دوست عزیز چند تا عکس دقیق از اون قسمت بفرست تا راهنماییت کنمدوستان من ال ای دی X8000d رو از بانه خریدم ولی حس میکنم دو طرف پایینش ی کم سیاهی داره نمیدونم واقعا مشکل داره یا من خیلی حساس شدم
کسی از دوستان کد منو مخفیش رو داره که بتونم ساعت کارکردش رو نکاه کنم؟
مبارک.چند اینچش؟دوستان من ال ای دی X8000d رو از بانه خریدم ولی حس میکنم دو طرف پایینش ی کم سیاهی داره نمیدونم واقعا مشکل داره یا من خیلی حساس شدم
کسی از دوستان کد منو مخفیش رو داره که بتونم ساعت کارکردش رو نکاه کنم؟
وقتی هوریزون زیرو دان بازی میکنم حس میکنم این دو تا گوشه رو تار نشون میده(روی پرو)دوست عزیز چند تا عکس دقیق از اون قسمت بفرست تا راهنماییت کنم
داداش عکس تو زمینه تمام سفید بزار...وقتی هوریزون زیرو دان بازی میکنم حس میکنم این دو تا گوشه رو تار نشون میده(روی پرو)
دو قسمت عمودی صفحه حس میکنم سیاهی داره و اون دو تا گوشه که علامت زدم بیشتره
خدمت شما:
خیلی ممنون
خب این مدل که معرفی کردید همون x8000d هست یا نه؟ چون من سرچ که کردم اکثرا x8000d پیدا شد!! و اینکه قیمتش رو میشه حدودا بدید چون پیدا نکردم قیمتشو.
چن تا سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم جواب بدین:
برای بازی کردن با رزولوشن 4k باید کنسول pro و تلویزیون هم 4k باشه درسته؟ نیاز هس که بازی هم از این قابلیت پشتیبانی کنه یا نه؟ اگه اره بازیهای خاصی اینطورین یا همشون این قابلیت رو دارن؟
چرا full hd رو دیگه تحویل نمیگیرن؟ تفاوت زیادی هس بازی کردن با تی وی 4k و full hd؟
اگه زحمتی نیس مدل پیشنهادیتون با بودجه کمتر رو هم بگید...بازم ممنون
بله میدونم چی میگی ، برای همه یه هاله ای داره که تار هست و اون گوشه هست ، خواستی منم میتونم تو مانیتور خودم بهت نشون بدموقتی هوریزون زیرو دان بازی میکنم حس میکنم این دو تا گوشه رو تار نشون میده(روی پرو)
وقتی هوریزون زیرو دان بازی میکنم حس میکنم این دو تا گوشه رو تار نشون میده(روی پرو)
خدمت شما:
Sony X800D Review (XBR43X800D, XBR49X800D)دوستان عزيز input lag تلويزيون x8000d رو ميدونيد؟
دوست عزیز مشکلی نداره...اکثرا اینجوری هستند...من فکر کردم دارک ووید داره که خدا رو شکر این نداره...