خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
من فاصله ام حداکثر 2 متر از تلویزیون هست آیا 49 اینچ اندازه ی مناسبی برام هست یا می تونم روی 55 اینچ هم فکر کنم
اقا منم میخواستم اول x8000d 43 بگیرم رفتم از نزدیک کناره ku7970 50 دیدم تفاوتشون تو ۴کی خیلی ناچیزه ولی اینو با اطمینان میگم لذتی که تو ۵۰ یا ۵۵ اینچ میبری خیلی بیشتر از ۴۳ هست تو ۴کی و شما اگه بخوای سایز ۴۹ سونی رو بگیری پنلش ips و با ۴۳ فرق داره واسه همین من 7970 ساسونگ سایز ۵۰ رو پیشنهاد میدم پنلش va هست و کنتراستش عالیه اکثر سایتها هم واسه گیم تاییدش کردن

اقا منم میخواستم اول x8000d 43 بگیرم رفتم از نزدیک کناره ku7970 50 دیدم تفاوتشون تو ۴کی خیلی ناچیزه ولی اینو با اطمینان میگم لذتی که تو ۵۰ یا ۵۵ اینچ میبری خیلی بیشتر از ۴۳ هست تو ۴کی و شما اگه بخوای سایز ۴۹ سونی رو بگیری پنلش ips و با ۴۳ فرق داره واسه همین من 7970 ساسونگ سایز ۵۰ رو پیشنهاد میدم پنلش va هست و کنتراستش عالیه اکثر سایتها هم واسه گیم تاییدش کردن
ممنون
همون تفاوت ناچیز یعنی بنظرتون سونی بهتر اومد ؟
من چون شبکه های SD و HD فیلم انگلیسی زیاد میبینم بحث UPSCALE به 4K فکر میکنم برام مهم باشه
برای بازی هم بحث HDR بسیار مهم تر از 4K بودنش هست
طبق تحقیقاتی که کردم این سری 8000E سونی توی این دو مورد بالا عملکرد بهتری از 7970 سامسونگ داره ولی مثل بقیه پنل های IPS این مدل سونی هم مشکل کنتراست داره
البته مشکل کنتراست شب و در محیط تاریک خودش رو نشون میده و شما صبح و در نور اصلا ممکنه متوجه این مشکل نشی
7970 مشکل کثیفی پنل هم داره تا حدودی که 8000E این مشکل رو نداره و خاکستری رو یک دست نشون میده
زاویه دید هم پنل های IPS بهتر از VA ها عمل میکنن این مورد هم برام مهمه
از نظر قیمتی هم عرض کنم مدل 7975 با همین مدل 8000E تقریبا یک قیمت هست توی بازار ...یعنی اینکه میگن سونی خیلی گرون تره شاید خیلی حرف درستی نباشه
مدل 7970 مدل سری 2016 هست برای همین ارزون تر در میاد

آخرین ویرایش:
ممنون
من چون شبکه های SD و HD فیلم انگلیسی زیاد میبینم بحث UPSCALE به 4K فکر میکنم برام مهم باشه
طبق تحقیقاتی که کردم این سری 8000E سونی توی این دو مورد بالا عملکرد بهتری از 7970 سامسونگ داره ولی مثل بقیه پنل های IPS این مدل سونی هم مشکل کنتراست داره
البته مشکل کنتراست شب و در محیط تاریک خودش رو نشون میده و شما صبح و در نور اصلا ممکنه متوجه این مشکل نشی
7970 مشکل کثیفی پنل هم داره تا حدودی که 8000E این مشکل رو نداره و خاکستری رو یک دست نشون میده
از نظر قیمتی هم عرض کنم مدل 7975 با همین مدل 8000E تقریبا یک قیمت هست توی بازار ...یعنی اینکه میگن سونی خیلی گرون تره شاید خیلی حرف درستی نباشه
خوب با توجه به چیزایی که گفتین براتون مهمه پس همون پنلips بگیرید و مدل x850 که ۵۵ اینچ هست مدل مناسبیه برای شما از بانه حدود ۴۶۰۰ در میاد براتون اگرم سایز مهم نیست که همون x8000d 43 بگیرید ولی در کل بین x800 و ۷۹۷۰ با توجه به اینکه یه قیمتن من سامسونگو ترجیح میدم بهخاطر سایزش

