خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
داداش اینی که من لینکشو دادم مال تی وی شماست و فارسی هم کامل داره..

اینی که شما دان کردی رو اصلا تی وی اجازه نمیده نصب کنی...
اوکی. مرسی عزیز .من فکر کردم که اگه اون رو هم بزنم نصب می کنه ولی مثلا زبان فارسی بهش اضافه نمیشه

اصلا نصب نمی شه قبلا چین ایناش هم نصب می شد الان اونم وسطش ریست می شه نصب نمی کنه فقط استرالیا یا اسیا باید باشه.
در حال دانلود اپدیت همین اسیا هستم.فقط نصبش چیز خاصی که نداره؟ زمانش چقدر طول می کشه؟حجمش 1.5 گیگه

Last edited by a moderator:
در حال دانلود اپدیت همین اسیا هستم.فقط نصبش چیز خاصی که نداره؟ زمانش چقدر طول می کشه؟حجمش 1.5 گیگه
دان شد آن زیپ کن بریز رو فلش و وصل کن به تی وی..خودش نصب میشه...
10 تا 15 دقیقه طول میکشه نصب بشه..

• Like
Reactions: sherlock1854
دان شد آن زیپ کن بریز رو فلش و وصل کن به تی وی..خودش نصب میشه...
10 تا 15 دقیقه طول میکشه نصب بشه..
به سلامتی اپدیت شد. به محض زدن فلش به تی وی خودش اپدیت می کنه بدون هیچ گونه سوالی. مرسی از دوستانی که کمک کردن. خیلی بهتر شد از قبل . قابلیت مولتی تسکینگ هم اضافه شد بهش

نه این یعنی 4k hdr 10 4:4:4 یا full rgb به پهنای باندی بیش 18 گیگ نیاز داره که خارج از حد hdmi 2.0 می شه.
شما میگی بخاطر کابل هست ؟ اخه فیلم که تو یو اس بی میریزم به تلوزیون وصل می کنم روی hdr میزارم بازم همین مشکل رو داره و رنگها کم میشه .

بچه ها کسی نمیدونه؟؟

Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
دوست عزیز این تلویزیون مدلش قدیمی هستش.
من خودم این تلویزیون رو داشتم.زمان خودش،عالی بود.به نظرم بهتره تلویزیون رو ارتقا بدی.
من سونی x850e رو پیشنهاد میدم.

شما میگی بخاطر کابل هست ؟ اخه فیلم که تو یو اس بی میریزم به تلوزیون وصل می کنم روی hdr میزارم بازم همین مشکل رو داره و رنگها کم میشه .

پورت hdmi می گم عزیز سخت افزاری هست باید صبر کنید tv های جدید سازگار با hdmi 2.1 بیان تا مشکل پهناش کم بشه بعدم گفتم که کلا hdr معنیش همیشه این نیست که رنگ ها پر رنگ تر می شه بلکه خیلی جاها کم رنگ تر می شه تا رنگ ها طبیعی تر بشن بستگی به hdr شم داره اما کلی گفتم full hd بذاری رنگ ها هم بیشتر کنید به نتیجه ی دلخواه در ps4 می رسید.

• Like
Reactions: ehsan M
من x800d از بانه خريدم ٤٣ اينچ.
حالا اگر بخوام آپديتش كنم از كجا متوجه بشم كدوم نسخه از آپديتو بايد براش دانلود كنم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

سلام
دوستان یه راهنمایی جامع میخواستم لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه خیلی مهمه برام
قصد خرید PS4 معمولی (نه Pro) رو داشتم و میخوام که باهاش بهترین کیفیت و تنظیمات نمایش رو در هر بازی داشته باشم.خونمون یه تلویزیون 47 اینچ LG هوشمند داره حالا میخواستم بدونم با این اوصاف نیاز به خرید مانیتور هست یا نه؟
یعنی مثلا اجرای بازیها روی مانیتور با تلویزیون فرقی داره یا نه؟ بزرگ یا کوچیک بودن صفحه نمایش تاثیری روی کیفیت بازی داره یا نه؟ ممنون میشم کمکم کنید.
و یه سوال دیگه که شاید خیلی به اینجا ربطی نداشته باشه اینکه برای بازی کردن با کیفیت 4K باید نمایشگر 4k کنسول ps4 pro و بازی هم 4k باشه؟ بعد اینکه چقد تفاوتش هست با 1080؟

سلام
دوستان یه راهنمایی جامع میخواستم لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه خیلی مهمه برام
قصد خرید PS4 معمولی (نه Pro) رو داشتم و میخوام که باهاش بهترین کیفیت و تنظیمات نمایش رو در هر بازی داشته باشم.خونمون یه تلویزیون 47 اینچ LG هوشمند داره حالا میخواستم بدونم با این اوصاف نیاز به خرید مانیتور هست یا نه؟
یعنی مثلا اجرای بازیها روی مانیتور با تلویزیون فرقی داره یا نه؟ بزرگ یا کوچیک بودن صفحه نمایش تاثیری روی کیفیت بازی داره یا نه؟ ممنون میشم کمکم کنید.
و یه سوال دیگه که شاید خیلی به اینجا ربطی نداشته باشه اینکه برای بازی کردن با کیفیت 4K باید نمایشگر 4k کنسول ps4 pro و بازی هم 4k باشه؟ بعد اینکه چقد تفاوتش هست با 1080؟
کیفیت تصویر تلویزیون که بهتر از مانیتور هست.ولی تلویزیون اینپوت لگ بیشتری داره تا مانیتور.
تلویزیون معمولا 20 تا 30 میلی ثانیه هست ولی مانیتور 5 میلی ثانیه.
اگر با ps4 معمولی میخوای بازی کنی همون تلپیزیون یا مانیتورfull hd بسته به تصمیمتون وبودجتون بگیری بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or