خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
تمام‌ پنل های ips یه ایراد اساسی دارن اونم کنتراست پایینه نسبت به va و oled.فقط زاویه دید خوبی داره که به درد تلویزیون‌بزرگ اونم توی پذیرایی میخوره.هیچ ips به پای va نمیرسه توی رنگ مشکی و کنتراست مخصوصا توی تاریکی

تمام‌ پنل های ips یه ایراد اساسی دارن اونم کنتراست پایینه نسبت به va و oled.فقط زاویه دید خوبی داره که به درد تلویزیون‌بزرگ اونم توی پذیرایی میخوره.هیچ ips به پای va نمیرسه توی رنگ مشکی و کنتراست مخصوصا توی تاریکی
درسته..من همیشه میگم اگر تی وی مختص بازی هست va حرف نداره..ولی اگر قراره تی وی در سالن استفاده بشه و بجز بازی برای استفاده های دیگه هم باشه ips بهتر جواب میده..
متاسفانه پنل va با این همه خوبی ولی زاویه دید خوبی نداره و برای زمانی که زاویه دید تغییر کنه زیاد جالب درنمیاد..

پنل IPS
  • زاویه دید بالاست.
  • زمان پاسخ دهی کم
  • حساسیت مربوط به ضریه کم است.
  • کریستال مایع را به صورت افقی نمایش می دهد.
  • قیمتشان به نسبت VA بالاتره
  • پراکندگی کمتر نور
  • از لحاظ کنتراست به نسبت VA پایین تر است.
  • مناسب برای محیط های روشن
  • پیچیدگی فناوری استفاده شده و مزایای بیشتر
IPS : چه کسی باید این مدل را بخرد ؟ کسانی که یک اتاق نشیمن بزرگ دارند و می خواهند از تمام زوایا بتوانن از تلویزیون استفاده کنند چون به زاویه دکسترده نیاز دارند.

پنل VA

• زاویه دید پایین است.
  • زمان پاسخ دهی متوسط
  • حساسیت مربوط به ضربه زیاد است.
  • کریستال مایع را به صورت عمودی نمایش می دهد.
  • قیمتشان به نسبت IPS پایین تر است.
  • پراکندگی زیاد نور
  • از لحاظ کنتراست به نسبت IPS بالا تر است.
  • مناسب برای محیط های تاریک
VA : چه کسی باید این مدل را بخرد؟ کسانی که به دنبال کیفیت تصویر در اتاق تاریک هستند و کسانی که نیاز به زاویه دید گسترده ندارند .

Last edited by a moderator:
کلا جنس هایی که مونتاژ داخل باشن مستقیم در اختیار نمایندگی اون شرکت در ایران قرار میگیرن و نه اینکه به عنوان جنس بدون گارانتی از تهران به بانه برده بشن و بعد دوباره بیارن تهران بفروشن
نه منظورم اینه که از کجا میشه فهمید مونتاژ مالزیه یا سفارش اروپاست؟ مثلا نحوه خوندن عددش ریجنش و مشخص میکنه؟ یا حرفی چیزی به اختصار

اگه از روبه رو نگاه کنی چی؟

مثلا از کجا میشه فهمید سونیای که دارند مونتاژ کجان؟
از روبرو یکم بهتره ولی بازم خاکستریه:D
من مانیتور ips دارم و تلویزیون VA قشنگ تفاوتشون معلومه:D
ضعف بزرگ IPS همین رنگ مشکیشه ولی رنگ های دیگه رو خوب نشون میده،زاویه دیدش هم خوبه

• Like
Reactions: VICE and INCENT∇
الان من 8500E دارم که پنل VA هست تصویرش اینقدر هم که میگن از کناره ها بد نمیشه
بنظرم یکم بزرگ نمایی کردن
کلا بنده براساس تجربه میگم اگر پنل IPS بگیرید پشیمون میشید
زاویه دید رو با یک جابه جایی ساده میشه درست کرد ولی کنتراست پایین رو اصلا نمیشه و بسیار روی اعصابه

الان من 8500E دارم که پنل VA هست تصویرش اینقدر هم که میگن از کناره ها بد نمیشه
بنظرم یکم بزرگ نمایی کردن
کلا بنده براساس تجربه میگم اگر پنل IPS بگیرید پشیمون میشید
زاویه دید رو با یک جابه جایی ساده میشه درست کرد ولی کنتراست پایین رو اصلا نمیشه و بسیار روی اعصابه
دوست عزیز بیشترین آمار فروش پنل الان مربوط به ips هست..اینجور که شما میگی الان همه باید پشیمون باشند..
هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارن و مصرف کننده با توجه به نیازش یکی رو انتخاب میکنه..
درسته شما الان va خریدی،مبارکت باشه و بخوبی برات کار کنه انشالا.. ولی دلیل نمیشه ips رو بیخود تخریب کنی..