سلام

دوستان من به توصیه بعضی دوستان داخل این تاپیک از سایت سلام بابا (salambaba.com) سفارش یک تی وی 850d دادم و شنبه پول بار ماشین ریختم(300تومن) که ارسال کنن تا 2شنبه دستم برسه ... از روز 2شنبه الان 3 روز میگزره متاسفانه هرچی زنگ میزنم به خود پشتیبانی سلام بابا ایشون شماره ماشینی که ارسال کردن میده تا دیروز ظهر که من زنگ زدم به همین شماره ماشین گفتن رسیدن تو شهر ولی ماشینشون خراب شده باید صبر کنی ماشینم درست بشه گفتم چقدر طول میکشه گفت تموم بشه بهت زنگ میزنم

از دیروز جواب تلفن نمیده زنگ زدم دوباره پشتیبانیش میگه ما تلویزیون فروختیم به ایشون تا بیاره تحویل بده هر مشکلی باشه قبول میکنیم ... میگم خب کجا هست من تا عصر بدستم نرسه دیگه بدردم نمیخوره ... میفرماین هرچی زنگ میزنیم جواب نمیده و..... خلاصه یعنی به ببخشید *ه خوردن افتادم با این سایت و با این فروش مسخره.... بهش گفتم تا عصر نیاوردی کلا خرید کنسل ه و بدردم نمیخوره

خدایی اونایی تو این تاپیک گفتن خوبه وخریدیم و ... کارمند این سایت بودن و مارو مسخره کردن؟؟؟

آخرین ویرایش:
خوب با توجه به چیزایی که گفتین براتون مهمه پس همون پنلips بگیرید و مدل x850 که ۵۵ اینچ هست مدل مناسبیه برای شما از بانه حدود ۴۶۰۰ در میاد براتون اگرم سایز مهم نیست که همون x8000d 43 بگیرید ولی در کل بین x800 و ۷۹۷۰ با توجه به اینکه یه قیمتن من سامسونگو ترجیح میدم بهخاطر سایزش
الان زنگ زدم همین سلام بابا مدل 55X8500E رو می خواستم که قیمت 5100 داد بهم با نصب و گارانتی و حمل و نقل
مدل خوبی هست بنظرتون ؟ ( از میان رده های سونی هست و قطعا به سری 9 نمیرسه )

قیمت خوب داده یا سایت دیگه و مطمئن قیمت پایین تر ممکنه گیر بیارم ؟

سلام

دوستان من به توصیه بعضی دوستان داخل این تاپیک از سایت سلام بابا (salambaba.com) سفارش یک تی وی 850d دادم و شنبه پول بار ماشین ریختم(300تومن) که ارسال کنن تا 2شنبه دستم برسه ... از روز 2شنبه الان 3 روز میگزره متاسفانه هرچی زنگ میزنم به خود پشتیبانی سلام بابا ایشون شماره ماشینی که ارسال کردن میده تا دیروز ظهر که من زنگ زدم به همین شماره ماشین گفتن رسیدن تو شهر ولی ماشینشون خراب شده باید صبر کنی ماشینم درست بشه گفتم چقدر طول میکشه گفت تموم بشه بهت زنگ میزنم

از دیروز جواب تلفن نمیده زنگ زدم دوباره پشتیبانیش میگه ما تلویزیون فروختیم به ایشون تا بیاره تحویل بده هر مشکلی باشه قبول میکنیم ... میگم خب کجا هست من تا عصر بدستم نرسه دیگه بدردم نمیخوره ... میفرماین هرچی زنگ میزنیم جواب نمیده و..... خلاصه یعنی به ببخشید *ه خوردن افتادم با این سایت و با این فروش مسخره.... بهش گفتم تا عصر نیاوردی کلا خرید کنسل ه و بدردم نمیخوره

خدایی اونایی تو این تاپیک گفتن خوبه وخریدیم و ... کارمند این سایت بودن و مارو مسخره کردن؟؟؟
والا من بخوام بریزم هم بیشتر از 150 نمیریزم
اونام برات میارن چون بقیه پولش مونده معمولا اگر پول رو کامل داده باشید باید خیلی نگران باشید
مخصوصا اینکه من گشتم جایی فید بک منفی ازش ندیدم که کسی بگه آقا پول ما رو خوردن و ...
احتمالا برای شما هم بعد روز عاشورا دستتون برسه

Last edited by a moderator:
ممنون
برادر من اگر میخوای ips برداری بردار من خودم X850D دارم و هیچ مشکلی نه با کنتراست نه با رنگها دارم . و بسیار راضی هم هستم و هیچ عیبی توی تصویرش نمیبینم ب شخصه .

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: dooste.man83
آقا این
برادر من اگر میخوای ips برداری بردار من خودم X850D دارم و هیچ مشکلی نه با کنتراست نه با رنگها دارم . و بسیار راضی هم هستم و هیچ عیبی توی تصویرش نمیبینم ب شخصه .

Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون
8500E فرقش با 850E چیه ؟
همون هست دقیقا ؟

آقا این

ممنون
8500E فرقش با 850E چیه ؟
همون هست دقیقا ؟
یکی هستش و فرقی نمی کنه. شما چرا از بانه می خواهید بگیرید؟ معمولا مغازه های صوتی و تصویری تلویزیون های بدون گارانتی و قیمت معقول دارند. خودم الان 49x800e رو 3850 از مغازه های داخل شهر خریدم. هزینه حمل و نقل هم نداره.

یکی هستش و فرقی نمی کنه. شما چرا از بانه می خواهید بگیرید؟ معمولا مغازه های صوتی و تصویری تلویزیون های بدون گارانتی و قیمت معقول دارند. خودم الان 49x800e رو 3850 از مغازه های داخل شهر خریدم. هزینه حمل و نقل هم نداره.
منظورتون مغازه های جمهوری هست؟
از اونجا تا درب منزل هم حداقل 150 تا 200 ازم برای این تلویزیون 55 اینچ پول میگیرن بانه هم همین قیمت در میاد حساب کردم
بانه تنها خوبی که داره اینه که میدونی اون مالزی که نوشته مطمئنه چون از یک فرد معتبر شنیدم اکثر تلویزیون های سونی که در تهران و توسط نمایندگی فروخته میشه همه مونتاژ ایران هست و فقط پشتش زده مالری

بعد هم مغازه دارهای تهران حریص تر هستن و فکر نمیکنم به قیمت بانه ای ها بدن به هر حال پول چند 10 میلیونی اجاره مغازشون باید از یک جایی دربیاد در ضمن باید 2 روز وقت بزاری کل جمهوری رو بگردی و ...

اینجور هم که از همه شنیدم تنها تلویزیونی که واقعا ارزش داره از بانه بخری همین سونی هست
بقیه برندها زیاد ارزش نداره و اختلاف قیمتی هم ندارن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Xenon360
الان زنگ زدم همین سلام بابا مدل 55X8500E رو می خواستم که قیمت 5100 داد بهم با نصب و گارانتی و حمل و نقل
مدل خوبی هست بنظرتون ؟ ( از میان رده های سونی هست و قطعا به سری 9 نمیرسه )

قیمت خوب داده یا سایت دیگه و مطمئن قیمت پایین تر ممکنه گیر بیارم ؟
شما چرا از سایت بانه مارکت خرید نمیکنید؟؟
همین مدل رو 4800 گذاشته.
من قبلا ازشون خرید داشتم.سایت بسیار خوبی هستش وقیمتهاشون مناسب
البته 8500e فقط سایز 65 و75 پنلشون va هستش.سایز 55 معلوم نیست از چه پنلی استفاده شده.به نظرم سایز 55 مخصوص اسیا هستش

شما چرا از سایت بانه مارکت خرید نمیکنید؟؟
همین مدل رو 4800 گذاشته.
من قبلا ازشون خرید داشتم.سایت بسیار خوبی هستش وقیمتهاشون مناسب
البته 8500e فقط سایز 65 و75 پنلشون va هستش.سایز 55 معلوم نیست از چه پنلی استفاده شده.به نظرم سایز 55 مخصوص اسیا هستش
والا سلام بابا هم تو سایتش با گارانتی همین 4800 گزاشته ... ولی اینای بدون گارانتی این قیمت میدن
هزینه حمل و نقل هم که حداقل بین 250 تا 300 برای تلویزیون 55 اینچ میگیرن
در مجموع قیمت ها خیلی بهم نزدیکه
در ضمن قیمت توی سایت رو ملاک قرار ندید الان زنگ بزنید امکان نداره اون قیمت بهتون بدن چون میگن دلار گرون شده

در ضمن شما میتونید جهت اطمینان مقدار بیعانه رو کمتر بدید الان اون دوستمون 300 خیلی زیاد داده !!! نصف این مبلغ میتونستید بدید
در ضمن اینا کارشون و درآمدشون از همین راه هست بخاطر 100 تومن خودشون رو خراب نمیکنن. کافیه دو تا فیدبک منفی توی اینترنت بخورن کلا کسی سمتشون نمیره دیگه

منم ظهر از همین سایت سلام بابا همین تلویزیونی که عرض کردم رو خریدم و قراره تا سه شنبه دستم برسه و 150 هم بیعانه دادم
دلیل اصلی خریدم از این سایت نشان اعتماد الکترونیک اش بود که نشون میداد قابل اعتماد هست
جزییاتش رو اینجا بعد از اینکه تحویل گرفتم به دوستان اعلام میکنم

