خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
بله تیوی مثلما یکسری مزیتهایی نسبت به مانیتور داره .مثلا شما میتونی با پول کمتری صفحه بزرگتری داشته باشی.ولی خیلی فرقه بین ۳۲ تا ۲ شاید برای عموم افراد بازی روی یک صفحه بزرگتر حتی بهتر و دلچسپ تر باشه ولی محاله ممکنه گیمر حرفه ای رو ببینی که رو تلویزیون خونش با تاخیر ۳۲بازی کنه و بگه فرق نداره.
مثل این میمونه که بیاید بگید این حرف اشتباهه که بنز از پراید بهتره من خودم با پراید توی ۱۰ ثانیه به سرعت ۱۰۰ رسیدم با بنز توی ۴ ثانیه و واقعا این ۶ ثانیه اوتقد کمه که اصلا توزندگی ادم تاثیر نداره و همه باید پراید بخرن!!
این مثال تو دنیایه لاکپشتها صدق میکنه. تجربه پیدا کنید متوجه میشید.تنها ایراد لگ تو مولتی پلیر مقدار خیل کمی تاثیر داره.لگ زیر ۴۰ هم احساسش خیلی سخته تو بازیهای بدون مولتی هم هیچ تاثیری تو کیفیت گیم پلی نمیزاره در عوض صفحه بزرگتر کیفیت تصویر و رنگهای غنی تر لذتو بیشتر میکنه

این مثال تو دنیایه لاکپشتها صدق میکنه. تجربه پیدا کنید متوجه میشید.تنها ایراد لگ تو مولتی پلیر مقدار خیل کمی تاثیر داره.لگ زیر ۴۰ هم احساسش خیلی سخته تو بازیهای بدون مولتی هم هیچ تاثیری تو کیفیت گیم پلی نمیزاره در عوض صفحه بزرگتر کیفیت تصویر و رنگهای غنی تر لذتو بیشتر میکنه

در مورد بحث امروز این مقاله رو پیدا کردم . امیدوارم مفید باشه
این رو هم عرض کنم که با توجه به تجربه شخصیم با شما موافقم .
دوستان در مورد اینپوت لگ هم میتونید به این سایت مراجعه کنید
Best TVs & Monitors for Gaming: Input Lag Database

Monitor vs TV for Gaming - What is The Difference?

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: the4thclone
دوستان در خرید این مدل شک نکنید ( این مدل رو در اصل به اسم 55X8500E میشناسن )
تا 5 میلیون بهتر از این گیر نمیاد ارزش ریال به ریالی هم که میدید داره
کنتراست عالی و کلا چیزی که خیلی بیشتر از قیمتش ارزش خرید داره
با گارانتی بظاهر معتبر ( که کارت و ... داره ) و هزینه حمل و نقل و نصب و تست 5050 در اومد از همین سلام بابا
قیمت همین مدل با گارانتی شرکت بازرگانی ایران حدود 2 میلیون بیشتر براتون آب میخوره
دادا نگفتی تی‌وی رو گرفتی پنلش چی بود؟

خوب در مورد کیفیت گیمینگشم بگید .مطمعنم گرونترین تلویزیون ها هم به درد بازی نمیخورن
به نظرم تلویزیون خریدن فقط به درد خانواده ها میخوره و گرنه راست کار ما نیستن. چندین مدل مانیتور پیدا کردم که اکثرا توی ایران گیر نمیان یا مثلا hdr نداره و اینها .متاسفانه بازار کشور ما در زمینه گیمینگ خیلی ضعیفه و این موارد محدودیم که هستن قیمت فضایی دارن .چه میشه گفت در هر صورت چاره ای که نیست.

من الان ۶ سال هست که هر سال بهترین تلویزیون رو با مونیتور ها دارم مقایسه میکنم
چون pc fan هستم قطعا تمایل به مونیتور دارم
ولی به جرات میگم تو این ۶ سال نتونستم از تلویزیون دل بکنم
تنها مزیت مونیتور به تلویزیون اینپوت لگ پایین هست که اونم رو کاغذ هست فقط.

