خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
از کجا قیمتشو دربیارم؟
اگر مدل خوب میشناسی با قیمت مناسب میتونی راهنمایی کنی؟قیمت در همین حد ۲ تومن اینا لطفا

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

49SJ800V

این مدل ۵۰۰ گرونتره نزدیک ۳ درمیاد

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
تو رنج ۲۵۰۰ همون خوبه

• Like
Reactions: eeeeee and reza7272
دوستان سلام
یه سوال مهم
من از سال 2011 تا الان از TV به جای مونیتور برای PC استفاده میکردم.
الان یه چند وقتیه که سیستم دیگه ندارم و TVهام رو فروختم.
منتها تا چند ماه دیگه دوباره بر میگردم به صنعت گیم و دنیای PC.
الان سوالم اینه که موندم برای PCام مونیتور بگیرم یا TV ؟
چون الان یدونه Imac 27 5K دارم که تصویرش بهترین تلویزیون 4K رو هم قورت میده. چه از لحاظ تعداد پیکسل و چه نور و رنگ.
موندم تصویر این Imac ها یه چیز دیگه است یا اینکه صنعت مونیتور سازی اینقدر پیشرفت کرده نسبت به چندین سال قبل.
ممنونم بابت وقتیکه میزارین

دوستان سلام
یه سوال مهم
من از سال 2011 تا الان از TV به جای مونیتور برای PC استفاده میکردم.
الان یه چند وقتیه که سیستم دیگه ندارم و TVهام رو فروختم.
منتها تا چند ماه دیگه دوباره بر میگردم به صنعت گیم و دنیای PC.
الان سوالم اینه که موندم برای PCام مونیتور بگیرم یا TV ؟
چون الان یدونه Imac 27 5K دارم که تصویرش بهترین تلویزیون 4K رو هم قورت میده. چه از لحاظ تعداد پیکسل و چه نور و رنگ.
موندم تصویر این Imac ها یه چیز دیگه است یا اینکه صنعت مونیتور سازی اینقدر پیشرفت کرده نسبت به چندین سال قبل.
ممنونم بابت وقتیکه میزارین
چطور تونستی این همه مدت تی وی رو برای PC تحمل کنی ؟! :/ در جواب سوالت هم بگم من مانیتور رو ترجیح می دم و توصیه می کنم مانیتور بگیری!
حالا از بقیه دوستان هم بپرس

چطور تونستی این همه مدت تی وی رو برای PC تحمل کنی ؟! :/ در جواب سوالت هم بگم من مانیتور رو ترجیح می دم و توصیه می کنم مانیتور بگیری!
حالا از بقیه دوستان هم بپرس
اولین دلیلم برای خرید TV به جای مونیتور سایز بود.
دومین دلیل غنای رنگ و نور بیشتر TV
سومین دلیل ورودیهای منتوع TV
چهارمین دلیل مهم نبودن اینپوت لگ برام
پنجمین دلیل پایین بودن کیفیت تصویر مونیتور

اولین دلیلم برای خرید TV به جای مونیتور سایز بود.
دومین دلیل غنای رنگ و نور بیشتر TV
سومین دلیل ورودیهای منتوع TV
چهارمین دلیل مهم نبودن اینپوت لگ برام
پنجمین دلیل پایین بودن کیفیت تصویر مونیتور
پورت مختلف به چه کارت میاد. الان همه مانیتور ها هم اچ دی ام ای دارن هم وجی ای هم دی وی ای!!!
سایز بزرگ کلا اذیت کننده اس مخصوا برای کسی که کار زیا دانجام می ده و باعث میشه گردن درد و چشم درد بگیری.
میلی ثانیه هم که خیلی بده مال تی وی ها مخصوصا اون زمان که شما میگی افتضاح بوده!
کیفیت هم اکثرا 1080 هستن مگه اینکه شما 4ک بخوای برای پی سی !!! البته مانیتور 4ک هم داریم

سلام
دوستان برای گیم با PS4 پیشنهادتون خرید مانیتور هست یا تلویزیون؟

صد در صد tv بهتره نه تنها tv از هر لحاظی بهتره(به شرط انتخاب هوشمندانه) نسبت قیمت به کاراییشم خیلی بیشتره مگر اینکه عشق 144hz با gsynce بخواید اونم فقط برای pc کاربرد که الان 1 سری از tv ها از جمله سونی ها 120 هرتزم 1080 می دن.

منم چند سالی هست که کلا tv جایگزین مانیتور الیکی گرون کردم خیلیم راضیم از 27 اینچ شروع کردم الان به 55 4k رسیدم شرط ازار دهنده نبودنشم اینه که فاصله ی مناسب رعایت بشه براتش هم کم بذارید بایشه در حقیقت 2 تنظیم برای گیم یا نت گردی بذارید بینشون سوییچ کنید.

این اینپوت لگم در قدیم برای tv ها بالا بود هر چند همون زمانم لگ کم هم پیدا می شد اما عین الان نبود که اکثرا لگ پایینی داشته باشن. الان در سری های 2017 به لگ 11 میلی با 15 میلی رسیدیم که فوق العادس از بهترین مانیتورها هم جلو زدن.

صد در صد tv بهتره نه تنها tv از هر لحاظی بهتره(به شرط انتخاب هوشمندانه) نسبت قیمت به کاراییشم خیلی بیشتره مگر اینکه عشق 144hz با gsynce بخواید اونم فقط برای pc کاربرد که الان 1 سری از tv ها از جمله سونی ها 120 هرتزم 1080 می دن.

