خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام . دوستان چتد روزی میشه ps4 رو به مانیتور xl2411 benq وصل کردم ولی تو بازی ها کیفیت تصویر یه مقدار تار هست و چشم رو اذیت میکنه . ولی تو pc عالیه ... میشه درستش کرد ؟

سلام دوستان
تلویزیون x8000d سونی ۴۳ اینچش هم برای 4k خوبه ؟ بخاطر سایزش میگم یعنی نسبت به ۱۰۸۰ قشنگ فرقش مشخصه که 4k داره نشون میده؟
اگه یکی از دوستان یه سایت بانه ای خوب و مطمئن معرفی کنه ممنون میشم

سلام دوستان
تلویزیون x8000d سونی ۴۳ اینچش هم برای 4k خوبه ؟ بخاطر سایزش میگم یعنی نسبت به ۱۰۸۰ قشنگ فرقش مشخصه که 4k داره نشون میده؟
اگه یکی از دوستان یه سایت بانه ای خوب و مطمئن معرفی کنه ممنون میشم
فرقی با 1080 زیاد نداره حداقل باید 55 بگیری تا تفاوت احساس بشه! نظر من رو میخای بودجه رو ببر بالا و سری 9 سونی بخر اگر سونی میخای! بهتر هم میخای OLED LG بخر که دیگه خیلی گرون هست

آقایون یه سوال دارم
یکی 2 ماه دیگه حالا هر وقت پولم چور شد میخوام TV 2017 بگیرم
تا الان فقط و فقط سونی راضیم کرده هم کیفیت هم cost/benefit
منتها یه سوال مهم دارم
موندم 65 اینچ x930e بگیرم
یا
75 اینچ x900e ?
فاصله ام از تلویزیون نهایت 2 متر هست و 2 سال هم هست تو این فاصله سایز 55 اینچی استفاده کردم و الان میبینم 55 واسم کوچیکه
خوشبختانه Rtings.com هد 2 تا سری رو آنالیز کرده. منتها من با وجود خوندن ریویوها باز هم نتونستم تصمیم بگیرم.
میخوام ببینم اختلاف 75 نسبت به 65 ارزشش بیشتر از اختلاف کیفیتشون هست ؟
ممنونم

آقایون یه سوال دارم
یکی 2 ماه دیگه حالا هر وقت پولم چور شد میخوام TV 2017 بگیرم
تا الان فقط و فقط سونی راضیم کرده هم کیفیت هم cost/benefit
منتها یه سوال مهم دارم
موندم 65 اینچ x930e بگیرم
یا
75 اینچ x900e ?
فاصله ام از تلویزیون نهایت 2 متر هست و 2 سال هم هست تو این فاصله سایز 55 اینچی استفاده کردم و الان میبینم 55 واسم کوچیکه
خوشبختانه Rtings.com هد 2 تا سری رو آنالیز کرده. منتها من با وجود خوندن ریویوها باز هم نتونستم تصمیم بگیرم.
میخوام ببینم اختلاف 75 نسبت به 65 ارزشش بیشتر از اختلاف کیفیتشون هست ؟
ممنونم
برتری 930 به 900 روشناییشه.اگر برای محتوای hdr میخوای 930رو بگیر در غیر اینصورت 900 رو بگیر
اگر فاضلت 2 متره 65 بگیر.چشمات رو از دست میدی ها خدایی نکرده.مخضوصا این تلویزیونهای جدید که روشنایی بالایی دارن چشمها رو از بین میبرن

برتری 930 به 900 روشناییشه.اگر برای محتوای hdr میخوای 930رو بگیر در غیر اینصورت 900 رو بگیر
اگر فاضلت 2 متره 65 بگیر.چشمات رو از دست میدی ها خدایی نکرده.مخضوصا این تلویزیونهای جدید که روشنایی بالایی دارن چشمها رو از بین میبرن

ممنونم محسن جان
بله روشناییش دیوونه کننده اس
فقط موندم HDR ارزشش رو داره یا نه ؟
مخصوصا که من TV رو یکسال یا نهایت 2 سال استفاده میکنم.
ینی میخوام ببینم محتوایی که از HDR استفاده کنه فراگیر شده ؟

ممنونم محسن جان
بله روشناییش دیوونه کننده اس
فقط موندم HDR ارزشش رو داره یا نه ؟
مخصوصا که من TV رو یکسال یا نهایت 2 سال استفاده میکنم.
ینی میخوام ببینم محتوایی که از HDR استفاده کنه فراگیر شده ؟
ببین بسنگی به سلیقت داره.بعضی ها رنگهای شاد و اغراق شده دوست دارن قطعا hdr راضیشون نمیکنه
بعضی ها هم به رنگهای واقعی و اغراق نشده و طبیعی رو میپسندن.
در رابطه با فراگیر شدن فعلا همین بازیها در دسترس هستن.فیلمهای hdr هم تو ایران کم هست.من خودم هنوز فیلم 4k واقعی تماشا نکردم چه برسه به hdr!!!
این فیلمهایی هم که توسایتهای ایرانی به اسم ultra hd میزارن واقعی نسیتن

ببین بسنگی به سلیقت داره.بعضی ها رنگهای شاد و اغراق شده دوست دارن قطعا hdr راضیشون نمیکنه
بعضی ها هم به رنگهای واقعی و اغراق نشده و طبیعی رو میپسندن.
در رابطه با فراگیر شدن فعلا همین بازیها در دسترس هستن.فیلمهای hdr هم تو ایران کم هست.من خودم هنوز فیلم 4k واقعی تماشا نکردم چه برسه به hdr!!!
این فیلمهایی هم که توسایتهای ایرانی به اسم ultra hd میزارن واقعی نسیتن

الان داشتم سایت ریتینگ رو چک میکردم
بهترین تلویزیون امسال همین sony x930e هستش
جتی به نظر من از oled هم بهتره چون مشکل برن و عمر نور ابی رو نداره برا hdr هم وحشتناک نورانیه
دم شما جیزززززز
فعلا نیومده بانه نمیدونم بیاد چند در میاد

• Like
Reactions: mohsen2012
الان داشتم سایت ریتینگ رو چک میکردم
بهترین تلویزیون امسال همین sony x930e هستش
جتی به نظر من از oled هم بهتره چون مشکل برن و عمر نور ابی رو نداره برا hdr هم وحشتناک نورانیه
دم شما جیزززززز
فعلا نیومده بانه نمیدونم بیاد چند در میاد

اره خیلی خوبه اما من بازم oled ترجیح می دم هیچی کیفیت oled ها نمی شه سری جدید lg هم 1 سری کارهایی برای این مشکلاتش کرده 1 بخش نرم افزاری هم برای فیکس کردن مشکل برن گذاشته مشکل ماندگاری تصاویرش هم به حداقل رسیده

حدود 33 میلی ثانیه
این پوت لگش خیلی بالاست چجوری استاید هرکی از در تو میاد بهش میگن 8000 دی؟اساتید افلاین بازهای قدری هستن وگرنه کسی بخواد با نت ایران با این تیوی فیفا انلاین بزنه که همه مرده هاش میاد جلوی چشمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or