g - unit
کاربر سایت
ببین عزیزم من به صورت ساده برات توضیح میدم.. ببین یه چیز هست کیفیت تصویر که شامل رنگ و چیز های دیگه میشه.... یه چیز هست روشنایی تصویر که شامل رنگ بهتر و جزیات بهتر در تصویر هم هست شما چون به تی ویت عادت کردی و به قول خودت از مانیتور های جدید هم بهتر احتمالا فقط بخش رنگ بهتر و کیفیت تصویر هست ولی توی قسمت جزیات شک نکن از مانیتور های جدید کم میاره مگر بری tv جدید بخری! و یه چیز دیگه هم اضافه کنم هیچ مانیتوری کیفیت tv رو نداره در رنگ و روشنایی! خود من هم 3 تا مانیتور 29 اینچ سامسونگ دارم وقتی کنار tv میزاریم میبینیم tv یه چیز دیگست! این چیز عجیبی نیست! مانیتور کاردهیش در سطح خودشه و tv هم در سطح خودشسلام عزیزان..
*برای اتاقم قصد تهیه مانتیور دارم برا اوقاتی که TV اشغاله! چون اساسا و عموما رو TV بازی میکنم، بودجه خیلی زیادی نمیتونم اختصاص بدم برای خرید مانیتور.
تا 1 الی 1.200 انتخاب های قابل توجهی وجود داره؟
*چیزی که هنوز برام قابل هضم نیست اینه که چطور TV LG که بیشتر از 7 سال از عمرش میگذره از بعضی جهات از مانیتور 2 میلیون تومنی و جدید ASUS بهتر عمل میکنه. خیلی چون تخصصی ندارم تو این زمینه سعی میکنم با مثال توضیح بدم.
بازی ASSASSIN'S CREED unity رو بارها روی هردو نمایشگر تست و مقایسه کردم. وضوح، شفافیت و واقع گرایی که TV بهم میده، اصلا تو مانیتور دیده نمیشه.
آیا این مساله عادیه و علت خاصی داره یا صرفا از ضعف این مانیتور ناشی میشه؟
پیشاپیش متشکرم ..