خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
من انتخابم رو کردم‌ sony 7000d 49رو‌‌انتخاب کردم به دو دلیل ارزونتر بودن نسبت به ۸۰۰۰dکه نزدیک ۸۰۰تومن تفاوت فیمت‌ دارن ۸۰۰۰ نزدیک ۳۶۰۰۰در میاد
تو نت گشتم انگار تفاوت‌‌انچنانی با ۷۰۰۰dهم نداره مدل ۸۰۰۰

• Like
Reactions: snoko
من انتخابم رو کردم‌ sony 7000d 49رو‌‌انتخاب کردم به دو دلیل ارزونتر بودن نسبت به ۸۰۰۰dکه نزدیک ۸۰۰تومن تفاوت فیمت‌ دارن ۸۰۰۰ نزدیک ۳۶۰۰۰در میاد
تو نت گشتم انگار تفاوت‌‌انچنانی با ۷۰۰۰dهم نداره مدل ۸۰۰۰
Hdr داره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان خسته نباشید
با توجه به قیمت ۲۶۰۰ تا ۳۰۰۰ تومن بین x8000d و ku7970 کودومو پیشنهاد میدین اولی ۴۳ اینچه ولی خوب سونیه دومی ۵۰ اینچه سامسونگ؟

من الان رفتم نمایندگی سونی قیمتاش پرت بود کلا !

اون x8000d ۴۳ اینچ رو میگفت ۳۸۰۰ بدون گارانتی :))

۴۹ اینچ x8000e رو هم میگفت ۴۹۰۰ با گارانتی و دوسال بیمه ایران که اگه تلویزیون سوخت با ۲۵% هزینه تلویزیون واست عوضش میکنن !

حالا این ۴۹ اینچ x8000e ارزش ۵ تومن خرج کردن رو داره ؟ چه رقیبایی توی این رنج قیمت هست که بهتر باشه ؟

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

من الان رفتم نمایندگی سونی قیمتاش پرت بود کلا !

اون x8000d ۴۳ اینچ رو میگفت ۳۸۰۰ بدون گارانتی :))

۴۹ اینچ x8000e رو هم میگفت ۴۹۰۰ با گارانتی و دوسال بیمه ایران که اگه تلویزیون سوخت با ۲۵% هزینه تلویزیون واست عوضش میکنن !

حالا این ۴۹ اینچ x8000e ارزش ۵ تومن خرج کردن رو داره ؟ چه رقیبایی توی این رنج قیمت هست که بهتر باشه ؟

X8500e رو نمایندگی بی گارانتی میده چهاروهشتصد سایز ۵۵ اش تازع
داداش x800e سه و خورده آیه
قیمتا با گارانتی اصلیشم اینقدر نیست

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

دوستان خواهشا جواب بدید میخوام یکیشو بگیرم
50 Samsung
فک کنم یه کارت هدیه هم میدن ۲۰۰ تومنه

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Madridista
دوستان خواهشا جواب بدید میخوام یکیشو بگیرم
منم عین خودت میخواستم x8000d سونی بگیرم ولی چون نمایندگی فقط سری e اونم ۴۹ با قیمت کاذب و مسخره ۴۹۰۰ میداد و حالو حوصله بانه و بدون گارانتی نداشتم امروز رفتم نمایندگی سامسونگ یه دونه ku7970 پنجاه اینچ گرفتم ۲۸۰۰ ! الانم نمایندگی زنگ زد ساعت ۸ میاد نصب میکنه ! خبری از کارت هدیه و اینا هم نیست چون جشنواره تابستونه تموم شده.

منم عین خودت میخواستم x8000d سونی بگیرم ولی چون نمایندگی فقط سری e اونم ۴۹ با قیمت کاذب و مسخره ۴۹۰۰ میداد و حالو حوصله بانه و بدون گارانتی نداشتم امروز رفتم نمایندگی سامسونگ یه دونه ku7970 پنجاه اینچ گرفتم ۲۸۰۰ ! الانم نمایندگی زنگ زد ساعت ۸ میاد نصب میکنه ! خبری از کارت هدیه و اینا هم نیست چون جشنواره تابستونه تموم شده.

داداش دمت گرم یه تست بزن اگه راضی بودی بگو بگیرم یه مدلم هست ۴۹ اینچ ۷۹۷۵ میگفت curve اونم خوبه؟

داداش دمت گرم یه تست بزن اگه راضی بودی بگو بگیرم یه مدلم هست ۴۹ اینچ ۷۹۷۵ میگفت curve اونم خوبه؟
اونم تست کردم ولی جز curve بودن هیچ تفاوت دیگه ای نداره از لحاظ مشخصات ! اون ۴۹ اینچش قیمتش ۳۶۸۰ بود ! دیگه بستگی به خودت داره اگه فک میکنی curve به دردت میخوره ۸۰۰ تومن بیشتر باید خرج کنی.

اونم تست کردم ولی جز curve بودن هیچ تفاوت دیگه ای نداره از لحاظ مشخصات ! اون ۴۹ اینچش قیمتش ۳۶۸۰ بود ! دیگه بستگی به خودت داره اگه فک میکنی curve به دردت میخوره ۸۰۰ تومن بیشتر باید خرج کنی.

فقط واسه گیم میخوام حالا نمیدونم اصلا curve مناسبه گیم هست یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or