خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
گور باباشون
بیشرفا جواب تلفن نمیدن
امروز صبح بزور یکی از این کارشناسای فروششون زنگ زده میگه تلویزیون بردن شهرستان راننده در یه مغازه فروخته به مغازه دار
میگم خب تکلیف من چیه
گفت خبرت میکنم دیگه هم جواب تلفنش نمیده
این نشان اعتماد الکترونیکی هم همش کشکه ... شما برو تو سایتش ببین چی میبینی !!!
الان فقط 300 تومنم میخام که اینام احتمالا پاسکاری میکنن نمیدن چون پول کرایه رو هم داده بودن به راننده تلویزیون هم جالبه فروخته بودن بهش یعنی نقدا پولش گرفته بودن

نکته مسخره و جالبش هم اینه که من برا یکی اشناها دارم میخرم و این آبروریزیا در اوردن ... .یک هفته هست حیرونمون کردن
دوست عزیز شما اشتباه کردید تو ایام محرم خرید کردید.!!!میزاشتی بعد تعطیلات بهتر بود

دوست عزیز شما اشتباه کردید تو ایام محرم خرید کردید.!!!میزاشتی بعد تعطیلات بهتر بود

دوست گل فروشگاهی نمیتونه محرم سرویس بده کر کرش بکشه پایین
مردم مسخره اینا که نیستن ... اینی که برده راننده یه شهر دیگه فروخته من اشتباه کردم ؟؟ چه ربطی داره ؟ مشکل از سایتشون هست .... ایراد بنی اسراییلی میگن همینه

مردم مسخره اینا که نیستن ... اینی که برده راننده یه شهر دیگه فروخته من اشتباه کردم ؟؟ چه ربطی داره ؟ مشکل از سایتشون هست .... ایراد بنی اسراییلی میگن همینه
خیلی عجیبه این داستان یعنی اینا راننده ثابت ندارن و نمیشناسن راننده رو که بهش جنس میدن ؟ شاید دارن بهانه تراشی میکنن ؟؟!!!
بعد راننده الان این وسط 200 از اینا گرفته بعد آورده برده یک فروشگاهی مثلا 200 هم بالای قیمت به اون فروشگاه فروخته !!! عجب دزدهایی کل لاشی پیدا میشن ...
به هرحال باید تا سه شنبه یا چهارشنبه برات یکی ارسال کنن وگرنه اگر نفرستادن بدون که نمیفرستن و بهتر حضوری بری
متاسفانه از نظر قانونی هم دست آدم به جایی بند نیست هیچ جوره نمیتونی ثابت کنی این پول رو به چه عنوان به حساب اون فرد ریختی

ببخشید جسارتا شما چه مدلی و چند اینچ به چه قیمتی گرفتید ؟

فکر نکنم واسه اون طرف که تلویزیون رو دزدیده زیاد فرقی بین محرم و غیر محرم باشه

مشکل خود من که مجبور به خرید شدم در این ایام این بود که بهم گفت قیمت دلار سیر صعودی داره و ممکنه قیمت ها بالاتر بره و هم اینکه وضع مرز بانه واقعا نامشخصه
منم وضعیتم طوری بود که اگر میگفت 5150 دیگه نداشتم بدم !!! همین هم خیلی فشار آورد تا جور شد

به هر حال توصیه میکنم دوستان صبر کنن ببینن جنس من و این دوستمون به سلامت میرسه بعد اقدام به خرید کنن از این سایت کنن

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: S@nic
دوست عزیز منم با آقا محسن موافقم ...
باید میزاشتید بعد از ایام محرم
نترسید پولتون هیچ نمیشه . اما خب با تاخیر سفارشتون ب دستتون میرسه ...

