خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
قابلیت دالبی ویژن با یک آپدیت نرم افزاری به تلویزیون هایی با کیت های سازگار [با دالبی ویژن] خواهد آمد!

Dolby Vision is now available as a software update to upgrade compatible kit - Pocket-lint

دوستان این حالت 4k 4:4:4 چی هست؟ (فقط میدونم اسمش subsampling هست و به رنگ مربوطه!) من این تلویزیون رو برای بازی خواستم بگیرم منتهی تو حالت 4k 4:4:4 لگش زیاده، خواستم بدونم برای بازی مشکلی ایجاد نمیکنه؟

نکنه اگر تنظیمات رنگ و تصویرو به دلخواه عوض کنم تلویزیون بره رو حالت 4:4:4 و نتیجتاً لگ بره روی 68!!

Attachments

• IMG_20170918_225742.jpg
    IMG_20170918_225742.jpg
    131.5 KB · مشاهده: 14
Last edited by a moderator:
نظرتون راجبع Lg uh651v چیه ؟ قیمتش مناسبه

من فقط برا گیم و شاید دیدن فوتبال یا فیلمی استفاده کنم استفاده اصلیم گیم هست
و به نظرتون sony x7000dچطوره ؟
من من هردو رو از نزديك ديدم . X700D رو برا فاميل خريدم . خيلي بهتر از Uh651 هست تصويرش و بسيار قابل قبول تو اين رينج قيمت . اندرويد ٧ هم براش اومده.
فقط ي مشكلي داره ك البته تو چشم نيست . همون مشكل ايميج ريتنشن يا ماندگاري تصوير . مثلا وقتي تي وي يه تصىير كاملا ثابت رو برا ١ دقيقه نمايش ميده (مثل عكس مثلا) توي تصوير ثابت بعدي يه اثراتي از تصوير قبلي مثل سايه ديده ميشه ك البته بايد خيلي دقت كرد تا متوجهش شد . ولي جاي نگراني نيست . كل گيم ها و فيلمها و برنامه هاي تاوزيون هيچ تصوير ثابتي رو برا يك دقيقه نشون نميدن ك اين مشكل بخواد خودشو نشون بده

Sent from my iPhone using Tapatalk

من من هردو رو از نزديك ديدم . X700D رو برا فاميل خريدم . خيلي بهتر از Uh651 هست تصويرش و بسيار قابل قبول تو اين رينج قيمت . اندرويد ٧ هم براش اومده.
فقط ي مشكلي داره ك البته تو چشم نيست . همون مشكل ايميج ريتنشن يا ماندگاري تصوير . مثلا وقتي تي وي يه تصىير كاملا ثابت رو برا ١ دقيقه نمايش ميده (مثل عكس مثلا) توي تصوير ثابت بعدي يه اثراتي از تصوير قبلي مثل سايه ديده ميشه ك البته بايد خيلي دقت كرد تا متوجهش شد . ولي جاي نگراني نيست . كل گيم ها و فيلمها و برنامه هاي تاوزيون هيچ تصوير ثابتي رو برا يك دقيقه نشون نميدن ك اين مشكل بخواد خودشو نشون بده

قیمت 7000dرو ۴۹ اینجش رو‌ ۲۷۰۰گفت و 8000dرو ۳۶۰۰ و 8000E رو ۳۱۰۰قیمت گفت الان من 7000d رو مد نظر دارم بخاطر ارزونتر

الان به تظرتون ارزش داره ۵۰۰بیشتر خرج کنم ؟

قیمت 7000dرو ۴۹ اینجش رو‌ ۲۷۰۰گفت و 8000dرو ۳۶۰۰ و 8000E رو ۳۱۰۰قیمت گفت الان من 7000d رو مد نظر دارم بخاطر ارزونتر

بله ارزش داره
X800e رو بردار
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

آخرین ویرایش:

همشون در يه حدن تقريبا
شما هموني ك بودجت ميخوره بردار .

• Like
Reactions: snoko

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or