آخرین ویرایش:
دوست عزیز بیشترین آمار فروش پنل الان مربوط به ips هست..اینجور که شما میگی الان همه باید پشیمون باشند..
هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارن و مصرف کننده با توجه به نیازش یکی رو انتخاب میکنه..
درسته شما الان va خریدی،مبارکت باشه و بخوبی برات کار کنه انشالا.. ولی دلیل نمیشه ips رو بیخود تخریب کنی..
اولا که بابت تبریکتون متشکرم اما در مورد این بحث
یک مثال ساده میزنم از تلویزیون های سونی میزنم ( کاری به برند های دیگه فعلا ندارم )
از اونجایی که سری های پایین تر بدلیل قیمتشون فروش خیلی بیشتری از رده بالاتر ها دارن بنظرت میشه گفت پس رده پایین تر ها بهتره !!!
اکثر تلویزیون های رده پایین سونی ips هست و رده های بالاش VA
نکته بعدی اینکه بنده وقتی نظر شخصیم رو میگم اسمش تخریب نمیشه !!! شما هم نظر شخصیت محترمه
هرکسی یکم مطالعه کنه میتونه ببینه خرید چه چیزی براش مناسب تره بنده هم تجربه شخصیم رو گفتم
حالا شما علاقه شخصی به IPS داری اون مساله اش جداست و میتونی تهیه کنی ولی کسی در مورد پنل VA نظرش رو گفت نمیتونی بگی چرا نظر داده

در ضمن قطعا پنل های IPS بسیار عالی هم در بازار وجود داره که همین مشکل کنتراست رو واقعا حل کرده اما وقتی در مورد IPS صحبت میکنیم یک برآیندی از همه جنس هایی که تو بازار وجود داره رو در موردش بحث میکنیم و یک دید کلی داریم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان >:D<
من با بودجه پایین میخوام یه مانیتور برای ps4 بخرم الان از تی وی خونه استفاده میشه کیفیتش جالب نیست لبه ها صاف نیستن همچنین توی تاریکی چیزی مشخص نیست نور زیاد هم که باشه بازم همینطور مشکل از tv هست ایا یا کلا سایز 42 اینطور میشه ؟
جالبش اینه وقتی عکس های ذخیره شدم رو با فلش مموری روی همون تی وی یا مانیتورم نگاه میکنم لبه ها کاملا صاف هستن نمیدونم چرا !!
گاهیم با مبدل به مانیتور وصلش میکنم کیفیت تصویرش 768*1366 هست ولی مشکل نور حل میشه
الان مانیتور سامسونگ مدل LS22F355HN سايز 22 اينچ رو میخوام بخرم خودم الان هم سامسونگ دارم با پنل tn که مورد ازار دهنده ای جز رزولوشن تصویرش ندارم اما نمایندگی lg رو رفتم 22mp58vq رو بم پیشنهاد کرد و گفت سامسونگه پنلشون غیر واقعیه و فلان نظرتون چیه اخه 22mp58vq یه صد تومن بالاتره :D

یک مثال ساده میزنم از تلویزیون های سونی میزنم ( کاری به برند های دیگه فعلا ندارم )
از اونجایی که سری های پایین تر بدلیل قیمتشون فروش خیلی بیشتری از رده بالاتر ها دارن بنظرت میشه گفت پس رده پایین تر ها بهتره !!!
نکته بعدی اینکه بنده وقتی نظر شخصیم رو میگم اسمش تخریب نمیشه !!! شما هم نظر شخصیت محترمه
هرکسی یکم مطالعه کنه میتونه ببینه خرید چه چیزی براش مناسب تره بنده هم تجربه شخصیم رو گفتم
حالا شما علاقه شخصی به IPS داری اون مساله اش جداست و میتونی تهیه کنی ولی کسی در مورد پنل VA نظرش رو گفت نمیتونی بگی چرا نظر داده

