خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    864
سلام دوستان من تلویزیونی میخوام تهیه کنم بیشتر برام محتوی فورکی بخصوص برام مسابقات فوتبال فورکی و تصاویر سریع ورزشی و فیلم های فول اچ دی مهمه و گیمینگ بودن تی وی کمترین درجه اهمیت هستش. دنبال تلویزیون oled lg هم نیستم بخاطر روشنایی کمتر، بیشتر نظرم روی مدلهای ۵۵ اینچ سونی x۹۰۰۰e و یا سامسونگ KS۹۵۰۰ هستش بین این دو تا تی وی موندم هرکدوم مزیتهای خاص خودشو داره . ضمنا بیشتر از شش هفت تومن هم نمیخوام هزینه کنم تو همین محدوده یه کم کمتر یا بیشتر شاید هم تو این رنج قیمت تی وی 65 اینچ مناسب هم بشه گرفت. اساتید فن در این رابطه اگه نظر بهتری دارن لطف کنن راهنمایی کنن که بتونم بهترین انتخاب رو داشته باشم. با سپاس

سلام دوستان من تلویزیونی میخوام تهیه کنم بیشتر برام محتوی فورکی بخصوص برام مسابقات فوتبال فورکی و تصاویر سریع ورزشی و فیلم های فول اچ دی مهمه و گیمینگ بودن تی وی کمترین درجه اهمیت هستش. دنبال تلویزیون oled lg هم نیستم بخاطر روشنایی کمتر، بیشتر نظرم روی مدلهای ۵۵ اینچ سونی x۹۰۰۰e و یا سامسونگ KS۹۵۰۰ هستش بین این دو تا تی وی موندم هرکدوم مزیتهای خاص خودشو داره . ضمنا بیشتر از شش هفت تومن هم نمیخوام هزینه کنم تو همین محدوده یه کم کمتر یا بیشتر شاید هم تو این رنج قیمت تی وی 65 اینچ مناسب هم بشه گرفت. اساتید فن در این رابطه اگه نظر بهتری دارن لطف کنن راهنمایی کنن که بتونم بهترین انتخاب رو داشته باشم. با سپاس
سونی x900e کیفیت بهتری داره.
اگر میتونی x930e رو بگیر که فوللعاده است.تو همون رنج 7 تومنه.نورانی ترین تلویزیون هستش.!!

اینم لینک برسی نسخه ۵۵ اینچ تلویزیون xe85
پنلشم va هست
Sony XE85 4K TV review: Impressive performance for the price - Pocket-lint
دوستان در خرید این مدل شک نکنید ( این مدل رو در اصل به اسم 55X8500E میشناسن )
تا 5 میلیون بهتر از این گیر نمیاد ارزش ریال به ریالی هم که میدید داره
کنتراست عالی و کلا چیزی که خیلی بیشتر از قیمتش ارزش خرید داره
با گارانتی بظاهر معتبر ( که کارت و ... داره ) و هزینه حمل و نقل و نصب و تست 5050 در اومد از همین سلام بابا
قیمت همین مدل با گارانتی شرکت بازرگانی ایران حدود 2 میلیون بیشتر براتون آب میخوره

با گارانتی بظاهر معتبر ( که کارت و ... داره ) و هزینه حمل و نقل و نصب و تست 5050 در اومد از همین سلام بابا
قیمت همین مدل با گارانتی شرکت بازرگانی ایران حدود 2 میلیون بیشتر براتون آب میخوره
یهتر از این مدل هم هست.سامسونگ ks8500 کاملا ارجعیت داره نسبت به 8500e
کنتراست بهتر،شدت روشنایی خیلی بیشتر.یکنواختی مشکی بهتر.فقط موشن فلو 8500e بهتره در باقی موارد ks8500 برتری داره

کنتراست بهتر،شدت روشنایی خیلی بیشتر.یکنواختی مشکی بهتر.فقط موشن فلو 8500e بهتره در باقی موارد ks8500 برتری داره
من کلا با سونی بزرگ شدم و یک رابطه برادری بینمون هست :D کلا چیزی جز سونی نمیبینم
البته سامسونگ رو واقعا قبول دارم قطعا شرکتی که بهترین پنل های موبایل رو تولید میکنه در ساخت پنل تلویزیون هم به همون صورت میتونه عمل کنه

