snoko
کاربر سایت
من ک هیچ جا ندیدمدرود
کسی میدونه این UN49KS8000 مدل تو ایران هست؟
ولی سایز ۶۰ اش هست
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
من ک هیچ جا ندیدمدرود
کسی میدونه این UN49KS8000 مدل تو ایران هست؟
Hdr داره؟من انتخابم رو کردم sony 7000d 49روانتخاب کردم به دو دلیل ارزونتر بودن نسبت به ۸۰۰۰dکه نزدیک ۸۰۰تومن تفاوت فیمت دارن ۸۰۰۰ نزدیک ۳۶۰۰۰در میاد
تو نت گشتم انگار تفاوتانچنانی با ۷۰۰۰dهم نداره مدل ۸۰۰۰
X8500e رو نمایندگی بی گارانتی میده چهاروهشتصد سایز ۵۵ اش تازعمن الان رفتم نمایندگی سونی قیمتاش پرت بود کلا !
اون x8000d ۴۳ اینچ رو میگفت ۳۸۰۰ بدون گارانتی
۴۹ اینچ x8000e رو هم میگفت ۴۹۰۰ با گارانتی و دوسال بیمه ایران که اگه تلویزیون سوخت با ۲۵% هزینه تلویزیون واست عوضش میکنن !
حالا این ۴۹ اینچ x8000e ارزش ۵ تومن خرج کردن رو داره ؟ چه رقیبایی توی این رنج قیمت هست که بهتر باشه ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
50 Samsungدوستان خواهشا جواب بدید میخوام یکیشو بگیرم
منم عین خودت میخواستم x8000d سونی بگیرم ولی چون نمایندگی فقط سری e اونم ۴۹ با قیمت کاذب و مسخره ۴۹۰۰ میداد و حالو حوصله بانه و بدون گارانتی نداشتم امروز رفتم نمایندگی سامسونگ یه دونه ku7970 پنجاه اینچ گرفتم ۲۸۰۰ ! الانم نمایندگی زنگ زد ساعت ۸ میاد نصب میکنه ! خبری از کارت هدیه و اینا هم نیست چون جشنواره تابستونه تموم شده.دوستان خواهشا جواب بدید میخوام یکیشو بگیرم
داداش دمت گرم یه تست بزن اگه راضی بودی بگو بگیرم یه مدلم هست ۴۹ اینچ ۷۹۷۵ میگفت curve اونم خوبه؟منم عین خودت میخواستم x8000d سونی بگیرم ولی چون نمایندگی فقط سری e اونم ۴۹ با قیمت کاذب و مسخره ۴۹۰۰ میداد و حالو حوصله بانه و بدون گارانتی نداشتم امروز رفتم نمایندگی سامسونگ یه دونه ku7970 پنجاه اینچ گرفتم ۲۸۰۰ ! الانم نمایندگی زنگ زد ساعت ۸ میاد نصب میکنه ! خبری از کارت هدیه و اینا هم نیست چون جشنواره تابستونه تموم شده.
اونم تست کردم ولی جز curve بودن هیچ تفاوت دیگه ای نداره از لحاظ مشخصات ! اون ۴۹ اینچش قیمتش ۳۶۸۰ بود ! دیگه بستگی به خودت داره اگه فک میکنی curve به دردت میخوره ۸۰۰ تومن بیشتر باید خرج کنی.داداش دمت گرم یه تست بزن اگه راضی بودی بگو بگیرم یه مدلم هست ۴۹ اینچ ۷۹۷۵ میگفت curve اونم خوبه؟
فقط واسه گیم میخوام حالا نمیدونم اصلا curve مناسبه گیم هست یا نهاونم تست کردم ولی جز curve بودن هیچ تفاوت دیگه ای نداره از لحاظ مشخصات ! اون ۴۹ اینچش قیمتش ۳۶۸۰ بود ! دیگه بستگی به خودت داره اگه فک میکنی curve به دردت میخوره ۸۰۰ تومن بیشتر باید خرج کنی.
KDL-32R30E(HD)دوستان برای ما فقیر فقرا یه تی وی ۳۲ که بدرد فیلم دیدن و پی اس فور و اکس باکس وان اس بخوره معرفی کنید.
مرسی