بستگی داره به کاربریتون و اینکه چ سایزی میخوای؟فرق این دو مدل چیه،تفاوقتشون چشم گیره که صبر کنم یا بودجه رو افزایش بدم
سایز 55 هم دارهنه نشده x850e
و فقط سایز ۶۵ و ۷۵ اینچ داره
شما همون ۸۰۰d رو بردار ترجیحا ۴۳ اینچ
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
همون تلویزیون کافیهخیلی ممنون از پاسختون
خب اینپوت لگ (نمیدونم چی هس دقیقا) چقد تاثیر داره در کیفیت اجرای بازیها؟
بله قصدم خرید PS4 معمولی هس و باتوجه به چیزایی که گفتم به نظرتون ارزش داره که هزینه کنم و مانیتور هم بگیرم یا به همون تلویزیون 47 اینچ LG خونه بسنده کنم؟
من توی آمازون ندیدما تو سایز بندیشسایز 55 هم داره
تو سایت rtings هم بررسی کرده سایز۵۵ نزدهوالا منم تو چند تا سایت نقد وبررسی 55 هم زده بود
حدود1000 دلار
Sony XBR55X850E Review 2017 (XBR65X850E, XBR-55X850E, XBR-65X850E, XBR75X850E) 4K HDR TV
سونی اسیا که سایز،55 رو دارهتو سایت rtings هم بررسی کرده سایز۵۵ نزده
اینم سری xbr x850e از خوده کمپانی
Sony X850E 4K HDR TV with TRILUMINOS Display
قیمتش ۱۰۰۰ $؟ خیلی خوبهسونی اسیا که سایز،55 رو داره
Sony X85E 4K HDR TV with TRILUMINOS Display
من روي لينك دانلود كليك ميكنم هيچ اتفاقي نميافته.... حتي با قند شكن هم تست كردم نشد.صفحه قبل توضیح دادم. لینک اپدیت هم هست . اگه پشت تی وی نوشته ساخت مالزی همون لینک رو دانلود کن بزن فلش و بزن تی وی خودش خودکار اپدیت می کنه .10 دقیقه هم طول میکشه
برای محتوای hdr قطعا 900e بهتره.روشناییش خیلی زیاده نسبت به 850e.همچنین در حالت عادی کنتراست 900e بهتره.لوکال دایمینگ رو هم که روشن کنی کنتراستش بیشتر هم میشهقیمتش ۱۰۰۰ $؟ خیلی خوبه
حالا بنظرتون x850e vs x900e کدومش
850ایمیج فلیکرشم ۱۰هه
لوکال دمینگم نداره ولی سیاهیش عمیقتره انگار
برات ممکنه یکم بیشتر توضیح بدی ؟یعنی چی زیاد جالب نیست یعنی اینقدر بیخوده ؟ی نکته برای گیم نمیخان برای استفاده معمولی توی خونس و اگر واقعا ارزش نداره میتونی ی مدل که ارزش داره با این قیمت معرفی کنی؟ لطفانه فرقی ندارن
گرون فروش تو بازار همیشه هست
زیاد جالب نیست
نه بیخود نیستبرات ممکنه یکم بیشتر توضیح بدی ؟یعنی چی زیاد جالب نیست یعنی اینقدر بیخوده ؟ی نکته برای گیم نمیخان برای استفاده معمولی توی خونس و اگر واقعا ارزش نداره میتونی ی مدل که ارزش داره با این قیمت معرفی کنی؟ لطفا
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
از کجا قیمتشو دربیارم؟نه بیخود نیست
اگه برای گیم نمیخوای میتونی بهش فک کنی
فقط قیمتشمو دربیار
چون برای گیم نمیخوای دستت بازتره بنظرم چیزای خوش قیمت و خوبی میتونی برداری