از تورنت گرفتم حجم هر اپیزود یکساعتی هم تقریبا ۱۴ گیگهداداش لينكي چيزي ازش داري؟
حجمش چقدره؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
از تورنت گرفتم حجم هر اپیزود یکساعتی هم تقریبا ۱۴ گیگهداداش لينكي چيزي ازش داري؟
حجمش چقدره؟؟
داداش منم خواستم قسمت 1 رو از تورنت بگیرم...نتونستم..از تورنت گرفتم حجم هر اپیزود یکساعتی هم تقریبا ۱۴ گیگه
بالاخره بهترین تنظیمات x800d رو پیدا کردم.به نظرم حالت استاندارد بهترین تصویر رو میده و hdr رو هم گذاشتم رو auto.کنتراست hdr خیلی زیاده و نمیشه همه جا استفاده کرد.هم فیفا و هم pes رو رو حالت استاندارد امتحان کردم خیلی تصویر خوبی میده.bf1 هم رو 4k خداییش خیلی عالیه و هیچ جزعیاتی رو آدم از دست نمیده
نه اين مورد هرتز پنل ب هيچ عنوان با آپديت درست نميشهالان مقایسه x800d و x850d دیدم به نظر x800dهیچی از اون یکی کم نداره فقط ۸۰۰ ، ۶۰ هرتز هست و ۸۵۰ ، ۱۲۰ هرتز هست می خواستم ببینم با آپدیت درست نمیشه
خوب این ۶۰ هرتز با اپدیت حل نمیشهبراي فيلم و كانال هاي خود تلوزيون بهترين حالت همين استاندارد هست.برا كسي كه دنبال رنگهاي واقعي هست ... از روي روگ پوست ميشه طبيعي بودن رنگها رو متوجه شد . البته من خودم كاليبرش كردم
ضمنا راجع ب بتل هم كاملا درسته . روي 4K خيلي تصاوير شارپتر و تميز تره . انگار همه ي بافتها واقعي هستن .
من وقتي كنسول رو وصل كردم ب تي وي سامسونگ FHD ذيمون متوجه شدم ك روي فول اچ دي همه چي مات هست . انگار شارپ بودنشون رو از دست داده بودم .
اما توي Uncharted هيييييچ فرقي نديدم . دريغ از تفاوت يك پيكسل
ولي روي HDR دارم ميرم . كالر رو افزايش دادم رنگها شده كپي گيم مود . مشكل واش اوت هم با افزايش رنگ برطرف شده
نه اين مورد هرتز پنل ب هيچ عنوان با آپديت درست نميشه
مشکل هرتز با اپدیت از بین نره پس بهتر نیست از خیر ۸۰۰ بگذرم و ۸۵۰ بگیرم و یه سوال این که ۸۵۰d با۸۵۰c چه فرقی میکنه ؟داداش منم خواستم قسمت 1 رو از تورنت بگیرم...نتونستم..
اگه امکانش هست راهنمایی کامل کن تا ما هم دان کنیم...
خوب این ۶۰ هرتز با اپدیت حل نمیشه
مشکل هرتز با اپدیت از بین نره پس بهتر نیست از خیر ۸۰۰ بگذرم و ۸۵۰ بگیرم و یه سوال این که ۸۵۰d با۸۵۰c چه فرقی میکنه ؟
یه توضیح هرتز میدی که چی هست و قیمت هر دو مدل بدون گارانتی چقدر هست و بله اول برای گیم می خوام بعد برای فیلم و فوتبال.قیمت ۴۹ اینچ x800 چقدره و ۵۵ انچ ۸۵۰ .چقدرشما اول ببين چه سايزي مناسبت هست ... چون ٨٥٠ زير ٥٥ اينچ نداره
ضمنا اگه فقط برا گيم ميخواي تي وي رو بگيري ك روي هرتز زياد حساس نشو
اما اگه اهل فيلم ديدن و برنامه هاي ورزشي مثل فوتبال و بازي هاي المپيك هستي حتما ٨٥٠ رو بگير
هرچي هرتز بالاتر باشه توي تصاوير متحرك و سريع ، تصاوير كمتر مات ميشه و لرزش كمتري داره . يا به عبارتي تصاوير نرم تره . معمولا ٦٠ هرتزا اين اين لرزش رو دارن . بستگي ب خود ويديو هم دارهیه توضیح هرتز میدی که چی هست و قیمت هر دو مدل بدون گارانتی چقدر هست و بله اول برای گیم می خوام بعد برای فیلم و فوتبال.قیمت ۴۹ اینچ x800 چقدره و ۵۵ انچ ۸۵۰ .چقدر
درود خواهش میکنم ریموت کنترل را روبروی تلویزیون خاموش گرفته و به سرعت این کد را وارد بکنید Display (or i+) + 5 + Volume Up + Powerدوست عزیز کد مخفی اگه منظورتونه میشه بگید که چیه؟
Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
سلام میشه لینککشو بفرستیم ممنونمستند Planet Earth 2 دو قسمتش بصورت 4k hdr اومده
من گرفتم
واقعا به معنای واقعی hdr رو حس میکنید
بسیار زیباست
تی وی من هم x8000d
هرچي هرتز بالاتر باشه توي تصاوير متحرك و سريع ، تصاوير كمتر مات ميشه و لرزش كمتري داره . يا به عبارتي تصاوير نرم تره . معمولا ٦٠ هرتزا اين اين لرزش رو دارن . بستگي ب خود ويديو هم دارهیه توضیح هرتز میدی که چی هست و قیمت هر دو مدل بدون گارانتی چقدر هست و بله اول برای گیم می خوام بعد برای فیلم و فوتبال.قیمت ۴۹ اینچ x800 چقدره و ۵۵ انچ ۸۵۰ .چقدر
با این اوصاف پس واجب شد همون ۸۵۰ بگیرم که تو بازی تصویر مات نشه و بی لرزش بمونه .هرچي هرتز بالاتر باشه توي تصاوير متحرك و سريع ، تصاوير كمتر مات ميشه و لرزش كمتري داره . يا به عبارتي تصاوير نرم تره . معمولا ٦٠ هرتزا اين اين لرزش رو دارن . بستگي ب خود ويديو هم داره
قيمت ٤٩ ٨٠٠ رو ندارم
ولي ٨٥٠ از ٤٣٠٠ شروع ميشه تا ٤٧٠٠ . هرجا ارزونتر گيرت اومد مالزي بخر
البته کنتراست خیلی پایینی دارهپ
با این اوصاف پس واجب شد همون ۸۵۰ بگیرم که تو بازی تصویر مات نشه و بی لرزش بمونه .
