SleepyTurtel
کاربر سایت
نمیدونم والااگر میخوای اتوماتیک روی hdr نره از قسمت تنظیمات تصویر ps4 گزینه hdr رو بزار روی خاموش
چرا تصویر میپره؟؟!!یعنی فشار روی تلویزیون میاد که تصویر پرش داره؟؟!!
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
نمیدونم والااگر میخوای اتوماتیک روی hdr نره از قسمت تنظیمات تصویر ps4 گزینه hdr رو بزار روی خاموش
چرا تصویر میپره؟؟!!یعنی فشار روی تلویزیون میاد که تصویر پرش داره؟؟!!
خب بعدش ک تنظیم کردی اپشنو بزن بعد سمت راست منو میادخب بزارم رو گیم مود بازم وقتی مثلاً وارد فیفا میشم میره رو hdr,،کلا چرا اینجوریه انقد پول میدی نمیتونی درست استفاده کنی،از کابل نیست؟؟
عجب داستانی داره،خیرسرشون با این محصولاتشونخب بعدش ک تنظیم کردی اپشنو بزن بعد سمت راست منو میاد
پیکچر سلکت کن روی گیم مود
اتفاقا منوی خوبو راحتی داره یکم باش کار کنی میاد دستتعجب داستانی داره،خیرسرشون با این محصولاتشون
اینجوری دیگه نمیتونم از HDR استفاده کنم،درسته؟خب بعدش ک تنظیم کردی اپشنو بزن بعد سمت راست منو میاد
پیکچر سلکت کن روی گیم مود
وقتی بازی hdr داشته باشه بجای gamingاینجوری دیگه نمیتونم از HDR استفاده کنم،درسته؟
من از بانه مارکت خرید داشتم.البته چند سال پیش.یک بلوری پلیر مارک پاناسونیک میخواستم که گفتن دارن منتها وقتی پول رو واریز کردم گفتن اون مدل مشکل داره و از این حرفا منتها یک مدل سونی هست منم اون موقع خرید اینترنتی و اینا مرسوم نبود ترسیدم و گفتم همینو بدید.الانشونو نمیدونم چطوریهسلام.
دوستان از این سایت های بانه خرید داشتید؟ کدوم معتبره و راضی بودید؟
baneh.com
banehservice
digibaneh
banehmarket
ممنون
دادا یه چیز بهتر معرفی کن اگه میشه...همین بالا تفاوت سری E , D رو گفتن...این قیمتش طرفای ما حدود 4 و دویسته تومنه اگه میشه یه چیز بهتر تقریبا معرفی کنید... تا سقف 5سوني سري BRAVIA مدل KD-55X8500D
سامسونگ ks8500دادا یه چیز بهتر معرفی کن اگه میشه...همین بالا تفاوت سری E , D رو گفتن...این قیمتش طرفای ما حدود 4 و دویسته تومنه اگه میشه یه چیز بهتر تقریبا معرفی کنید... تا سقف 5
سلام
اینجا جاش نیست ولی جای بهتری پیدا نکردم.
بهترین نرم افزار برای پخش فیلم با کیفیت full hd چیه؟ mx player رو نصب کردم ولی در یکی از فیلم هام لگ داره.
خیردوستان مدل ks8500 49 اینچش موجود هست تو تهران؟
ممنون از شما. ولی سوالم رو خوب مطرح نکردم. منظورم نرم افزار اندروید و برای تلویزیون بود.PotPlayer
سخت افزارتون چیه؟ سخت افزار مهم تره سخت افزار داریم فول اجرا میکنه ولی 30فریم!