۱ تومن ارزونتره
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
بله بسته به کاربریش دارهمن که جایی ندیدم قیمت زده باشه اما گفتم فرق جهانیش 200 دلاره 55 هم از نزدیک در کنار 49 کاملا مشهود بزرگ تره 1 تومن از کجا اوردید اما اگر درستم باشه بازم در قیمت بالا اهمیتی نداره
سلام.مدل های x vision بدترین انتخابها هستن
سلام.
خودتون تجربه استفاده از ایکس ویژن رو داشتین؟
این مدل هایی جدیدی که آوردن و به گفته خودشون هم اسمارت و هم 4k هست، از نظر کیفیت تصویر، تاخیر، کنتراست، نمایش رنگ ها و این موارد چجوری هست؟
توی مشخصاتش زده پنل با درجه کیفی +A، با خودم گفتم تی وی بعدی رو از اینا بگیرم که هم ارزونه و هم با کیفیت و هم گارانتی خوبی داره.
یکم توضیح بدین ممنون میشم.
البته طبق استاندارد اگر فاصله شما با تلویزیون حداکثر 3 متر هست 50 اینچ کافیه.ولی اگر بیشتر از 3 متر باشه 55 یا بالاتر بگیریدمن که جایی ندیدم قیمت زده باشه اما گفتم فرق جهانیش 200 دلاره 55 هم از نزدیک در کنار 49 کاملا مشهود بزرگ تره 1 تومن از کجا اوردید اما اگر درستم باشه بازم در قیمت بالا اهمیتی نداره
دوستان من شیراز رو زیر و رو کردم ولی سونی x8000d گیرم نیومد
یک سایت اینترنتی مطمئن معرفی میکنید که داشته باشن یا اگر کسی میدونه کجای شیراز گیر میاد بگه ممنون میشم
میگه 280 هزار تومن هزینه ی ارسالش میشه!!!!از سایت بانه بگیر
اینجوری نمی ارزهمیگه 280 هزار تومن هزینه ی ارسالش میشه!!!!
به خاطر اینکه تکی و سفارشی جنس از بانه میارن کرایش گرونه.میگه 280 هزار تومن هزینه ی ارسالش میشه!!!!
میگن اصلا شیراز نیومده!!!!اینجوری نمی ارزه
نمیشه نمایندگی بیعانه بدی برات بیاره
بابا من سامسونگ دارم خودم.حماقت نکن
البته طبق استاندارد اگر فاصله شما با تلویزیون حداکثر 3 متر هست 50 اینچ کافیه.ولی اگر بیشتر از 3 متر باشه 55 یا بالاتر بگیرید
البته یک قانون دیگه ای هم هست که میگه هر چی تلویزیون بزرگتر لذتشم بیشتر
نکته:دوستان اگر چشمهاتونو دوست دارید حتما فاصلتونو با تلویزیون حفظ کنید.مخصوصا این تلویزیونهای جدید که روشنایشون خیلی زیاده چشمها رو از بین میره.