خوب در مورد کیفیت گیمینگشم بگید .مطمعنم گرونترین تلویزیون ها هم به درد بازی نمیخورن
به نظرم تلویزیون خریدن فقط به درد خانواده ها میخوره و گرنه راست کار ما نیستن. چندین مدل مانیتور پیدا کردم که اکثرا توی ایران گیر نمیان یا مثلا hdr نداره و اینها .متاسفانه بازار کشور ما در زمینه گیمینگ خیلی ضعیفه و این موارد محدودیم که هستن قیمت فضایی دارن .چه میشه گفت در هر صورت چاره ای که نیست.

خوب در مورد کیفیت گیمینگشم بگید .مطمعنم گرونترین تلویزیون ها هم به درد بازی نمیخورن
به نظرم تلویزیون خریدن فقط به درد خانواده ها میخوره و گرنه راست کار ما نیستن. چندین مدل مانیتور پیدا کردم که اکثرا توی ایران گیر نمیان یا مثلا hdr نداره و اینها .متاسفانه بازار کشور ما در زمینه گیمینگ خیلی ضعیفه و این موارد محدودیم که هستن قیمت فضایی دارن .چه میشه گفت در هر صورت چاره ای که نیست.
از نظر گیمینگ هم عالیه.اینپوت لگ 20 میلی ثانیه عالیه

• Like
Reactions: Jack cooper
از نظر گیمینگ هم عالیه.اینپوت لگ 20 میلی ثانیه عالیه
۲۰ میلی ثانیه که خیلی زیاده!!
مانیتور های معمولی با پنل ten در حد یه میلی ثانیه و پنل ips در حد 5 ms دارن
تازه اونم میگن زیاده .
قبول کنید تلویزیون به درد گیم نمیخوره .برای فیلم و فوتبال دیدن چرا خوبن ولی گیمینگ نه!

از سلام بابا گرفتی؟ چطوره؟

• Like
Reactions: dooste.man83
۲۰ میلی ثانیه که خیلی زیاده!!
مانیتور های معمولی با پنل ten در حد یه میلی ثانیه و پنل ips در حد 5 ms دارن
تازه اونم میگن زیاده .
قبول کنید تلویزیون به درد گیم نمیخوره .برای فیلم و فوتبال دیدن چرا خوبن ولی گیمینگ نه!
جناب بنده از یه مانیتور ۱۰۸۰ با تاخیر ۲میل ثانیه رفتم رو یه تیوی x800d با تاخیر ۳۲ثانیه.به معنایه واقعی هیچگونه حس لگی ندارم.شما کاملا در اشتباهی.

سلام. این دو تا مدل تو یک رنج قیمت هستند؟

جناب بنده از یه مانیتور ۱۰۸۰ با تاخیر ۲میل ثانیه رفتم رو یه تیوی x800d با تاخیر ۳۲ثانیه.به معنایه واقعی هیچگونه حس لگی ندارم.شما کاملا در اشتباهی.
بله تیوی مثلما یکسری مزیتهایی نسبت به مانیتور داره .مثلا شما میتونی با پول کمتری صفحه بزرگتری داشته باشی.ولی خیلی فرقه بین ۳۲ تا ۲ شاید برای عموم افراد بازی روی یک صفحه بزرگتر حتی بهتر و دلچسپ تر باشه ولی محاله ممکنه گیمر حرفه ای رو ببینی که رو تلویزیون خونش با تاخیر ۳۲بازی کنه و بگه فرق نداره.
مثل این میمونه که بیاید بگید این حرف اشتباهه که بنز از پراید بهتره من خودم با پراید توی ۱۰ ثانیه به سرعت ۱۰۰ رسیدم با بنز توی ۴ ثانیه و واقعا این ۶ ثانیه اوتقد کمه که اصلا توزندگی ادم تاثیر نداره و همه باید پراید بخرن!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or