snoko
کاربر سایت
۷۹۷۰ بردارکلا کسی از دوستان مدل ۷۹۷۵ سامسونگو داشته؟ برای گیم مناسبه یا همون ۷۹۷۰ بهتره،؟ ممنون
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
۷۹۷۰ بردارکلا کسی از دوستان مدل ۷۹۷۵ سامسونگو داشته؟ برای گیم مناسبه یا همون ۷۹۷۰ بهتره،؟ ممنون
سلام اقا به سلامتی گرفتی تلویزیونو؟ چطوره راضی هستی ؟ اگه اوکیه منم همینو بگیرم hdr خیلی واسم مهم نیست بیشتر میخوام کیفیت ۴کی خوب باشه ممنونمنم عین خودت میخواستم x8000d سونی بگیرم ولی چون نمایندگی فقط سری e اونم ۴۹ با قیمت کاذب و مسخره ۴۹۰۰ میداد و حالو حوصله بانه و بدون گارانتی نداشتم امروز رفتم نمایندگی سامسونگ یه دونه ku7970 پنجاه اینچ گرفتم ۲۸۰۰ ! الانم نمایندگی زنگ زد ساعت ۸ میاد نصب میکنه ! خبری از کارت هدیه و اینا هم نیست چون جشنواره تابستونه تموم شده.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام اقا به سلامتی گرفتی تلویزیونو؟ چطوره راضی هستی ؟ اگه اوکیه منم همینو بگیرم hdr خیلی واسم مهم نیست بیشتر میخوام کیفیت ۴کی خوب باشه ممنون
آره دو شب پیش اومدن نصب کردن،کیفیت 4K واقعا عالیه و حرف نداره کلا اگه زیاد در قید و بند اعداد و ارقام و این چیزا نیستی همین رو بگیر ! من راستش انقدر تلویزیون ها رو با هم مقایسه کردم این اواخر کلافه شدم اخرش تصمیم گرفتم همین رو بگیرم ! قصد داشتم سونی X8000 بگیرم بدون گارانتیش گیر نمیومد تهران و کلا ترس داشتم از خرید جنس بدون گارانتی بانه، با گارانتیش هم 4900 بود !! انتخاب دیگم هم LG UH85000 بود که اونم 4500 بود و انتخاب سوم همین سامسونگ KU7970 که 2800 خریدم ! تفاوت کیفیت اگه وجود داشته باشه قطعا به اندازه دو میلیون قیمت نیست !
فقط تنها ضعفی که این TV داره به نظرم سیستم عامل تایزن هست که اون دوتای دیگه اندروید بود هرچند همین تایزن هم کلی APP کاربردی واسش هست ...
آره دو شب پیش اومدن نصب کردن،کیفیت 4K واقعا عالیه و حرف نداره کلا اگه زیاد در قید و بند اعداد و ارقام و این چیزا نیستی همین رو بگیر ! من راستش انقدر تلویزیون ها رو با هم مقایسه کردم این اواخر کلافه شدم اخرش تصمیم گرفتم همین رو بگیرم ! قصد داشتم سونی X8000 بگیرم بدون گارانتیش گیر نمیومد تهران و کلا ترس داشتم از خرید جنس بدون گارانتی بانه، با گارانتیش هم 4900 بود !! انتخاب دیگم هم LG UH85000 بود که اونم 4500 بود و انتخاب سوم همین سامسونگ KU7970 که 2800 خریدم ! تفاوت کیفیت اگه وجود داشته باشه قطعا به اندازه دو میلیون قیمت نیست !
فقط تنها ضعفی که این TV داره به نظرم سیستم عامل تایزن هست که اون دوتای دیگه اندروید بود هرچند همین تایزن هم کلی APP کاربردی واسش هست ...
مرسی از توضیحتون مبارک باشه فقط یه سوال upscaleاش چطوره مثلا بازیهای ۱۰۸۰ خوب نشون میده ۴کی؟آره دو شب پیش اومدن نصب کردن،کیفیت 4K واقعا عالیه و حرف نداره کلا اگه زیاد در قید و بند اعداد و ارقام و این چیزا نیستی همین رو بگیر ! من راستش انقدر تلویزیون ها رو با هم مقایسه کردم این اواخر کلافه شدم اخرش تصمیم گرفتم همین رو بگیرم ! قصد داشتم سونی X8000 بگیرم بدون گارانتیش گیر نمیومد تهران و کلا ترس داشتم از خرید جنس بدون گارانتی بانه، با گارانتیش هم 4900 بود !! انتخاب دیگم هم LG UH85000 بود که اونم 4500 بود و انتخاب سوم همین سامسونگ KU7970 که 2800 خریدم ! تفاوت کیفیت اگه وجود داشته باشه قطعا به اندازه دو میلیون قیمت نیست !
مرسی از توضیحتون مبارک باشه فقط یه سوال upscaleاش چطوره مثلا بازیهای ۱۰۸۰ خوب نشون میده ۴کی؟
منم سفارش دادم فردا بیاره قیمتش مناسبه واقعا امیدوارم پشیمون نشم که چرا سونی نگرفتم ولی از اونور این ۵۰ اینچه لذتش بیشتره بازم ممنونآره خوبه به خصوص روی حالت Game Mode
نورش نمره قابل قبولی از سایت رتینگز گرفته وکاملا مناسبه sdr هستش و ولی برای hdr مناسب نیست.وهمچین رنگها برای محتوای hdr مناسب نیست.سلام داداش، نورش چطوره؟ محبت میکنید راجع به نورش یه نظری بدید در مقایسه با تی وی قبلی خودتون.
راستش این اعداد و ارقام چندان هم بی ربط نیستند، من سر همین بی اعتنایی به این ارقام چوب uj6300 رو خوردم، خیال کردم این نمرات با معیارهای خیلی ایده ال گرایانه داده شدند و نور این تی وی زیاد نباید کم باشه اما بعد خرید فهمیدم تمام نمرات بر حق بودند.
سلام یه سوال داشتم چون این تلویزیونو چند وقته دارین میخواستم بدونم کلا بازیهایی که رزولوشن ۱۰۸۰ دارن روی تلویزیون ۴کی کیفیتشون افت میکنه و حالت کدر میشن نسبت به تلویزیون fullhd ؟؟نورش نمره قابل قبولی از سایت رتینگز گرفته وکاملا مناسبه sdr هستش و ولی برای hdr مناسب نیست.وهمچین رنگها برای محتوای hdr مناسب نیست.
در باقی موارد تلویزیون عالی وخوبی هستش
من خودم ku7970 دارم
نه چیزای بهتری میتونی بخریدوستان عزیز خواهشا سریع راهنمایی کنید ممنون میشم . تلویزیون Xvision 55XTU815 ارزش خرید داره به قیمت 3 میلیون ؟؟؟