• Like
Reactions: mohsen2012
خیلی عجیبه این داستان یعنی اینا راننده ثابت ندارن و نمیشناسن راننده رو که بهش جنس میدن ؟ شاید دارن بهانه تراشی میکنن ؟؟!!!
بعد راننده الان این وسط 200 از اینا گرفته بعد آورده برده یک فروشگاهی مثلا 200 هم بالای قیمت به اون فروشگاه فروخته !!! عجب دزدهایی کل لاشی پیدا میشن ...
به هرحال باید تا سه شنبه یا چهارشنبه برات یکی ارسال کنن وگرنه اگر نفرستادن بدون که نمیفرستن و بهتر حضوری بری
متاسفانه از نظر قانونی هم دست آدم به جایی بند نیست هیچ جوره نمیتونی ثابت کنی این پول رو به چه عنوان به حساب اون فرد ریختی

ببخشید جسارتا شما چه مدلی و چند اینچ به چه قیمتی گرفتید ؟

نه عزیز من راننده ثابت کجا بوده ... این فروشگاه ها مهم براشون اینه جنسشون بفروشن اصلن به هرکس ... من که زنگ میزنم جواب نمیدن به این خاطر هست که جنسشون فروختن به راننده وانت ... شما اینجوری حساب کن که حتی برا اعتبار فروشگاهشون هم پیگیری خرید انجام نمیدن ... حالا شما حساب کن من چقدر گفتم داخل اینترنت هستم کلی ملت بعد من میان خرید میکنن هوام داشته باشین اینجوری برخورد کردن اصلن براشون مهم نیست اعتبارشون

فروشگاه رو هوا مسخره بازی ... بخدا بخاطر همین تاپیک و حرف چند تا دوستان خریدم کاملا تو خالی از آب در اومد و واقعا پشیمونم ... اگر مشکل کلی بود اینقدر ناراحت نمیشدم ... یه سایت هم میشه digikala با خیال راحت همیشه ازش خرید کردم .... اینم بخاطر اون 300 تومن زورم اومد اصلن بگو هزار تومن زور داره فقط نزدیک 100 تومن پول شارج سیم دادم با این گوساله ها صحبت کردم ... مگه آدمن ... امروز صبح تازه بزور از زیر زبونشون کشیدم که تی وی رو فروختن به راننده .... اینجوری میخاستن خبر مرگشون بیارن در خونه نصب کنن و تحویل بدن ...

مدل 55 850d قیمت 4350 بدون هزینه ارسال

• Like
Reactions: dooste.man83
نه عزیز من راننده ثابت کجا بوده ... این فروشگاه ها مهم براشون اینه جنسشون بفروشن اصلن به هرکس ... من که زنگ میزنم جواب نمیدن به این خاطر هست که جنسشون فروختن به راننده وانت ... شما اینجوری حساب کن که حتی برا اعتبار فروشگاهشون هم پیگیری خرید انجام نمیدن ... حالا شما حساب کن من چقدر گفتم داخل اینترنت هستم کلی ملت بعد من میان خرید میکنن هوام داشته باشین اینجوری برخورد کردن اصلن براشون مهم نیست اعتبارشون

فروشگاه رو هوا مسخره بازی ... بخدا بخاطر همین تاپیک و حرف چند تا دوستان خریدم کاملا تو خالی از آب در اومد و واقعا پشیمونم ... اگر مشکل کلی بود اینقدر ناراحت نمیشدم ... یه سایت هم میشه digikala با خیال راحت همیشه ازش خرید کردم .... اینم بخاطر اون 300 تومن زورم اومد اصلن بگو هزار تومن زور داره فقط نزدیک 100 تومن پول شارج سیم دادم با این گوساله ها صحبت کردم ... مگه آدمن ... امروز صبح تازه بزور از زیر زبونشون کشیدم که تی وی رو فروختن به راننده .... اینجوری میخاستن خبر مرگشون بیارن در خونه نصب کنن و تحویل بدن ...

