امروز متوجه شدم که گویا تمام تلویزیون های LG اعم از OLED و IPS، پایین رده تا بالارده یک مشکلی دارند که LG هنوز هم در آپدیت هاش نتونسته اون رو برطرف کنه.
اونم این که تصویر تلویزیون های LG در حالت HDR Game تاریک تر میشه و روشنایی اُفت میکنه، رجوع شه به این مقاله ی forbes:
LG OLED HDR Game Mode Problem: LG Responds Again - And You Probably Won't Like It [UPDATED]
امشب که مدل lg uj6300 رو تست میکردیم متوجه این موضوع شدم و سرچ که کردم دیدم بین مدل های دیگه ی LG هم عمومیت داره و متاسفانه LG در جواب این مشکل فقط به یک راه حل ناکارآمد(یعنی تنظیم داینامیک کنتراست روی High) بسنده کرده.
شما هم همچین مشکلی با تلویزیون های LG دارید؟
خیر
Uh651v دارم
و با روشن کردن hdr مشکل که چه عرض کنم، اصلا خیلی خوب میشه
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
امروز متوجه شدم که گویا تمام تلویزیون های LG اعم از OLED و IPS، پایین رده تا بالارده یک مشکلی دارند که LG هنوز هم در آپدیت هاش نتونسته اون رو برطرف کنه.
اونم این که تصویر تلویزیون های LG در حالت HDR Game تاریک تر میشه و روشنایی اُفت میکنه، رجوع شه به این مقاله ی forbes:
LG OLED HDR Game Mode Problem: LG Responds Again - And You Probably Won't Like It [UPDATED]
امشب که مدل lg uj6300 رو تست میکردیم متوجه این موضوع شدم و سرچ که کردم دیدم بین مدل های دیگه ی LG هم عمومیت داره و متاسفانه LG در جواب این مشکل فقط به یک راه حل ناکارآمد(یعنی تنظیم داینامیک کنتراست روی High) بسنده کرده.
شما هم همچین مشکلی با تلویزیون های LG دارید؟
در جواب (راهنمایی) پست هایی که زدین،
به عنوان یه pc gamer با تجربه وسواس، باید بهتون بگم که موقع خرید tv دیدن عدد 60ms خیلی عادیه. اونم تو رنج قیمتی که شما میخاید هزینه کنید.
در کل موقع خرید tv برای گیمینگ مثال ps4pro+uh651v
اول تعیین میکنید که چه بازی هایی میخاین انجام بدین، مثلا بازی های rpg-adventure و کلا هر بازی به جز شوتر و فوتبال انلاین! شما با لگ 65ms هیچ چیزی حس نمیکنید، حتی منی که یه عمر مانیتور 1ms دارم، وقتی میرم سمت ps اصلا چیزی احساس نمیکنم.
دوم: tv uh651 (زیاد اشاره کردید) در رزولوشن فول اچدی لگ 18ms رو داره که عالیه. و در حالت 4k 37ms و در حالت 4k hdr 58ms. شما اگر به سایت سونی سر بزنید متوجه میشید که اکثر بازی های شوتر 1080p فاقدhdr هستند و اونایی هم که 4k هستن، در واقع 4k نیست، uhd یا 2160p هستند. به این معنی که شما با ps4 pro به لگ 58ms هیچ موقع نخواهید رسید (البته برسید هم مشکلی نداره)
خلاصه که (بی احترامی به کسی نشه) خرج کردن اضافی صرفا برای ps4 که سر جمع 15 تا بازیش hdr دارن که شاید 4-5 تاش خیلی مطرحه، هزینه برای tv گرون اشتباست.
برای تجربه 4k و hdr واقعی باید منتظر نسل بعد موند.
شما الان چه uh651 بخری یا یه oled 10ملیونی، داری تصویر شبیه سازی شده 4k و hdr رو میگیری(یعنی زور این نسل همین قدره)
امید وارم اون یه سری ابهاماتی که دارید برطرف بشه
در تمام HDR ها LG همچین مشکلی رو نداره، فقط در HDR Game این مشکل هست، در HDR Game هم مشکلی ندارید؟
شما hdr رو تو حالت معمولی که روشن کنی فقط اشباع میکنه رنگ هارو چه رو lg چه هر tv دیگه، مهم اینه که خروجی اون دستگاه هم hdr باشه، وقتی که همه اینا اوکی بود hdr رو فعال میکنی، پیام میاد که (حالا لفظ انگلیسیش سخته
)
'' ممکنه شما نور و تصویری رو تجربه کنید که توقع نداشتید...
بعد دیگه واقعا تغییر میکنه، من رو 2تا بازی last of us و horizon تست کردم عالی بود
نه، اگر مقالاتی که فرستادم رو بخونید متوجه منظور من میشید، بازی هایی که HDR ساپورت نمیکنند که هیچی، اونا اصلا داخل بحث نیستند، بحث فقط سر بازی هایی هست که HDR ساپورت میکنند مثل همین بتای فیفا 18که امشب تست کردم.
اگر بازی HDR ساپورت کنه و شما حالت HDR بازی رو روی Game تنظیم کنید(HDR Game)، طبق مقالات و شکایت هایی که فرستادم، شما باید با افت نور و روشنایی تا حدود یک سوم مواجه بشید. اینو تست کردید؟
من تو 2بازی last. Of us و horizon تست کردم فقط.