• Like
منم ظهر از همین سایت سلام بابا همین تلویزیونی که عرض کردم رو خریدم و قراره تا سه شنبه دستم برسه و 150 هم بیعانه دادم
دلیل اصلی خریدم از این سایت نشان اعتماد الکترونیک اش بود که نشون میداد قابل اعتماد هست
به سلامتی مبارک باشه
فقط خودتو زیاد درگیر مقایسه تلویزیونت با بقیه برندا و اعداد و ارقام نکن مهمترین نکته کالیبره کردن درسته تصویره الان من خودم تی وی مو جوری کالیبره کردم که انگار یه تلویزیون رده بالاست هرکی تصویرو میبینه کف میکنه این نکته از همه چیز مهمتره به نظرم ..

به سلامتی مبارک باشه
فقط خودتو زیاد درگیر مقایسه تلویزیونت با بقیه برندا و اعداد و ارقام نکن مهمترین نکته کالیبره کردن درسته تصویره الان من خودم تی وی مو جوری کالیبره کردم که انگار یه تلویزیون رده بالاست هرکی تصویرو میبینه کف میکنه این نکته از همه چیز مهمتره به نظرم ..
ممنون تجربه ی تحقیقی که روی تلویزیون های سونی داشتم اینه که سری 7000 که ایراداتش خیلی زیاده و طرفش نرید بهتره و مدل 8000 هم از نظر کنتراست اصلا مناسب نیست و مشکل داره ولی این مدل 8500 رو دیدم همه مشکلات مدل های قبلی توش رفع شده برای همین دوستانی که دارن این مدل رو کاملا راضی هستن
کلا یک مدل میان رده و قیمت مناسب و در عین حال جدید هست
برام جالب بود که بخاطر 300 هزار تومن اضافه اینقدر تفاوت های اساسی بین مدل 8000 و 8500 وجود داره

• Like
گور باباشون
بیشرفا جواب تلفن نمیدن
امروز صبح بزور یکی از این کارشناسای فروششون زنگ زده میگه تلویزیون بردن شهرستان راننده در یه مغازه فروخته به مغازه دار
میگم خب تکلیف من چیه
گفت خبرت میکنم دیگه هم جواب تلفنش نمیده
این نشان اعتماد الکترونیکی هم همش کشکه ... شما برو تو سایتش ببین چی میبینی !!!
الان فقط 300 تومنم میخام که اینام احتمالا پاسکاری میکنن نمیدن چون پول کرایه رو هم داده بودن به راننده تلویزیون هم جالبه فروخته بودن بهش یعنی نقدا پولش گرفته بودن

نکته مسخره و جالبش هم اینه که من برا یکی اشناها دارم میخرم و این آبروریزیا در اوردن ... .یک هفته هست حیرونمون کردن

گور باباشون
بیشرفا جواب تلفن نمیدن
امروز صبح بزور یکی از این کارشناسای فروششون زنگ زده میگه تلویزیون بردن شهرستان راننده در یه مغازه فروخته به مغازه دار
میگم خب تکلیف من چیه
گفت خبرت میکنم دیگه هم جواب تلفنش نمیده
این نشان اعتماد الکترونیکی هم همش کشکه ... شما برو تو سایتش ببین چی میبینی !!!
الان فقط 300 تومنم میخام که اینام احتمالا پاسکاری میکنن نمیدن چون پول کرایه رو هم داده بودن به راننده تلویزیون هم جالبه فروخته بودن بهش یعنی نقدا پولش گرفته بودن

نکته مسخره و جالبش هم اینه که من برا یکی اشناها دارم میخرم و این آبروریزیا در اوردن ... .یک هفته هست حیرونمون کردن
داداش عزیز 300 چرا دادین خوب؟؟!!! خیلی زیاد دادی همون 150 کافیش بوده
تلویزیون هم چند روز صبر کن دیدی میپیچونن باید پاشی بری بانه ...میدونم سخته ولی نزار یک ریالت هم خورده بشه
چون اگر واقعا راننده پیچونده باشه اینا کرایه راه رو دادن و الان باید یک راننده دیگه بگیرن و دوباره هزینه اش رو بدن تا براتون بیاره که حتما زورشون میاد 200 تومن مجدد بدن
برای خرید خودم هم نگران شدم
حتما ما رو در جریان روند کار بزار

دوستان فقط این پنل 55X8500E رو کسی فهمید IPS هست یا VA ممنون میشم بگه

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or