مدل 55 850d قیمت 4350 بدون هزینه ارسال
دوست عزیز این مدل رو اصلا توی سایتش که نداره ؟؟!!!
شاید اصلا موجودی نداشته یک چیزی گفته الانم داره اینور اونور میکنه
قیمت تلویزیون سونی Sony | تلویزیون ال ای دی سونی - سلام بابا

برای شما هم عکس جعبه تلویزیون رو فرستاد یا خیر؟ چون برای من فرستاد

آخرین ویرایش:
دوست عزیز این مدل رو اصلا توی سایتش که نداره ؟؟!!!
شاید اصلا موجودی نداشته یک چیزی گفته الانم داره اینور اونور میکنه
قیمت تلویزیون سونی Sony | تلویزیون ال ای دی سونی - سلام بابا

برای شما هم عکس جعبه تلویزیون رو فرستاد یا خیر؟ چون برای من فرستاد
قیمت تلویزیون سونی HDR with 4K TV 55 X8500 | 55X8500D

• Like
  • Like
Reactions: S@nic

از طریق لینک زیر ثبت شکایت کنید:

https://www.enamad.ir/opinions.aspx

موضوع شما شامل نوع اول شکایات یعنی "عدم ارائه ی کالا" یا نوع دوم "طولانی شدن زمان ارسال" میشه.

اصلا کارشون قابل توجیه نیست، ما با باربر که طرف نیستیم، طرف ما فروشنده(سلام بابا) هست، به ما مربوط نیست اون باربر با اون پول و تلویزیون چیکار کرده.

من خودم از این فروشگاه خرید کردم، گرچه یه بدقولی تو ساعت ارسال داشتند اما در کل خوب بود.

از طریق لینک زیر ثبت شکایت کنید:

https://www.enamad.ir/opinions.aspx

موضوع شما شامل نوع اول شکایات یعنی "عدم ارائه ی کالا" یا نوع دوم "طولانی شدن زمان ارسال" میشه.

اصلا کارشون قابل توجیه نیست، ما با باربر که طرف نیستیم، طرف ما فروشنده(سلام بابا) هست، به ما مربوط نیست اون باربر با اون پول و تلویزیون چیکار کرده.

من خودم از این فروشگاه خرید کردم، گرچه یه بدقولی تو ساعت ارسال داشتند اما در کل خوب بود.
ممنون بابت جوابتون

بد قولی در ساعت ارسال شون رو یکم بیشتر توضیح میدید ؟ چقدر بیشتر منتظرتون گزاشتن ؟

ممنون بابت جوابتون

بد قولی در ساعت ارسال شون رو یکم بیشتر توضیح میدید ؟ چقدر بیشتر منتظرتون گزاشتن ؟

قرار بود یا صبح 9 الی 13 بیارند یا عصر 18 الی 22 اما ساعت 23 اوردند.

برای من مهم بود چون اصلا نمیتونستم غیر این ساعات تحویل بگیرم، بهشونم اینو گفته بودم اما دیرتر آوردند، اما خب شب عیدم بود و اینا پیش میاد و بعدش تو تلگرام عذر خواهی کردند.

دوستان این سامسونگ های بانه که مونتاژ مصر هستند مشکلی که ندارند؟

• Like
نه داداش..موردی ندارن..مونتاژ هر جا خریدی موردی نداره بجز ایران..نمیدونم تو ایران چه بلایی سر محصولات الکترونیکی میارن که امار خرابیشون اینقدر زیاد شده..

البته حرف اون دستومون صحیح اما من یکی از این مونتاژهای مصر گرفتم بعد از 2 سال backlight هاش مشکل پیدا کرد و حتی بعد از تعمیر هم درست نشد و چندتا از backlight هاش ضعیف شده و بسیار تو ذوق میزنه

سلام دوستان
من میخوام واسه پی اس فور یه مانیتور بگیرم. فیلم هم باهاش میخوام ببینم
بودجه‌ام 1.5 هست
چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟
اگر بهترین جا برای خریدش رو هم معرفی کنین خوشحال میشم

اینم بگم پی اس فور معمولیه
بیشتر هم فیفا آنلاین میزنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or