• Like
Reactions: INCENT∇
بنظر
از سلام بابا گرفتی؟ چطوره؟
سلام بابا جای مطمئنی هست و فروشنده هاش هم آدم های خوش برخوردی هستن
کلا به این بانه ای ها بیشتر از مغازه های جمهوری اعتماد دارم آدم خرده شیشه دار توشون خیلی کمتره
و اینکه قیمت هم اختلافش زیاده با نمایندگی تهران و از همه مهمتر میدونی جنسی که بهت میدن مونتاژ داخل نیست

چون من شنیدم سونی هایی که نمایندگی موجود داره همه مونتاژ داخل هستن
بازم کسی اطلاع داره بگه

• Like
Reactions: VICE
پنل ips رنگ مشکیش اگه با زاویه نگاه کنی خاکستری دیده میشه،کلا رنگ مشکیش به خاکستری میزنه
اگه از روبه رو نگاه کنی چی؟
اینکه قیمت هم اختلافش زیاده و از همه مهمتر میدونی جنسی که بهت میدن مونتاژ داخل نیست
مثلا از کجا میشه فهمید سونیای که دارند مونتاژ کجان؟

مثلا از کجا میشه فهمید سونیای که دارند مونتاژ کجان؟
کلا جنس هایی که مونتاژ داخل باشن مستقیم در اختیار نمایندگی اون شرکت در ایران قرار میگیرن و نه اینکه به عنوان جنس بدون گارانتی از تهران به بانه برده بشن و بعد دوباره بیارن تهران بفروشن

پنل رو بشدت پیشنهاد میدم VA بگیرید و IPS نگیرید
خیلی از پنل های IPS کاملا مشکی رو خاکستری نشون میدن
این موضوع مخصوصا توی شب که نور محیط کمتره بشدت آزار دهنده میشه و از خریدتون پشیمون میشید .
متاسفانه قیمت ها هم مجدد شروع کرده بالا رفتن و الان خیلی از این سایت های بانه ای دیگه تلویزیون رو به قیمتی که توی سایتشون زدن نمیدن و چند صد هزار تومن بیشتر میگیرن

راستی دوستان این تلویزیون سونی 8500E رو که میخوام آپدیت کنم از طریق وای فای میگه آپدیت در دسترس نیست لطفا از طریق USB اقدام به آپدیت کنید !!! می خواستم بدونم کلا بدون USB نمیشه آپدیت کردش ؟

Last edited by a moderator:
پنل رو بشدت پیشنهاد میدم VA بگیرید و IPS نگیرید
خیلی از پنل های IPS کاملا مشکی رو خاکستری نشون میدن
این موضوع مخصوصا توی شب که نور محیط کمتره بشدت آزار دهنده میشه و از خریدتون پشیمون میشید .
متاسفانه قیمت ها هم مجدد شروع کرده بالا رفتن و الان خیلی از این سایت های بانه ای دیگه تلویزیون رو به قیمتی که توی سایتشون زدن نمیدن و چند صد هزار تومن بیشتر میگیرن
البته ips داریم تا ips...همشون این مشکل رو ندارن..
در ips های ارزون قیمت این مشکل تا حدی هست ولی در نوع مرغوب و گرون قیمتش این موضوع وجود نداره.
قیمتم قطعا با توجه به اتفاقات کردستان عراق گرونترم میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

راستی دوستان این تلویزیون سونی 8500E رو که میخوام آپدیت کنم از طریق وای فای میگه آپدیت در دسترس نیست لطفا از طریق USB اقدام به آپدیت کنید !!! می خواستم بدونم کلا بدون USB نمیشه آپدیت کردش ؟

داداش باید از طریق یو اس بی آپدیت کنی..نسخه جدیدشو دان کن بریز تو فلش و وصل کن به تی وی..خودش میره برای آپدیت کردن

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: dooste.man83

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or