snoko
کاربر سایت
سلامسلام دوستان میشه مناسبترین تلوزیون های حال حاضر رو معرفی کنید سایز حدود ۴۰اینچ باشه
ممنون
X8000d 43" sony
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلامسلام دوستان میشه مناسبترین تلوزیون های حال حاضر رو معرفی کنید سایز حدود ۴۰اینچ باشه
ممنون
فرقی با 1080 زیاد نداره حداقل باید 55 بگیری تا تفاوت احساس بشه! نظر من رو میخای بودجه رو ببر بالا و سری 9 سونی بخر اگر سونی میخای! بهتر هم میخای OLED LG بخر که دیگه خیلی گرون هستسلام دوستان
تلویزیون x8000d سونی ۴۳ اینچش هم برای 4k خوبه ؟ بخاطر سایزش میگم یعنی نسبت به ۱۰۸۰ قشنگ فرقش مشخصه که 4k داره نشون میده؟
اگه یکی از دوستان یه سایت بانه ای خوب و مطمئن معرفی کنه ممنون میشم
سامسونگ مدل 6950. 40 اینچ. قیمتش تقریبا 1 و 700دوستان کسی پیشنهادی نداشت؟
برتری 930 به 900 روشناییشه.اگر برای محتوای hdr میخوای 930رو بگیر در غیر اینصورت 900 رو بگیرآقایون یه سوال دارم
یکی 2 ماه دیگه حالا هر وقت پولم چور شد میخوام TV 2017 بگیرم
تا الان فقط و فقط سونی راضیم کرده هم کیفیت هم cost/benefit
منتها یه سوال مهم دارم
موندم 65 اینچ x930e بگیرم
یا
75 اینچ x900e ?
فاصله ام از تلویزیون نهایت 2 متر هست و 2 سال هم هست تو این فاصله سایز 55 اینچی استفاده کردم و الان میبینم 55 واسم کوچیکه
خوشبختانه Rtings.com هد 2 تا سری رو آنالیز کرده. منتها من با وجود خوندن ریویوها باز هم نتونستم تصمیم بگیرم.
میخوام ببینم اختلاف 75 نسبت به 65 ارزشش بیشتر از اختلاف کیفیتشون هست ؟
ممنونم
برتری 930 به 900 روشناییشه.اگر برای محتوای hdr میخوای 930رو بگیر در غیر اینصورت 900 رو بگیر
اگر فاضلت 2 متره 65 بگیر.چشمات رو از دست میدی ها خدایی نکرده.مخضوصا این تلویزیونهای جدید که روشنایی بالایی دارن چشمها رو از بین میبرن
ببین بسنگی به سلیقت داره.بعضی ها رنگهای شاد و اغراق شده دوست دارن قطعا hdr راضیشون نمیکنهممنونم محسن جان
بله روشناییش دیوونه کننده اس
فقط موندم HDR ارزشش رو داره یا نه ؟
مخصوصا که من TV رو یکسال یا نهایت 2 سال استفاده میکنم.
ینی میخوام ببینم محتوایی که از HDR استفاده کنه فراگیر شده ؟
ببین بسنگی به سلیقت داره.بعضی ها رنگهای شاد و اغراق شده دوست دارن قطعا hdr راضیشون نمیکنه
بعضی ها هم به رنگهای واقعی و اغراق نشده و طبیعی رو میپسندن.
در رابطه با فراگیر شدن فعلا همین بازیها در دسترس هستن.فیلمهای hdr هم تو ایران کم هست.من خودم هنوز فیلم 4k واقعی تماشا نکردم چه برسه به hdr!!!
این فیلمهایی هم که توسایتهای ایرانی به اسم ultra hd میزارن واقعی نسیتن
الان داشتم سایت ریتینگ رو چک میکردم
بهترین تلویزیون امسال همین sony x930e هستش
جتی به نظر من از oled هم بهتره چون مشکل برن و عمر نور ابی رو نداره برا hdr هم وحشتناک نورانیه
دم شما جیزززززز
فعلا نیومده بانه نمیدونم بیاد چند در میاد
حدود 33 میلی ثانیهاینپوت لگ x8000d چنده؟هرچی سوال میپرسیم کسی جواب نمیده
این پوت لگش خیلی بالاست چجوری استاید هرکی از در تو میاد بهش میگن 8000 دی؟اساتید افلاین بازهای قدری هستن وگرنه کسی بخواد با نت ایران با این تیوی فیفا انلاین بزنه که همه مرده هاش میاد جلوی چشمشحدود 33 میلی ثانیه