تمام پنل های ips یه ایراد اساسی دارن اونم کنتراست پایینه نسبت به va و oled.فقط زاویه دید خوبی داره که به درد تلویزیونبزرگ اونم توی پذیرایی میخوره.هیچ ips به پای va نمیرسه توی رنگ مشکی و کنتراست مخصوصا توی تاریکی
درسته..من همیشه میگم اگر تی وی مختص بازی هست va حرف نداره..ولی اگر قراره تی وی در سالن استفاده بشه و بجز بازی برای استفاده های دیگه هم باشه ips بهتر جواب میده..تمام پنل های ips یه ایراد اساسی دارن اونم کنتراست پایینه نسبت به va و oled.فقط زاویه دید خوبی داره که به درد تلویزیونبزرگ اونم توی پذیرایی میخوره.هیچ ips به پای va نمیرسه توی رنگ مشکی و کنتراست مخصوصا توی تاریکی
نه منظورم اینه که از کجا میشه فهمید مونتاژ مالزیه یا سفارش اروپاست؟ مثلا نحوه خوندن عددش ریجنش و مشخص میکنه؟ یا حرفی چیزی به اختصارکلا جنس هایی که مونتاژ داخل باشن مستقیم در اختیار نمایندگی اون شرکت در ایران قرار میگیرن و نه اینکه به عنوان جنس بدون گارانتی از تهران به بانه برده بشن و بعد دوباره بیارن تهران بفروشن
از روی برچسب خود تی وی میشه فهمید ساخت کجاستنه منظورم اینه که از کجا میشه فهمید مونتاژ مالزیه یا سفارش اروپاست؟ مثلا نحوه خوندن عددش ریجنش و مشخص میکنه؟ یا حرفی چیزی به اختصار
از روبرو یکم بهتره ولی بازم خاکستریهاگه از روبه رو نگاه کنی چی؟
مثلا از کجا میشه فهمید سونیای که دارند مونتاژ کجان؟
دوست عزیز بیشترین آمار فروش پنل الان مربوط به ips هست..اینجور که شما میگی الان همه باید پشیمون باشند..الان من 8500E دارم که پنل VA هست تصویرش اینقدر هم که میگن از کناره ها بد نمیشه
بنظرم یکم بزرگ نمایی کردن
کلا بنده براساس تجربه میگم اگر پنل IPS بگیرید پشیمون میشید
زاویه دید رو با یک جابه جایی ساده میشه درست کرد ولی کنتراست پایین رو اصلا نمیشه و بسیار روی اعصابه
اولا که بابت تبریکتون متشکرم اما در مورد این بحثدوست عزیز بیشترین آمار فروش پنل الان مربوط به ips هست..اینجور که شما میگی الان همه باید پشیمون باشند..
هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارن و مصرف کننده با توجه به نیازش یکی رو انتخاب میکنه..
درسته شما الان va خریدی،مبارکت باشه و بخوبی برات کار کنه انشالا.. ولی دلیل نمیشه ips رو بیخود تخریب کنی..
میشه بپرسم کدام پنل ips مشکل کنتراست رو حل کرده؟؟؟اولا که بابت تبریکتون متشکرم اما در مورد این بحث
یک مثال ساده میزنم از تلویزیون های سونی میزنم ( کاری به برند های دیگه فعلا ندارم )
از اونجایی که سری های پایین تر بدلیل قیمتشون فروش خیلی بیشتری از رده بالاتر ها دارن بنظرت میشه گفت پس رده پایین تر ها بهتره !!!
اکثر تلویزیون های رده پایین سونی ips هست و رده های بالاش VA
نکته بعدی اینکه بنده وقتی نظر شخصیم رو میگم اسمش تخریب نمیشه !!! شما هم نظر شخصیت محترمه
هرکسی یکم مطالعه کنه میتونه ببینه خرید چه چیزی براش مناسب تره بنده هم تجربه شخصیم رو گفتم
حالا شما علاقه شخصی به IPS داری اون مساله اش جداست و میتونی تهیه کنی ولی کسی در مورد پنل VA نظرش رو گفت نمیتونی بگی چرا نظر داده
در ضمن قطعا پنل های IPS بسیار عالی هم در بازار وجود داره که همین مشکل کنتراست رو واقعا حل کرده اما وقتی در مورد IPS صحبت میکنیم یک برآیندی از همه جنس هایی که تو بازار وجود داره رو در موردش بحث میکنیم و یک دید کلی داریم
دوست عزیز من این جسارتو نکردم که بگم شما چرا نظر دادید..اولا که بابت تبریکتون متشکرم اما در مورد این بحث
یک مثال ساده میزنم از تلویزیون های سونی میزنم ( کاری به برند های دیگه فعلا ندارم )
از اونجایی که سری های پایین تر بدلیل قیمتشون فروش خیلی بیشتری از رده بالاتر ها دارن بنظرت میشه گفت پس رده پایین تر ها بهتره !!!
اکثر تلویزیون های رده پایین سونی ips هست و رده های بالاش VA
نکته بعدی اینکه بنده وقتی نظر شخصیم رو میگم اسمش تخریب نمیشه !!! شما هم نظر شخصیت محترمه
هرکسی یکم مطالعه کنه میتونه ببینه خرید چه چیزی براش مناسب تره بنده هم تجربه شخصیم رو گفتم
حالا شما علاقه شخصی به IPS داری اون مساله اش جداست و میتونی تهیه کنی ولی کسی در مورد پنل VA نظرش رو گفت نمیتونی بگی چرا نظر داده
در ضمن قطعا پنل های IPS بسیار عالی هم در بازار وجود داره که همین مشکل کنتراست رو واقعا حل کرده اما وقتی در مورد IPS صحبت میکنیم یک برآیندی از همه جنس هایی که تو بازار وجود داره رو در موردش بحث میکنیم و یک دید کلی داریم
درست میفرمایید ذات این نوع پنل این مشکل رو داره اما تو بعضی هاش خیلی توی ذوق میزنه و توی بعضی مدل هاش که با کیفیت تر هست خیلی وضعیت بهترهمیشه بپرسم کدام پنل ips مشکل کنتراست رو حل کرده؟؟؟
سایز 65 اینچ گرفتی؟؟چه قیمتیدوستان یک سوال روی جعبه تلویزیون نوشته 65X85E ولی در مشخصات تلویزیون که میزنم نوشته 65X8500E
الان آپدیتی که باید براش دانلود بشه براساس کدوم هست ؟
چرا از طریق خود به روزرسانی دستگاه تلویزیون نمیتونه خودش رو آپدیت کنه ؟( بخاطر اینه که توی ایران هستیم یا بخاطر اینه که سایتش فیل تر هست ) ؟
امکان داره لینک دانلود آپدیتش رو برام قرار بدید تا با USB انتقال بدم .
بسیار ممنونم
آره 55 برام آورد خوشم نیومد برد 65 آورد همون مدلش رو البته من مدل تلویزیون قبلیم سونی 52EX700بود و دیگه خیلی وقت بود کار کرده بودسایز 65 اینچ گرفتی؟؟چه قیمتی
مبارک باشه.آره 55 برام آورد خوشم نیومد برد 65 آورد همون مدلش رو البته من مدل تلویزیون قبلیم سونی 52EX700بود و دیگه خیلی وقت بود کار کرده بود
برام 7350 دراومد با گارانتی
حمل و نقل و نصب هم 300 گرفت (البته دو بار مسیر رو مجبور شد بره و برگرده )