منم چند سالی هست که کلا tv جایگزین مانیتور الیکی گرون کردم خیلیم راضیم از 27 اینچ شروع کردم الان به 55 4k رسیدم شرط ازار دهنده نبودنشم اینه که فاصله ی مناسب رعایت بشه براتش هم کم بذارید بایشه در حقیقت 2 تنظیم برای گیم یا نت گردی بذارید بینشون سوییچ کنید.

این اینپوت لگم در قدیم برای tv ها بالا بود هر چند همون زمانم لگ کم هم پیدا می شد اما عین الان نبود که اکثرا لگ پایینی داشته باشن. الان در سری های 2017 به لگ 11 میلی با 15 میلی رسیدیم که فوق العادس از بهترین مانیتورها هم جلو زدن.
بسیار ممنونم از پاسخگوییتون

خب پس انتخابم tv شد اما در انتخاب سایز مشکل دارم درسته که هرچی صفحه نمایش بزرگتر باشه بهتره اما میخوام یه چیز معقول بگیرم که خرج الکی برای مثلا یه سری تنظیمات که شاید اصلا هم ازشون استفاده نکنم نباشه.پیشنهاد شما برای بازی با ps4 چه سایز تصویری هست؟ اگه مدل خاصی هم مدنظر دارید ممنون میشم بگید.

بسیار ممنونم از پاسخگوییتون

خب پس انتخابم tv شد اما در انتخاب سایز مشکل دارم درسته که هرچی صفحه نمایش بزرگتر باشه بهتره اما میخوام یه چیز معقول بگیرم که خرج الکی برای مثلا یه سری تنظیمات که شاید اصلا هم ازشون استفاده نکنم نباشه.پیشنهاد شما برای بازی با ps4 چه سایز تصویری هست؟ اگه مدل خاصی هم مدنظر دارید ممنون میشم بگید.

دیگه حداقل 4k باید 43x800d بگیرید اگر بودجه کمتره مدل دیگه ای از lg پیشنهاد بدم اگر سایز کمترم بخواید باید برید سمت full hd که کلا دیگه full hd تحویل نمی گیرن.

دوستان بهترین تنظیم تصویر x8000d رو میشه لطف کنید بگید(حالت اچ دی ار روی اتوماتیک باشه؟) و تنظیم پرو که بهترین جواب رو بگیرم و این ریموت رو چجور ی میشه روی پلی استیشن غیر فعال کرد؟
ممنون

دیگه حداقل 4k باید 43x800d بگیرید اگر بودجه کمتره مدل دیگه ای از lg پیشنهاد بدم اگر سایز کمترم بخواید باید برید سمت full hd که کلا دیگه full hd تحویل نمی گیرن.
خیلی ممنون
خب این مدل که معرفی کردید همون x8000d هست یا نه؟ چون من سرچ که کردم اکثرا x8000d پیدا شد!! و اینکه قیمتش رو میشه حدودا بدید چون پیدا نکردم قیمتشو.
چن تا سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم جواب بدین:
برای بازی کردن با رزولوشن 4k باید کنسول pro و تلویزیون هم 4k باشه درسته؟ نیاز هس که بازی هم از این قابلیت پشتیبانی کنه یا نه؟ اگه اره بازیهای خاصی اینطورین یا همشون این قابلیت رو دارن؟
چرا full hd رو دیگه تحویل نمیگیرن؟ تفاوت زیادی هس بازی کردن با تی وی 4k و full hd؟
اگه زحمتی نیس مدل پیشنهادیتون با بودجه کمتر رو هم بگید...بازم ممنون

خیلی ممنون
خب این مدل که معرفی کردید همون x8000d هست یا نه؟ چون من سرچ که کردم اکثرا x8000d پیدا شد!! و اینکه قیمتش رو میشه حدودا بدید چون پیدا نکردم قیمتشو.
برای بازی کردن با رزولوشن 4k باید کنسول pro و تلویزیون هم 4k باشه درسته؟ نیاز هس که بازی هم از این قابلیت پشتیبانی کنه یا نه؟ اگه اره بازیهای خاصی اینطورین یا همشون این قابلیت رو دارن؟
چرا full hd رو دیگه تحویل نمیگیرن؟ تفاوت زیادی هس بازی کردن با تی وی 4k و full hd؟
بله همون x8000d هست
۲۵۰۰ تا ۲۶۰۰ قیمتشه 43 اینچ
بجز 4k این تلویزیون مناسب گیمه
و فقط بخاطر 4k بودنش پیشنهاد نشده
بقیه خصوصیاتشم حرف نداره
زیاد رو 4k حساس نشو

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

• Like
Reactions: johhny and eeeeee
خیلی ممنون
اصلا بحش شک نکن حتما بگیرش.مطمعنم راضیت میکنه خیلی

• Like
Reactions: johhny
دوستان بهترین تنظیم تصویر x8000d رو میشه لطف کنید بگید(حالت اچ دی ار روی اتوماتیک باشه؟) و تنظیم پرو که بهترین جواب رو بگیرم و این ریموت رو چجور ی میشه روی پلی استیشن غیر فعال کرد؟
ممنون
حالت تصویر رو بزار استاندارد و اچ دی ار رو هم اوتو بزار

• Like
Reactions: johhny and db07

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or