چقدر بودجه داری؟سلام دوستان
یه تلویزیون 26 تا 32اینچ fhdمیخوام بگیرم مدل خاصی مد نظرم نیس. فقط واسه گیم میخام(ps4) میشه راهنمایی کنین البته قیمت مناسب
چقدر بودجه داری؟
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سینما خانگی ۷.۱ یا ۹.۱ هم داریم ؟
یه مدل ۳۲ اچ دی سونی داره سری r ولی نمیدونم برای بازی چجوریع نزدیک ۱ تومنهتا یک تومن حداکثر دیگ باشه
تو تلویزیون یه تلویزیون میشه هم از HDR استفاده کنه سازنده هم از دالبی ویژن؟قابلیت دالبی ویژن با یک آپدیت نرم افزاری به تلویزیون هایی با کیت های سازگار [با دالبی ویژن] خواهد آمد!
Dolby Vision is now available as a software update to upgrade compatible kit - Pocket-lint
من من هردو رو از نزديك ديدم . X700D رو برا فاميل خريدم . خيلي بهتر از Uh651 هست تصويرش و بسيار قابل قبول تو اين رينج قيمت . اندرويد ٧ هم براش اومده.نظرتون راجبع Lg uh651v چیه ؟ قیمتش مناسبه
من فقط برا گیم و شاید دیدن فوتبال یا فیلمی استفاده کنم استفاده اصلیم گیم هست
و به نظرتون sony x7000dچطوره ؟
من من هردو رو از نزديك ديدم . X700D رو برا فاميل خريدم . خيلي بهتر از Uh651 هست تصويرش و بسيار قابل قبول تو اين رينج قيمت . اندرويد ٧ هم براش اومده.
فقط ي مشكلي داره ك البته تو چشم نيست . همون مشكل ايميج ريتنشن يا ماندگاري تصوير . مثلا وقتي تي وي يه تصىير كاملا ثابت رو برا ١ دقيقه نمايش ميده (مثل عكس مثلا) توي تصوير ثابت بعدي يه اثراتي از تصوير قبلي مثل سايه ديده ميشه ك البته بايد خيلي دقت كرد تا متوجهش شد . ولي جاي نگراني نيست . كل گيم ها و فيلمها و برنامه هاي تاوزيون هيچ تصوير ثابتي رو برا يك دقيقه نشون نميدن ك اين مشكل بخواد خودشو نشون بده
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله ارزش دارهقیمت 7000dرو ۴۹ اینجش رو ۲۷۰۰گفت و 8000dرو ۳۶۰۰ و 8000E رو ۳۱۰۰قیمت گفت الان من 7000d رو مد نظر دارم بخاطر ارزونتر
الان به تظرتون ارزش داره ۵۰۰بیشتر خرج کنم ؟
همشون در يه حدن تقريباقیمت 7000dرو ۴۹ اینجش رو ۲۷۰۰گفت و 8000dرو ۳۶۰۰ و 8000E رو ۳۱۰۰قیمت گفت الان من 7000d رو مد نظر دارم بخاطر ارزونتر
الان به تظرتون ارزش داره ۵۰۰بیشتر خرج کنم ؟