در ضمن قطعا پنل های IPS بسیار عالی هم در بازار وجود داره که همین مشکل کنتراست رو واقعا حل کرده اما وقتی در مورد IPS صحبت میکنیم یک برآیندی از همه جنس هایی که تو بازار وجود داره رو در موردش بحث میکنیم و یک دید کلی داریم
میشه بپرسم کدام پنل ips مشکل کنتراست رو حل کرده؟؟؟

• Like
Reactions: Jack cooper

دوست عزیز من این جسارتو نکردم که بگم شما چرا نظر دادید..
بنده میگم هر کدوم از این پنلها مزایا و معایب خودشونو دارن..مثلا منی که خانوادگی و در زاویه های مختلف از تی وی استفاده میکنم بیشتر ips به کارم میاد که مشکل زاویه دید نداشته باشم..کسی که گیمر واقعی هست قطعا va خیلی براش بهتره چون معمولا ثابت جلوی تی وی میشینه..

البته اینم بگم با توجه به پیشرفتهای زیاد oled ها و اینکه قیمتشونم داره معقول میشه بزودی این دو نوع پنل جای خودشونو به oled میدن که دیگه در اولد خیلی از مشکلات الان وجود نداره..
در کل خوشحالم سونی خریدی..چون خودم یکی از طرفداران سونی هستم بخاطر کیفیت ساخت و کیفیت تصویر بی نظیری که داره..فقط یکم حواستو به تی وی بیشتر جمع کن چون پنلهای va به شدت به ضربه حساستر از ips هستند..که خدایی نکرده مشکلی براش پیش نیاد..
موفق باشی..

میشه بپرسم کدام پنل ips مشکل کنتراست رو حل کرده؟؟؟
درست میفرمایید ذات این نوع پنل این مشکل رو داره اما تو بعضی هاش خیلی توی ذوق میزنه و توی بعضی مدل هاش که با کیفیت تر هست خیلی وضعیت بهتره
خودم مانتیتورم ایسوس و پنل IPS هست و تا حالا مشکل جدی ای با این بحث کنتراستش نداشتم ولی تلویزیون های زیادی رو دیدم با پنل IPS از چندین برند که کاملا رنگ مشکی رو خاکستری نشون میداد و خود من که اولین بار تصویرشون رو دیدم حس بدی رو بهم منتقل کرد

دوستان یک سوال روی جعبه تلویزیون نوشته 65X85E ولی در مشخصات تلویزیون که میزنم نوشته 65X8500E

الان آپدیتی که باید براش دانلود بشه براساس کدوم هست ؟
چرا از طریق خود به روزرسانی دستگاه تلویزیون نمیتونه خودش رو آپدیت کنه ؟( بخاطر اینه که توی ایران هستیم یا بخاطر اینه که سایتش فیل تر هست ) ؟

امکان داره لینک دانلود آپدیتش رو برام قرار بدید تا با USB انتقال بدم .

بسیار ممنونم

Last edited by a moderator:
دوستان یک سوال روی جعبه تلویزیون نوشته 65X85E ولی در مشخصات تلویزیون که میزنم نوشته 65X8500E

الان آپدیتی که باید براش دانلود بشه براساس کدوم هست ؟
چرا از طریق خود به روزرسانی دستگاه تلویزیون نمیتونه خودش رو آپدیت کنه ؟( بخاطر اینه که توی ایران هستیم یا بخاطر اینه که سایتش فیل تر هست ) ؟

امکان داره لینک دانلود آپدیتش رو برام قرار بدید تا با USB انتقال بدم .

بسیار ممنونم
سایز 65 اینچ گرفتی؟؟چه قیمتی

• Like
Reactions: Jack cooper
سایز 65 اینچ گرفتی؟؟چه قیمتی
آره 55 برام آورد خوشم نیومد برد 65 آورد همون مدلش رو البته من مدل تلویزیون قبلیم سونی 52EX700بود و دیگه خیلی وقت بود کار کرده بود
برام 7350 دراومد با گارانتی
حمل و نقل و نصب هم 300 گرفت (البته دو بار مسیر رو مجبور شد بره و برگرده )

• Like
Reactions: mohsen2012
آره 55 برام آورد خوشم نیومد برد 65 آورد همون مدلش رو البته من مدل تلویزیون قبلیم سونی 52EX700بود و دیگه خیلی وقت بود کار کرده بود
برام 7350 دراومد با گارانتی
حمل و نقل و نصب هم 300 گرفت (البته دو بار مسیر رو مجبور شد بره و برگرده )
مبارک باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or