خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
دوستان من شیراز رو زیر و رو کردم ولی سونی x8000d گیرم نیومد
یک سایت اینترنتی مطمئن معرفی میکنید که داشته باشن یا اگر کسی میدونه کجای شیراز گیر میاد بگه ممنون میشم

شيراز نيست اصلا نگرد نيست

من ب زور X700D و X750D رو پيدا كردم برا پسر عمم خريدم
ولي تا دلت بخواد X850D ريخته تو بازار

اصلا دنبال X800D نگرد ... همون X850D رو انتخاب كن ... مگر كه از بانه بخري ... يا به X700 راضي بشي ...

دوستان در اا ای دی 43 اینچ سونی یا مارک دیگه ای میشه تفاوت بازیهای پرو رو حس کرد؟
بله ۸۰۰d که حجت رو تو بازی تموم کرده
مخصوصا hdr game
تو ۴۳ بهترش نیست
حتی از بانه هم بگیری بدنیستا.. عوضش اگه مغازه دار می آورد قیمتشم بیشتر میداد

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: eeeeee and db07
سلام،من سونی w670 دارم اگه اشتباه نکنم مدلشو،کلا تی وی خوبیه من که راضیم میخوام بدونم بنظرتون عوضش بکنم یا نه فعلا پاسخگو،سوال دومم یکی از بچه ها کارشناس میشه ی تنظیم خوب بگه که همه چیز در بهترین حالتش باشه از اون حالت تصویر استفاده کنیم.ممنون

Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk

سلام من x850d دارم تو بازی های مثل انچارتد و هوریزون وقتی میزارم روی Hdr تصویر بی رنگو رو یا رنگ پریده میشه . میخوام بدونم تو مدلهای دیگه ی سونی هم به همین شکل هست یا hdr اونها بهتره ؟

سلام من x850d دارم تو بازی های مثل انچارتد و هوریزون وقتی میزارم روی Hdr تصویر بی رنگو رو یا رنگ پریده میشه . میخوام بدونم تو مدلهای دیگه ی سونی هم به همین شکل هست یا hdr اونها بهتره ؟

بذارید 1080p با رنگ های full rgb بعد hdr ش کنید خیلی بهتر می شه رنگ ها هم از tv زیاد کنید. اما در کل hdr در پنل va یه چیز دیگس.

علت این کارم بحث داره اما خلاصش اینه که پهنای hdmi در 4k کم میاد از دقت رنگ ها می زنه. در کل هم hdr کمی از رنگ یا حتی کنتراست می زنه اما به جاش بازی طبیعی تر می شه زنده تر می شه.

بذارید 1080p با رنگ های full rgb بعد hdr ش کنید خیلی بهتر می شه رنگ ها هم از tv زیاد کنید. اما در کل hdr در پنل va یه چیز دیگس.

علت این کارم بحث داره اما خلاصش اینه که پهنای hdmi در 4k کم میاد از دقت رنگ ها می زنه. در کل هم hdr کمی از رنگ یا حتی کنتراست می زنه اما به جاش بازی طبیعی تر می شه زنده تر می شه.
یعنی کنسول رو به یک پرتی از hdmi وصل کنم که انهانسد یا تقویت شده نباشه ؟

بله ۸۰۰d که حجت رو تو بازی تموم کرده
مخصوصا hdr game
تو ۴۳ بهترش نیست
حتی از بانه هم بگیری بدنیستا.. عوضش اگه مغازه دار می آورد قیمتشم بیشتر میداد

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
من دو روز پیش رفتم و از بانه x800D sony رو خریدم البته 43 و قیمتش خیلی هم بهتر از سایت سونی ایران و ... دراومد .قیمت مغازه برام 2550 افتاد که با هزینه رفت و امد شد 2650 . و دیروز که تستش می کردم واقعا فوق العاده بود . ضمنن با دسته و کنسول ps4 هم مچ هست این تی وی و می تونید در منو هاش با استفاده از دسته سونی هر کاری می خواید انجام بدید و از لحاظ برنامه های جانبی که روش داره هم واقعا عالیه. حتما توصیه می کنم بگیرید اگه بودجه زیر 3 تومن رو در نظر گرفتید این بهترین گزینه اس

فقط یک سوال. آیا اپدیتی برای x800D اومده?چطور باید نصبش کنم اگه اومده؟

Last edited by a moderator:
من دو روز پیش رفتم و از بانه x800D sony رو خریدم البته 43 و قیمتش خیلی هم بهتر از سایت سونی ایران و ... دراومد .قیمت مغازه برام 2550 افتاد که با هزینه رفت و امد شد 2650 . و دیروز که تستش می کردم واقعا فوق العاده بود . ضمنن با دسته و کنسول ps4 هم مچ هست این تی وی و می تونید در منو هاش با استفاده از دسته سونی هر کاری می خواید انجام بدید و از لحاظ برنامه های جانبی که روش داره هم واقعا عالیه. حتما توصیه می کنم بگیرید اگه بودجه زیر 3 تومن رو در نظر گرفتید این بهترین گزینه اس
مبارکت..تی وی فوق العاده ای هست...مخصوصن با این قیمتی که خریدی..

داداش دانلود کن و بعد از زیپ دربیار..فایلو مستقیم بریز روی فلش و وصل کن به تی وی...تی وی رو روشن کن خودش میره برای نصب...و بعد نصبم پیام میاد که باید فلش رو دربیاری...
فقط حواست باشه نسخه مخصوص خودشو دان کنی...
اگه تی وی ساخت مالزی هست اگه اشتباه نکنم با پسوند pab باید دان کنی..

داداش اینو باید بگیری...

support:download detail:618487:System Software Update for Asia Pacific

Last edited by a moderator:
داداش دانلود کن و بعد از زیپ دربیار..فایلو مستقیم بریز روی فلش و وصل کن به تی وی...تی وی رو روشن کن خودش میره برای نصب...و بعد نصبم پیام میاد که باید فلش رو دربیاری...
فقط حواست باشه نسخه مخصوص خودشو دان کنی...
اگه تی وی ساخت مالزی هست اگه اشتباه نکنم با پسوند pab باید دان کنی..
ممنونم داداش. فقط از کجا بدونم کدوم رو دقیقا باید دانلود کنم؟ ضمنن روی کارتن نوشته X80D

داداش اگه تی وی ساخت مالزی هست همون لینکی که بالا زده رو دان و نصب کن...
اره مالزی هست. فقط زبان فارسی هم داره دیگه؟من اشتباها اینو دانلود کردم ! sony_dtvota_2016_1602414100_naa_auth
فک کنم مال اروپا یا امریکا باشه! نصب کنم اتفاقی رخ می ده؟

آخرین ویرایش:
اره مالزی هست. فقط زبان فارسی هم داره دیگه؟من اشتباها اینو دانلود کردم ! sony_dtvota_2016_1602414100_naa_auth
داداش اینی که من لینکشو دادم مال تی وی شماست و فارسی هم کامل داره..

اینی که شما دان کردی رو اصلا تی وی اجازه نمیده نصب کنی...

اصلا نصب نمی شه قبلا چین ایناش هم نصب می شد الان اونم وسطش ریست می شه نصب نمی کنه فقط استرالیا یا اسیا باید باشه.

• Like
Reactions: sherlock1854

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or