snoko
کاربر سایت
تو سایز ۴۹ ۸۰۰e بهترهفرق x8000d و e به جز سال ساخت چیه ؟ ارزش اون تفاوت قیمت رو داره ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
رنگ و موشن فلو بهتره
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
تو سایز ۴۹ ۸۰۰e بهترهفرق x8000d و e به جز سال ساخت چیه ؟ ارزش اون تفاوت قیمت رو داره ؟
تو تلویزیون یه تلویزیون میشه هم از HDR استفاده کنه سازنده هم از دالبی ویژن؟
فرق x8000d و e به جز سال ساخت چیه ؟ ارزش اون تفاوت قیمت رو داره ؟
مدل ۴۹ x800d هم ips منم با ۴۹ اینچش مقایسه اش کردممتاسفانه مدل E نسبت به مدل سال قبل خودش یعنی D پسرفت هایی کرده.برای مثال:
-رفلکس شدیدتر شده
-موشن یه مقدار کمی بدتر شده
-قله ی روشنایی HDR یه مقدار کمی کمتر شده
-بواسطه ی استفاده از پنل IPS زاویه دید بهتر شده اما کنتراست خیلی کمتر شده و رنگ سیاهش عمق نداره (البته اینا که میگم طبق سایت های نقد هست وگرنه از نزدیک ندیدم و خیلی از دوستان اینجا منکر این کم عمقی مشکی و مشکلات کنتراست و مشکی خاکستری رن و... هستند و شاید این مشکلات رو فقط در یک اتاق کاملا تاریک حس کنید)
-درباره لگ هم اگر برابرند نباشند تفاوت چندانی هم ندارد.
*نکته: مدل X800D سونی فقط در سایز 43 دارای پنل VA هست و در سایر سایزها IPS هست که نتیجتاً کنتراست کمتری از VA و در عوض زاویه دید خیلی بهتری خواهد داشت.
برای اطلاعات بیشتر به صفحه بررسی هر دو مدل در rtings.com مراجعه کنید.
مدل ۴۹ x800d هم ips منم با ۴۹ اینچش مقایسه اش کردم
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
والا من اگه بشه x850e برمیدارمچطور هست کنتراست 49x800d؟ راضی هستین؟
سونی x8000d چطوره داره؟بله، اگر دالبی ویژن داشته باشه 100% قابلیت HDR هم ساپورت میکنه چون دالبی ویژن قابلیت ارتقا یافته ی HDR هست.
ولی اگر HDR باشه دالبی ساپورت نمیکنه به جز یه سری تلویزیون استثنا که کیت سازگار با دالبی دارند و دو نمونه اشونو تو خبر آورده.
یعنی 800e بخریم جای d ؟والا من اگه بشه x850e برمیدارم
مدل x800d رو ندارم
ولی دیروز تو نمایندگی x80e بود تصویرشو از 800d تو سایز ۴۹ بهتر دیدم
تصویرش شبیه x850d یجورایی
سونی مدل های 2017 فقط x930, x900e و x850e ارزش خرید دارن.به بقیه فکر نکن.یعنی 800e بخریم جای d ؟
این سامسونگای که گفتی وحشتناک گرونن با قیمت من 3 تومن زمین تا آسمون فرق دارندسونی مدل های 2017 فقط x930, x900e و x850e ارزش خرید دارن.به بقیه فکر نکن.
از مدل های 2016 هم x800d سایز 43 وx930d هم عالی هستش
من باشم سامسونگ ks8500 وks9500 رو برمیدارم با کنتراست عالی و با عمق رنگ زیاد وبکلایت عالی مخصوص hdr.
قیمتاش چطوره مثلا سایز 49 800e چند بود یا سایز 43 ؟ولی دیروز تو نمایندگی x80e بود تصویرشو از 800d تو سایز ۴۹ بهتر دیدم
تصویرش شبیه x850d یجورایی
از خود مغازه دارا بگیری ارزونتر در میادالان x8000d گیر میاد توی تهران ؟ نمایندگی های سونی دارن ؟ یه سایت اینترنتی پیدا کردم که داره ولی خب بانه هست و حال و حوصله باربری و این چیزا رو ندارم
K5100سلام دوستان بین مدل های زیر کدومو بگیرم؟مشخصات گیمیش مثل اینپوت لگ و رسپانس تایم زیاد برام مهم نیست در حد متوسط باشه کافیه ولی کیفیت و شفافیت تصویر و اینجور چیزاش برام مهمه رو این معیارهایی که گفتم کدوم رو پیشنهاد میدید
۱.سامسونگ k5000وk5100
2.ال جی lh510وlh548
ممنون میشم جواب بدید