیکسل سوخته نداشته باشه البته برای مشخص شدن پیکسل سوخته از چند جهت نگاهش کن
ممنون عزیز
چشم
خودم با 4 تا رنگ
سفید خالص
قرمز و سبز و آبی باکدهای
0-0-255
255-0-0
0-255-0
0-0-0-0
یکی از کسانی که توی انکار وارد بود گفت با این رنگها تست کن
رنگها با photoshop درست شدن و به صورت خالص هستن

کلا میخواستم بدونم چیز دیگه ایشو نباید تست کرد

سپاس

آخرين آپديت TV هاى SONY.
PKG 4.401GAA
2 APR 2014
بهبود عملكرد و ثبات تلويزيون اينترنتى
بهبود ثبات تابع معكوس صفحه نمايش
yrabu5ah.jpg

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان عزیز یه تلویزیون میخوام تا سقف قیمت سه میلیون.مهمترین اولویتم اینه برای بازی کردن عالی باشه.مهم نیست که بتونم باهاش برم فیسبوک یا فیلم زیر نویس جدا بخونه مهم اینه یه تصویر خیلی خوب بهم بده.
اینم جواب بدین بی زحمت.(لطفا با شناخت کامل جواب بدین)
ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or