باید یه سر برم تا جمهوری خودم از نزدیک ببینم والا من بره بازی می خوام و فیلم . بین این دو تا گیر کردم ۸۰۰ و ۸۵۰ کدومو بگیرمالبته کنتراست خیلی پایینی داره
اینپوت لگشم انگار اپدیت خورده خوب شده
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
منم همین شرایطو دارمباید یه سر برم تا جمهوری خودم از نزدیک ببینم والا من بره بازی می خوام و فیلم . بین این دو تا گیر کردم ۸۰۰ و ۸۵۰ کدومو بگیرم
از معایب x800 هم برای من فقط سایزشه(43)باید یه سر برم تا جمهوری خودم از نزدیک ببینم والا من بره بازی می خوام و فیلم . بین این دو تا گیر کردم ۸۰۰ و ۸۵۰ کدومو بگیرم
ما يه تي وي سامسونگ fhd ١٢٠ هرتز تو خونه داريم . خودمم ك ٨٥٠ دي دارم ك ١٢٠ هرتز هست .پ
با این اوصاف پس واجب شد همون ۸۵۰ بگیرم که تو بازی تصویر مات نشه و بی لرزش بمونه .
البته کنتراست خیلی پایینی داره
اینپوت لگشم انگار اپدیت خورده خوب شده
باید یه سر برم تا جمهوری خودم از نزدیک ببینم والا من بره بازی می خوام و فیلم . بین این دو تا گیر کردم ۸۰۰ و ۸۵۰ کدومو بگیرم
نور اتاق من كلا با دوتا لامپ كم مصرف ٥٠ واتي ازين شمعي ها تامين ميشه . هيچ تفاوتي توي كيفيت تلوزيونم با وقتي ك اتاق پرنور هست وجود ندارهمنم همین شرایطو دارم
از طرفی 43x800 بهتره(کنتراست و اینپوت لگ)
من x8500 تو نمایندگی دیدم خوب بود اونجا نور محیط هم زیاد بود
نمیدونم چقدر کنتراست پایینش روی اچ دی ارش تاثیر میزاره
ولی در کل تصویر خوبی داره
اتفاقا سری KS رو هم دیدم بنظرم تصویر سونی شارپتر و زنده تر اومدما يه تي وي سامسونگ fhd ١٢٠ هرتز تو خونه داريم . خودمم ك ٨٥٠ دي دارم ك ١٢٠ هرتز هست .
بتل ١ رو با آخرين آپديت روي هر دو مقايسه كردم .
توي تي وي سامسونگمون با اينكه ١٢٠ هرتز هست دوربين رو ك ميچرخونم تصوير مات ميشه . اما توي ٨٥٠ دريغ از يه ذره مات شدن . مرحله ي آموزشي هواپيما رو رفتم .friendly in high places حتي وقتي ك دوربين رو سريع ميچرخونم كوچكترين جزئيات از بين نميره . انشاالله خريديد خودتون متوجه ميشيد
نور اتاق من كلا با دوتا لامپ كم مصرف ٥٠ واتي ازين شمعي ها تامين ميشه . هيچ تفاوتي توي كيفيت تلوزيونم با وقتي ك اتاق پرنور هست وجود نداره
برا اينكه از انتخابتون مطمئن بشيد يه كاري ميگم انجام بديد
شما ك تصوير ٨٥٠ رو ديديد توي نمايندگي يه سر هم ب نمايندگي سامسونگ بزنيد و ks8980 هم از نزديك بببنيد ... كنتراستش بالاي ٥٠٠٠ هست ...اگر هم امكانش هست يه كليپ بريزيد رو فلش ببريد اونجا پخش كنيد ك هر دو رو با يه كليپ مقايسه كرده باشيد اونوقت خودتون مقايسه كنيد ك كنتراست ١٢٠٠ برا ٨٥٠ و كنتراست بالا ٥٠٠٠ برا ٨٩٨٠ چقد باعث تفاوت ميشه ...
اونوقت يه لطف كنيد نتيجش رو اينجا حتما اعلام كنيد